N6470924Q0021 Questions and Answers.docx

DOCX document 14 KB Posted

Attached to
General Clerk III
Solicitation number
N6470924Q0021
Issued by

About this file

This document is a set of Questions and Answers related to Solicitation N6470924Q0021 for General Clerk III services.

The solicitation is not for a brand new contract, but rather an incumbent is currently performing the required services under contract N6470921P0014. The government confirmed that Executive Orders 14055 and 13706 are applicable to this requirement.

Regarding the vehicle requirement, the incumbent was using a government vehicle without approval. The government stated that all costs needed to fulfill the requirements, including the vehicle, must be included in the firm-fixed-price contract line items, and no separate other direct cost line item will be added. The government provided a list of required emergency equipment to be carried in the vehicle.

View the file

Other files

Show all 17

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

Questions & Answers

1. We would like to know if this is a brand new contract OR if there is (was) an incumbent performing these services.

Answer:

This is not new, there is an incumbent.

2. If not brand new, could you please provide the current / previous contract number?

Answer:

N6470921P0014 is the current contract number

3. Given the scope of the work required, and the SCA directory of occupations, it seems the ideal labor category for this requirement is 01020 – Administrative Assistant. The job description matches that of an administrative assistant per SCA Directory of Occupations. Would the government consider utilizing this labor category?

Answer:

No

4. Would the government please confirm if EO 14055 is applicable to this requirement?

Answer:

The EO 14055 is applicable. See page 44 of the Combined Synopsis/Solicitation.

5. Regarding the Vehicle: Would the government please advise how the incumbent has handled this requirement, as this requirement was not in the original solicitation.

Answer:

The contractor was driving the government vehicle without approval. T

6. Is EO13706 applicable to this requirement?

Answer:

The EO 13706 is applicable. See page 44 of the Combined Synopsis/Solicitation.

7. Regarding the Vehicle: Would the government consider adding an ODC CLN for the vehicle costs? Since this requirement is an LPTA bid, this will ensure that costs and bid amounts are equivalent and offerors are able to perform. On LPTA bids, often companies go very low, and upon award, companies are unable to perform. We recommend an ODC CLIN for a fixed amount of around $1000 per month for Vehicle expenses to include all costs of the vehicle. Would the government be able to consider this?

Answer: All costs needed to fulfill the requirements listed in this Combined Synopsis/Solicitation included in the FFP clin. No ODC clin will be added.

8. Would the government please confirm what emergency equipment will be required to be carried via the Vehicle?

Answer: Included but not limited to water coolers, cases of bottled water, MRE's, Disaster Supplies, Tents, Personal Protection, Equipment, Gas Masks, Radios, and Radiacs.

File details come from the government source that posted it. Updated .