N6339424R0002_0003.pdf

PDF 216 KB Posted

Attached to
Tactical Tomahawk Weapons Control System (TTWCS)
Solicitation number
N6339424R0002
Issued by

About this file

This solicitation amendment modifies an existing contract for the production of Tactical Tomahawk Weapons Control System equipment. The Naval Surface Warfare Center Port Hueneme Division requires corrections to part numbers, drawings, delivery schedules and other administrative updates to procure materials for Tactical Tomahawk Weapons Control System suites. The amendment provides answers to offeror questions, instructs different minimum bend radii for two drawings, revises attachments to update part numbers and drawings, and extends the proposal submission deadline. Eligible contractors are invited to submit revised proposals in response to the modifications by the new deadline of 4:00 PM Pacific Standard Time on 20 February 2024.

View the file

Other files

File Type Posted
N6339424R0002_0004_Conformed_Draft.docx DOCX document
N6339424R0002_0004.pdf PDF
Attachment J-02 Drawing Revision List_0003.xlsx XLSX spreadsheet
N6339422R0002_0002.pdf PDF
Attachment J-02 Drawing Revision List_0001.xlsx XLSX spreadsheet
Attachment J-06 Kit Content List_0001.xlsx XLSX spreadsheet
N6339422R0002_0001.pdf PDF
Attachment J-04 Offeror Pricing Matrix_0001.xlsx XLSX spreadsheet
DD FORM 1423-TTWCS A004.pdf PDF
DD FORM 1423-TTWCS A001.pdf PDF
Attachment J-05 Past Performance Information Form.pdf PDF
Attachment J-04 Offeror Pricing Matrix.xlsx XLSX spreadsheet
Attachment J-03 NAVSEA 4340_2 Gov Furnished Information.pdf PDF
TTWCS_N6339424R0002.pdf PDF
DD FORM 1423-TTWCS A002.pdf PDF
Attachment J-02 Drawing Revision List.xlsx XLSX spreadsheet
DD FORM 1423-TTWCS A003.pdf PDF
Attachment J-06 Kit Content List.xlsx XLSX spreadsheet
Show all 18

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

AMENDMENT OF SOLICITATION/MODIFICATION OF CONTRACT

Except as provided herein, all terms and conditions of the document referenced in Item 9A or 10A, as heretofore changed, remains unchanged and in full force and effect.

15A. NAME AND TITLE OF SIGNER (Type or print)

30-105-04EXCEPTION TO SF 30

APPROVED BY OIRM 11-84

STANDARD FORM 30 (Rev. 10-83) Prescribed by GSA

FAR (48 CFR) 53.243

See page 2 block 14 continuation page.

1. CONTRACT ID CODE PAGE OF PAGES

J 1 34

16A. NAME AND TITLE OF CONTRACTING OFFICER (Type or print)

16C. DATE SIGNED

BY 24-Jan-2024

16B. UNITED STATES OF AMERICA15C. DATE SIGNED15B. CONTRACTOR/OFFEROR

(Signature of Contracting Officer)(Signature of person authorized to sign)

8. NAME AND ADDRESS OF CONTRACTOR (No., Street, County, State and Zip Code) X N6339424R0002

X 9B. DATED (SEE ITEM 11)

31-Oct-2023

10B. DATED (SEE ITEM 13)

9A. AMENDMENT OF SOLICITATION NO.

11. THIS ITEM ONLY APPLIES TO AMENDMENTS OF SOLICITATIONS

X The above numbered solicitation is amended as set forth in Item 14. The hour and date specified for receipt of Offer X is extended, is not extended.

