RFQ N6817123R0027 Questions-Answers.pdf

PDF 67 KB Posted

Attached to
Cultural Relations Specialist - Camp Lemonnier Djibouti
Solicitation number
N6817123R0027
Issued by

About this file

This document contains questions and answers regarding solicitation number N6817123R0027 from the Department of the Navy Naval Supply Systems Command for a Cultural Relations Specialist at Camp Lemonnier in Djibouti. The solicitation seeks one full-time Cultural Relations Specialist to organize, staff, and manage contract requirements. It clarifies that offerors should submit capabilities and execution plans in addition to contractor employee information. Computers and insurance are not required for the Cultural Relations Specialist position. This is a new contract requirement with no incumbent.

View the file

Other files

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

RFQ# N6817123R0027 – Cultural Relations Specialist – Questions and Answers

Q1. Are we correct that government is looking for one (1) full time CRS?

A1. Please refer to the CLIN structure contained within this RFQ for clarification.

Q2. Factor 1 - Technical Approach - Appears to focus on Sub-factors 1, 2, and 3, which all applies to the candidate. However, the evaluation factor will be how the offeror "intends to organize, staff, and manage the contract"...etc. Should we therefore assume that Factor 1 should have an overview and address this and other evaluation factors, followed by the Sub-factors?

A2. Pursuant to FAR 52.212-1 ADDENDUM, Instructions to Offerors on page 10 of 23 of the solicitation asks offerors to submit Capabilities/Execution Plans in addition to information requested for contractor employees.

Q3. Will the CRS require computers?

A3. Please refer to section 1.1 of the Performance Work Statement contained within this RFQ for clarification.

Q4. Is the offeror required to provide Defense Base Act Insurance for the CRSs?

A4. No.

Q5. Is the offerer required to provide General Liability Insurance for the CRSs?

A5. No.

Q6. Is there currently an incumbent in this position, or will this be a new contract?

A6. Yes, this is a new requirement.

File details come from the government source that posted it. Updated .