N6470924Q0021 Questions and Answers.pdf
PDF 432 KB Posted
- Attached to
- General Clerk III
- Solicitation number
- N6470924Q0021
About this file
This document contains the Questions and Answers related to the federal contract opportunity N6470924Q0021 for a General Clerk III position. The key details are:
The Performance Work Statement (PWS) for this requirement has changed from the previous release, leading to this new solicitation. The contract has not been extended. The government will not change the labor category from General Clerk III, despite the potential need for more technical skills like Lockout and Tagout. The government expects the General Clerk III to have a vehicle provided by the contractor. Executive Order 14055 does not apply, and the government will not remove the resume requirement. The contract is expected to be awarded before the end of fiscal year 2024. The Department of the Navy Strategic Systems Programs is the involved federal agency.
View the file
Other files
Show all 17
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
N6470924Q0021 Questions and Answers
1. This requirement was previously released, has anything changed?
Answer - Yes Why was it released again?
Answer - The Performance Work Statement (PWS) changed.
2. Has the incumbent contract been extended?
Answer - NO
3. Attachment 6, General Work requirements, talks about Repairing damages, and construction related activities. If these tasks are required, it seems the SCA labor category of General Clerk III is not inline for this requirement, and the category of Engineering Technician IV would be more appropriate. General Clerk III should be utilized for a person/position that is primarily administrative in nature, and the General Clerk III would not be required to visit certain locations. Would the government consider changing the labor category to Engineering Technician IV or to Supply Technician to closer match the requirements, and be in accordance with DOL and SCA?
Answer - NO, the government will not consider changing the labor category to Engineering Technician IV or to Supply Technician.
4. Is attachment 6 the expected work requirements for the 1 FTE performing on this contract?
Answer - YES
5. Is it expected the General Clerk III have a vehicle provided by the contractor?
Answer - Yes, please see the Combined Synopsis.
6. Would the government please confirm how a General Clerk III can perform Lockout and Tagout functions, that is an engineering/construction function?
Answer - Lockout and Tagout is not applicable to this action.
7. What is the expected timeline for award of the resulting contract?
Answer – Before the end of FY24 (30 Sep 24)
8. Since EO 14055 is applicable to this requirement, would the government consider removing the resume requirement?
Answer – No one is currently in the position. This EO do not apply. The Government will not remove resume requirement.
9. Can you please clarify, if the government can sponsor for FCL?
Answer - SWFLANT will not sponsor for FCL.
File details come from the government source that posted it. Updated .