Amendment_No_0001.pdf

PDF 167 KB Posted

Attached to
Building Operation and Maintenance Services Federal contract opportunity
Solicitation number
NRC-HQ-40-16-R-0002
Issued by
Nuclear Regulatory Commission Central Office

About this file

Amendment No.0001

View the file

Other files for this federal contract opportunity

Other files attached to Building Operation and Maintenance Services, newest first.
File Type Posted
Preproposal_Sign_In_Sheet.pdf PDF
Attachment_to_Amendment_No.0001.pdf PDF
Attachment_002_Reimbursable_Services_Price_Schedule.docx DOCX document
Attachment_011_Parking_Procedures.pdf PDF
Attachment_008_CBA.pdf PDF
Form_1449.pdf PDF
Attachment_006_Form_187.pdf PDF
Attachment_012_Regulations_codes_standards.pdf PDF
Attachment_005_Past_Perform_survey.pdf PDF
Attachment_14_newpartneringagreement.pdf PDF
Attachment_010_Governement_furnished_property.pdf PDF
Attachment_013_Building_Upgrades.pdf PDF
Attachment_007CBA_WD.pdf PDF
NRC-HQ-40-16-R-0002.pdf PDF
Attachment_009_Equipment_Inventory.pdf PDF
Attachment_001_SOW.pdf PDF
Show all 16

On GovTribe

Work with this file on GovTribe

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

UNITED STATES

NUCLEAR REGULATORY COMMISSION

WASHINGTON, D.C. 20555-0001

December 8, 2015

SUBJECT: REQUEST FOR PROPOSAL NO. NRC-HQ-40-16-R-0002 FOR BUILDING

OPERATION AND MAINTENANCE SERVICES AMENDMENT NO. 0001

OFFERORS:

The purpose of this amendment is to answer vendor’s questions:

Questions regarding the Solicitation No. NRC-HQ-40-16-R-0002:

1. (Two White Flint Building - TWFN) How many Wet Sprinkler systems are in this building?

Answer: There is one Wet Sprinkler system in the building.

2. (TWFN) How many Dry Sprinkler systems are in this building?

Answer: There are 12 Dry Sprinkler systems in the building.

3. (TWFN) How many Hood Suppression systems in the cafeteria/kitchen?

Answer: There is one Ansul system and three hoods in the cafeteria/kitchen.

4. (TWFN) Can you please provide the quantity of Fire Alarm heat detectors in this building?

Answer: There are nine fire alarm heat detectors in the building.

5. (TWFN) How many Duct Smoke detectors are in this building?

Answer: There are 268 Duct Smoke detectors in the building.

6. (TWFN) How many stairwells are in this building?

Answer: There are two main stairwells in the building. One of the stairwells is for the garage.

7. (One White Flint Building - OWFN) - How many Fire and Smoke Dampers are in this building?

Answer: There are two automatic dampers on each floor, for a total of 34.

NRC-HQ-40-16-R-0002

8. (OWFN) How many Wet Sprinkler systems are in this building?

Answer: There is one Wet Sprinkler in the building.

9. (OWFN) How many stairwells are in this building?

Answer: There are two main stairwells in the building. One stairwell is for the garage.

10. (OWFN) How many Hood Suppression systems in the cafeteria/kitchen?

Answer: There is one Hood Suppression system in the cafeteria/kitchen area.

11. Please provide a detailed breakdown of the square of the referenced NRC buildings.

Answer: The One White Flint Building consist of 18 floors with a total of 312,000 Sqft. Out of the 312,000 Sqft., 238,000 is occupiable. There is also four levels of underground parking that totals 100,000 Sqft.

The Two White Flint Building consists of 10 floors with a total of 364,000 Sqft. Out of the 364,000 Sqft2., 316,800 Sqft.is occupiable. There is also five levels of underground parking that totals 250,000 Sqft.

12. Is there an incumbent contractor on this project, and if so who is the contractor, and is that contractor eligible to bid?

Answer: Yes, there is an incumbent on this project. The current incumbent is The Kleane Kare Team. Services under solicitation No.NRC-HQ-40-16-R-0002 is set aside 100% for Service- Disabled Veteran-Owned Small Businesses. The Kleane Kare Team is not a Service-Disabled Veteran-Owned Small Businesses.

13. Can you provide a list of the Incumbents subcontractors & vendors?

(See answer to question 12)

14. What is the current staffing level, by category, on the current contract?

Answer: The SOW in the solicitation provides what the government considers to be our minimum staffing levels to support response to building issues. It is up to the contractor to determine the types and quantities of maintenance personnel needed to perform all necessary preventative and corrective maintenance needed to operate the buildings.

15. Does the minimum staffing in the RFP reflect current staffing levels? If not, what is the delta between current staffing and RFP minimum staffing?

Answer: The minimum staffing level is the number of personnel the government has determined is needed to respond to daily needs. It is up to the contractor to determine the types and quantities of maintenance personnel needed to perform all necessary preventative and corrective maintenance needed to operate the buildings.

NRC-HQ-40-16-R-0002

16. What is the current contract dollar value?

Answer: The current contract dollar value is $13,185,244.54 for a five year period.

17. Because of the short turnaround required for the response to this RFP, and because it is our ardent desire to submit a cost effective and competitive proposal, we hereby request a fifteen

(15) day extension.

Answer: The Request for Proposal will be extended to December 16, 2015.

18. Please confirm the number of backflows in each building.

Answer: There are currently three backflows in each building for a total of six.

19. Can you provide a list of work orders?

Answer: Attached is a typical weeks’ worth of tickets. The number and type may vary from week to week but this representative. Many of the tickets are not maintenance related, those are forwarded to the appropriate groups, i.e. housekeeping or IT.

20. How are work orders tracked currently?

Answer: Currently, Corrigo is used to input and track maintenance orders. The system is integrated into our internal home page and occupants can enter tickets from their desks electronically. All tracking and trending is done through that system as well.

21. Will the Government access CPARS instead of past performance questionnaires?

Answer: Please refer to section L.3 of the solicitation, which states that the Government at its discretion may access both the Contractor Performance Assessment Reporting System (CPARS) and past performance questionnaires.

Sincerely, La’toya Cooper La’toya Cooper Contract Specialist Corporate Acquisition Branch Acquisition Management Division

File details come from the government source that posted it. Updated .