Q&A #1 CAFE.pdf

PDF 284 KB Posted

Attached to
District Five Cafeteria Services
Solicitation number
RFP-01294
Issued by
Volusia County, Florida

About this file

The document is a set of Questions and Answers (#1) related to a Request for Proposal (RFP) from the Florida Department of Transportation (FDOT) for District Five Cafeteria Services. The RFP seeks proposals from qualified vendors to provide cafeteria services at the FDOT District Office located in DeLand, Florida. The RFP includes details such as the ability for the awarded vendor to add additional equipment, grill on-site, access the cafe after hours and on weekends, and decorate the cafe. The RFP also specifies that the cafe is not open to the public and must close when the building closes, with the exception of allowing the vendor to access the cafe for prep, cleaning, or service. The RFP is due on May 31, 2022 by 2:00 PM.

The document also provides details on the applicable civil rights laws and regulations the awarded vendor must comply with, as well as the requirement to cooperate with the Inspector General. Pricing terms, set asides, and funding sources are not explicitly covered in the Q&A document, but the RFP indicates the project is for cafeteria services at the FDOT District Office.

View the file

Other files

File Type Posted
Addendum 1.pdf PDF
Q&A #2 CAFE.pdf PDF
Addendum 2.pdf PDF
DOT-RFP-22-5010-CAFE Complete.pdf PDF

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

Florida Department of Transportation

RON DESANTIS

GOVERNOR

605 Suwannee Street

Tallahassee, FL 32399-0450

JARED W. PERDUE, P.E.

SECRETARY

Improve Safety, Enhance Mobility, Inspire Innovation www.fdot.gov

Questions and Answers # 1

ADVERTISEMENT NUMBER: DOT-RFP-22-5010-CAFE

DESCRIPTION: District Five Cafeteria Services DATE: May 24, 2022

1. Is Brian’s willing to sell the steam table? If not, will FDOT replace?

Answer: Yes, Brian will sell the steam table for $100. That was not an appliance original to the building, so we are unable to replace it.

2. Can additional equipment be added by Vendor?

Answer: Yes

3. Can the Vendor grill on-site?

Answer: We are researching this question. Response will be provided in next Q&A posting.

4. Does the café need to close when the building closes?

Answer: Yes, a commercial business or activity on FDOT property would not be authorized. Coming in after hours for prep, cleaning, or service to the DOT café is acceptable.

5. Will the Vendor be able to access the café after hours and on weekends for prep and deep cleaning?

Answer: Coming in after hours for prep, cleaning, or service to the DOT café is acceptable.

6. Will FDOT provide shelving?

Answer: Yes

7. Is the café open to the public?

Answer: No

8. How many employees are in the building?

Answer: Per Exhibit “A” Scope of Services, there are 461 Department employees.

9. Can the awarded Vendor fulfill Uber Eats and Groupon orders if they have a runner to take the orders out to the driver?

Answer: No, a commercial business or activity on FDOT property would not be authorized.

10. Will FDOT provide any pans?

Answer: Yes

11. Can the awarded Vendor decorate the Café?

Answer: Decorations can be placed behind the service counter.

File details come from the government source that posted it. Updated .