CASS FoT PBL QA3.pdf

PDF 97 KB Posted

Attached to
Consolidated Automated Support System (CASS) Family of Testers (FoT)
Solicitation number
N68335-22-R-0140
Issued by

View the file

Other files

File Type Posted
Updated Att L5 Vol 3 PPQ.docx DOCX document
Updated DRAFT Solicitation CASS FoT PBL.docx DOCX document
Updated Att L2 Vol 1 CA3 SBPCD.docx DOCX document
Updated Att L3 Vol 2 T1 CRM.xlsx XLSX spreadsheet
Updated Att L6 CE- Corporate Experience Gap Analysis Chart.xlsx XLSX spreadsheet
Updated Att L4 Vol 3 PP1 PP Cont Data.xlsx XLSX spreadsheet
Updated Att L7 Vol 5 Cost attachments L71 L72 L73.xlsx XLSX spreadsheet
Updated Att L1 Vol 1 CA Tables CA1 CA2.xlsx XLSX spreadsheet
CASS FoT PBL QA2.pdf PDF
CASS FoT PBL QA.pdf PDF
RELEASED DRAFT Solicitation N6833522R0140.docx DOCX document
CASS FOT PreSolicitation Conference Registration Form.pdf PDF
DRAFT Solicitation QA Form.xlsx XLSX spreadsheet
Att L4 Vol 3 PP1 PP Cont Data.xlsx XLSX spreadsheet
Att L2 Vol 1 CA4 SBPCD.docx DOCX document
Att L6 Vol 5 Cost Attachments L61 L62 L63.xlsx XLSX spreadsheet
Att L1 Vol 1 CA Tables CA1 CA2 CA3.xlsx XLSX spreadsheet
Att L3 Vol 2 T1 CRM.xlsx XLSX spreadsheet
Att L5 Vol 3 PPQ.docx DOCX document
Att L2 Vol 1 CA4 SBPCD IEA.docx DOCX document
Show all 20

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

Question # PBSOW/CDRL Reference RFP Reference Question Governments Reponse

59 N/A

Table G-1 - Page 117, Table CA-1 on Page 120, Section 2.2 on page

Table G-1 shows Annex C as being the DMSMS Plan while Table CA-1 identifies Annex C as DCAA/DCMA Reports, Audits, and Determinations and section 2.2 states "The Offeor shall submit a DMSMS plan as Annex D." Should the DMSMS Plan be Annex C or Annex D?

The DMSMS plan should be Annex C. The Government will correct section 2.2 to reflect Annex C.

60 N/A Section L - Volume 3 & Section M Definitions

The updated DRFP changed Relevant contract references from 3 to 5 years. Should Section M Recency definition be updated from 3 to 5 years?

The Government will update Section M to reflect the recency definition to 5 years.

61 N/A Section M III.B & Section L.3

Section L.3 - Past Performance states that contract references whose performance is within five (5) years of the proposal due date are considered relevant. Section M III.B - Other Evaluation Definitions defines recency as it pertains to past performance, the time period for this solicitation is performance that is within 3 years from the due date of the proposal. Can the Government confirm recency requirement for relevant past performance?

The Government will update Section M to reflect the recency definition to 5 years.

62 N/A Section M - Somewhat Relevant Definition - Page 137

Question 54 response dated 6 October 2022 stated Somewhat Relevant value would be updated to $5M. This was not reflected in the latest draft - does the government still intend to update this value in the final RFP?

The Government will update Section M to reflect the somewhat relvant total contract value to $5M.

63 N/A Section M III.B

The Other Evaluation Definitions table states that somewhat relevant performance requires a total contract value of over $15M per year. The Government stated in CASS FoT PBL QA2 pdf document, answer to question 54, that criteria for for somewhat relevant performance would be reduced to a total contract value of over $5M per year. Can the Government confirm this yearly contract value threshold for somewhat relevant?

The Government will update Section M to reflect the somewhat relvant total contract value to $5M.

64 PBSOW 3.2 N/A

The paragaph states that the Government will provide the CASS and RTCASS GFE and GFM withing 60 calendar days after contract award. Is it the Government's intention to deliver eCASS GFE and GFM as well within 60 days? If yes, will the Government consider adding eCASS to this paragraph?

The Government will add eCASS to the paragraph 3.2.

65 PBSOW Para 7.0 CLIN 0084 Transition Out on page

The stand-alone CLIN for Transition Out identified in RFP and in the PBSOW (Para 7.0) identifies one CLIN, but the Table of Contents (TOC) on page 3 reflects numerous CLINs. Will the Government update the TOC?

The Government will update the TOC to reflect the correct CLIN for Transition Out.

File details come from the government source that posted it. Updated .