Attachment F - Questions and Answers.xls
XLS spreadsheet 21 KB Posted
- Attached to
- Trucks and Truck Tractors Wheeled
- Solicitation number
- QMAA-AT-100010-N
- Issued by
-
GSA Federal Acquisition Service
About this file
Attachment F provides responses to Questions and Answers
View the file
Other files
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| QMAA-AT-100010-N 0002.doc | DOC document | |
| DHS ICE MCV Purchase Description with Amendment 0001.docx | DOCX document | |
| Attachment E - Delivery Locations DHS ICS.doc | DOC document | |
| Attachment B - Proposal Checklist DHS ICE.doc | DOC document | |
| DHS Ice Solicitation.doc | DOC document | |
| Attachment C - Weekly Status Report Template DHS ICE.doc | DOC document | |
| Attachment A - Exceptions Spreadsheet DHS ICE.xls | XLS spreadsheet | |
| Attachment D - Subcontracting Plan DHS ICE.doc | DOC document | |
| Attachment A - Exceptions Spreadsheet DHS ICE Draft.xls | XLS spreadsheet | |
| DHS Ice Solicitation Final.doc | DOC document | |
| Attachment B - Proposal Checklist DHS ICE Draft.doc | DOC document | |
| Attachment D - Subcontracting Plan DHS ICE.doc | DOC document | |
| Attachment E - Delivery Locations DHS ICS Draft.doc | DOC document | |
| Attachment C - Weekly Status Report Template DHS ICE.doc | DOC document |
Show all 14
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
Sheet1
| QMAA-AT-100002-N Questions | |
| Question | |
| Question # 1: Section 3.1.3 Air Transportability - Can this requirement be limited to C5 and C17 aircraft, as a vehicle with the dimensions specified will not fit on C-130 and C-141 aircraft? | Yes, the requirement is inherently limited, by the government's dimensional requirements to C5 and C17 aircraft. |
| Question # 2: Section 3.7.1 Diesel Generator - Is the Martin generator required or is an “equal” make and model by another manufacturer, such as Onan or Power Tech, acceptable if described and specified in sufficient detail? | GSA will consider alternative brand names provided that the offeror submits adequate technical information so GSA can make an "or equal" determination. |
| Question # 1: The PD Para. 3.1.3 specifies that this vehicle shall include air transport certification in C-130, C-141, C-5, and C-17 aircraft in accordance with the guidelines in MIL-HDBK-1791. | Yes, the requirement is inherently limited, by the government's dimensional requirements to C5 and C17 aircraft. |
| Question # 2: The PD Para. 3.5.1 c. specifies the rear section of the body and the mast mounting system including antennas shall be constructed such that the highest point shall not be higher than 13’6’’ from the ground in the stored position. | Yes, overall height including the antennas shall not exceed 13'6" |
| Question # 3: This vehicle will not load in a C130 or C141. Their Cargo is limited to 8”6” from the Ground. | Yes, the requirement is inherently limited, by the government's dimensional requirements to C5 and C17 aircraft. |
| Question # 4: This vehicle will only load in a C17 and C5 if the overall height is less than 13’ from the Ground. | Yes, the requirement is inherently limited, by the government's dimensional requirements to C5 and C17 aircraft. |
| Question # 5: The Loading Envelopes for these Aircraft is attached. | No reply |
| Question # 6: Please confirm if an Internal Air Transport Certification is required for only the C17 and C5, and that the Overall Height must be limited to 13’ from the ground. | Confirmed, the end user may have to remove equipment before air transport which is dependent upon the proprietary design solution of the successful contractor. Vehicle transport in road ready condition shall not shall not exceed 13'6", such as with mast antennas installed. |
Sheet2
Sheet3
File details come from the government source that posted it. Updated .