Q-and-A-RESU.docx

DOCX document 27 KB Posted

Attached to
RFQ-RESU-Fleet Preventative Maintenance Services
Solicitation number
PR-0000780-RESU-Equipment-PMA
Issued by

View the file

Other files

File Type Posted
RFQ-Updated-NACIS-RESU-PMA.docx DOCX document
Attachment-1-RESU-Equipmet-List.xlsx XLSX spreadsheet
Updated-RFQ-RESU-PMA.docx DOCX document
Updated-SOW_RESU_Heavy_Equipment_Mainteance_4_March_2022 (1).docx DOCX document
Updated-RFQ-RESU-PMA.docx DOCX document

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

Q&A for RESU Fleet Preventative Maintenance Services Solicitation Number: PR-0000780

1. Can you clarify Standard Size “500”? Normally this is in reference to FTE’s or a $ amount in NAICS & SBA code tables, which does this reference?

Answer: According to the SBA website, the size standard should be $8 million and not 500 employees. https://www.sba.gov/document/support-table-size-standards

2. Does the FBI have certified (OSHA/ANSI) test weights and rigging gear for contractor use when testing FBI assets or is the contractor responsible?

Answer: Test weights and rigging gear will not be necessary for this requirement.

3. Is there an incumbent currently performing this work? If so, can you disclose the company?

Answer: There is no current contract in place. Not to reveal the name of any organization, PMs are being performed by the maintenance shop at our location.

4. There are numerous references to a “qualified/competent” person to perform the services however there is no mention of who supplies material and/or parts i.e. hydraulic and/or engine oils, filters, antifreeze, battery electrolyte, brake fluid, grease, etc. Can you clarify responsibilities?

Answer: The supplies will be provided by the contractor performing these services.

5. Who is responsible for hazardous waste/material disposal, reporting, accountability, etc.?

Answer: This will be the contractor performing these services responsibility.

6. Does the contractor have access to an on-base facility to perform the equipment PM and inspection services indoors or will the contractor be required to conduct the services outdoors or at a local off-station facility?

Answer: The contractor will be required to conduct the services outdoors. The Government does not have an off-station facility to provide for any maintenance.

7. Who is responsible for maintenance and testing of forklift battery charging terminal(s)?

Answer: This will be the contractor’s responsibility; they can also educate the everyday users on the preventative maintenance life cycle of the battery.

8. We also request the due date be extended 5 days' to properly prepare our response after receiving clarification to questions submitted by interested vendors.

Answer: This requirement will be extended.

9. How will other direct costs be paid?

Answer: Other direct costs not associated with this contract will be absorbed on a case-by-case basis and paid using a Government Credit Card.

10. Will the Government provide a secure space on base to store materials and supplies?

Answer: No, the Government will not store materials and supplies on base as we do not have a secure location for such purposes.

File details come from the government source that posted it. Updated .