Offer must acknowledge receipt of this amendment prior to the hour and date specified in the solicitation or as amended by one of the following methods:

(a) By completing Items 8 and 15, and returning 0 copies of the amendment; (b) By acknowledging receipt of this amendment on each copy of the offer submitted;

or (c) By separate letter or telegram which includes a reference to the solicitation and amendment numbers. FAILURE OF YOUR ACKNOWLEDGMENT TO BE RECEIVED AT THE PLACE DESIGNATED FOR THE RECEIPT OF OFFERS PRIOR TO THE HOUR AND DATE SPECIFIED MAY RESULT IN

REJECTION OF YOUR OFFER. If by virtue of this amendment you desire to change an offer already submitted, such change may be made by telegram or letter, provided each telegram or letter makes reference to the solicitation and this amendment, and is received prior to the opening hour and date specified.

12. ACCOUNTING AND APPROPRIATION DATA (If required)

13. THIS ITEM APPLIES ONLY TO MODIFICATIONS OF CONTRACTS/ORDERS.

IT MODIFIES THE CONTRACT/ORDER NO. AS DESCRIBED IN ITEM 14.

A. THIS CHANGE ORDER IS ISSUED PURSUANT TO: (Specify authority) THE CHANGES SET FORTH IN ITEM 14 ARE MADE IN THE

CONTRACT ORDER NO. IN ITEM 10A.

B. THE ABOVE NUMBERED CONTRACT/ORDER IS MODIFIED TO REFLECT THE ADMINISTRATIVE CHANGES (such as changes in paying office, appropriation date, etc.) SET FORTH IN ITEM 14, PURSUANT TO THE AUTHORITY OF FAR 43.103(B).

C. THIS SUPPLEMENTAL AGREEMENT IS ENTERED INTO PURSUANT TO AUTHORITY OF:

D. OTHER (Specify type of modification and authority)

E. IMPORTANT: Contractor is not, is required to sign this document and return copies to the issuing office.

14. DESCRIPTION OF AMENDMENT/MODIFICATION (Organized by UCF section headings, including solicitation/contract subject matter where feasible.)

10A. MOD. OF CONTRACT/ORDER NO.

2. AMENDMENT/MODIFICATION NO. 5. PROJECT NO.(If applicable)

6. ISSUED BY

3. EFFECTIVE DATE

24-Jan-2024

CODE

NAVAL SURFACE WARFARE CENTER

4363 MISSILE WAY,

PORT HUENEME CA 93043-4307

N63394 7. ADMINISTERED BY (If other than item 6)

4. REQUISITION/PURCHASE REQ. NO.

CODE

See Item 6

FACILITY CODECODE

EMAIL:TEL:

N6339424R0002

SECTION SF 30 BLOCK 14 CONTINUATION PAGE

SUMMARY OF CHANGES

SECTION SF 30 - BLOCK 14 CONTINUATION PAGE

The following have been modified:

GENERAL INFORMATION

Amendment 0003 Summary:

The purpose of this amendment is to:

1. Provide an answer to the offeror question in reference to N6339424R0002.

2. Update UNIT in section B of the Solicitation from Blank to the accurate Unit for all CLINs.

3. Update Attachment J-01 TDP to delete 8749371 Rev 1 and substitute 8749371 Rev 2 in lieu of thereof.

4. Update Attachment J-02 Drawing Revision List to J-02 Drawing Revision List 0003.

5. To extend the proposal submission deadline to 4:00 PM Pacific Standard Time on 20 February 2024.

1. One additional question has been received in reference to N6339424R0002. An answer from NSWC PHD follows below the question.

1. Will the Government approve delivery requirement modifications on a Delivery Order basis for affected CLINs, if the contractor can substantiate that sole-source component lead-times are greater than the overall delivery requirement in the base contract?

Answer: We will assess delivery requirement modifications on a case-by-case basis.

2. Section B of the Solicitation is being updated to reflect the correct measure of units for each CLIN. The Unit in Section B was previously Blank for all CLINs. CLINs 0001 through 0018, and CLIN 0131 have been changed from Blank to KIT. All other CLINs in Section B have been changed from Blank to EACH.

3. Attachment J-01 TDP is updated as follows: 8749371 Rev 1 is deleted and 8749371 Rev 2 is hereby substituted in lieu thereof. 8749371 Rev 2 will be furnished to offerors via email, who have received the Attachment J-01 TDP via DoD Safe.

4. Update Attachment J-02 Drawing Revision List to J-02 Drawing Revision List 0003. Update as follows:

a. Red font indicates revision. Red strikethrough indicates deletion.

b. Under CLIN 0231 Material Number 8749371 Rev 1 is deleted and Material Number 8749371

Rev 2 is hereby substituted in lieu thereof.

c. Support drawing 8749645 Electronics Enclosure Assembly With Thin Client Rev 2, is deleted from CLIN 0231.

d. Support drawing 8749674 Rear Panel, Electronic Enclosure Rev B is added to CLIN 0231.

e. Support drawing 8749672 Base Electronics Enclosure, Rev C is added to CLIN 0231.

f. Support drawing 8749699 Cover I/O Panel, Rev – is added to CLIN 0231.

5. The proposal submission deadline is hereby extended to 4:00 PM Pacific Standard Time on 20 February 2024.

Note: Offerors are advised to ensure the proper configuration of their domain settings prior to emailing NSWC PHD. If you are waiting on a response from the Government call Contract Specialist Timothy Lawrence at (805) 843-0100.

All other terms and conditions remain unchanged.

Amendment 0003 Summary End.

Amendment 0002 Summary:

The purpose of this amendment is to provide answers to offeror questions, instruct offerors to use different minimum bend radii for drawings 7111122 and 7111129, update the Cross Reference Matrix contained in Section L paragraph 1.13.3, and extend the proposal submission deadline.

1. Two additional questions were received in reference to N6339424R0002. An answer from NSWC PHD follows below each question.

1. Please clarify the inconsistencies on delivery within the SOW. We recommend all deliveries either 40 weeks after DO award or FAT acceptance, if FAT is needed.

Section 3.8.1, pg. 159 states, “First Article parts identified in Table 1 shall be delivered within four months of the Effective Date of the Delivery Order Award. 3.8.1.3 Deliveries for all other parts and kits on subsequent Delivery Orders shall begin delivery within 26 weeks of the Effective Date of the Delivery Order Award; the remaining balance of parts and kits shall be delivered within 40 weeks of the Effective Date of the Delivery Order Award as specified in section F.

Section F of the Solicitation states 40wks ADC.

The last section of the Cross Reference Matrix pg. 251, for SOW 3.8.1.3 states, “Deliveries for all other parts and kits on subsequent Delivery Orders shall begin delivery within six months of the Effective Date of the Delivery Order Award; the remaining balance of parts and kits shall be delivered within nine months of the Effective Date of the Delivery Order Award.

Answer: Please see the revision to the Section L Cross Reference Matrix included in Amendment 0002.

2. We’ve run into a few drawings, such as 7111129 and 7111122, calling for bend radii that appear impossible to achieve. Have these parts been previously manufactured as drawn?

According to bend radii tables for this material and temper (5052-H32), we can suggest the following bend radii –

7111129 Material Thickness - .090” Bend Radius on dwg - .008” Suggested min bend Radius - .090”

7111122 Material Thickness - .25” Bend Radius on dwg - .10” Suggested min bend Radius - .38”

Answer: Offerors shall utilize the minimum bend radii for drawings 7111129 and 7111122 required by Amendment 0002.

2. Offerors may utilize a minimum bend radius of 0.020” in lieu of the 0.008” bend radius shown for drawing 7111129. An updated drawing will not be provided.

3. Offerors may utilize a minimum bend radius of 0.380” in lieu of the 0.100” bend radius shown for drawing 7111122. An updated drawing will not be provided.

4. The Cross Reference Matrix in Section L paragraph 1.13.3 is revised as follows:

From:

SOW 3.8.1.3. Deliveries for all other parts and kits on subsequent Delivery Orders shall begin delivery within six months of the Effective Date of the Delivery Order Award; the remaining balance of parts and kits shall be delivered within nine months of the Effective Date of the Delivery Order Award.

Factor 1 Element 1.2

<Provide reference to the page/paragraph in the Offeror’s Proposal>

To:

SOW 3.8.1.3. Deliveries for all other parts and kits on subsequent Delivery Orders shall begin delivery within 26 weeks of the Effective Date of the Delivery Order Award; the remaining balance of parts and kits shall be delivered within 40 weeks of the Effective Date of the Delivery Order Award.

Factor 1 Element 1.2

<Provide reference to the page/paragraph in the Offeror’s Proposal>

5. The proposal submission deadline is hereby extended to 4:00 PM Pacific Standard Time on 06 February 2024.

Note: Offerors are advised to ensure the proper configuration of their domain settings prior to emailing NSWC PHD. If you are waiting on a response from the Government call Contract Specialist Michael Collazo at (805) 982- 0606.

All other terms and conditions remain unchanged.

Amendment 0002 Summary End.

Amendment 0001 Summary:

The purpose of this amendment is to provide NSWC PHD's answers to questions which were received for N6339424R0002. In addition, the amendment contains corrections to part numbers, revisions to Section L, and annotated updates to Attachments J-02, J-04, and J-06.

1. In Section B, CLIN 0001, the PN 8749486-01 Management Cable Arm is hereby deleted and the PN 8749486 Cable Management Arm is hereby substituted in lieu thereof.

2. In Section B, CLIN 0105, the PN 8749486-01 Management Cable Arm is hereby deleted and the PN 8749486 Cable Management Arm is hereby substituted in lieu thereof.

3. Section B CLIN 0218 is reserved.

4. In Section B page 15, Part Numbers 7111116, 7111117, 7111126, 7111129, 7111122-1 and 7111124-1 are deleted from the parts lists for CLIN 0008, 1THWK-KIT08 and CLIN 0009, 1THWK-KIT09.

5. Section J Attachment J-02 Drawing Revision List is revised as follows:

b. Support drawing 8749339 DRAM, Rev C is added to CLIN 0138.

c. Support drawing 8749339 DRAM, Rev C is added to CLIN 0139.

d. Support drawing 8749339 DRAM, Rev C is added to CLIN 0140.

e. Support drawing 8749339 DRAM, Rev C is added to CLIN 0141.

f. Support drawing 8749339 DRAM, Rev C is added to CLIN 0142.

g. Support drawing 8749339 DRAM, Rev C is added to CLIN 0143.

h. Support drawing 8749339 DRAM, Rev C is added to CLIN 0144.

i. Support drawing 8749339 DRAM, Rev C is added to CLIN 0145.

j. Support drawing 8749541 Cable Assembly, RMP DC Power, Rev A is added to CLIN 0153.

k. Support drawing 8749542 Cable Assembly, RMP Motherboard Power, Rev B is added to CLIN 0153.

l. Support drawing 8749543 Cable Assembly, RMP Aux Power, Rev B is added to CLIN 0153.

m. Support drawing 8749601 Interconnect Diagram, Advanced Tactical Display Center, Rev D is added to

CLIN 0204.

n. Support drawing 8749510 Rail, Optical Drive Mounting is added to CLIN 0219.

o. Support drawing 8749527 Adapter, Rail, Optical Drive B, Left Side, Rev A is added to CLIN 0219.

p. Support drawing 8749528 Adapter, Rail, Optical Drive B, Right Side is added to CLIN 0219.

q. Support drawing 8749529 Door Optical Drive B is added to CLIN 0219.

r. Support drawing 8749383 Label, NAVAIR is added to CLIN 0220.

s. Support drawing 8749563 Cable Assy, Power Safe, Rev 2 is added to CLIN 0234.

t. Support drawing 8749564 Duct ATX RMP, Rev 1 is added to CLIN 0234.

u. Under CLIN 0105, Part Number 8749486-01 is deleted and the Part Number 8749486 is hereby substituted in lieu thereof.

v. Under CLIN 0204, Part Number 8749645-01, support drawing 8749645 Rev 1 is deleted and support drawing 8749645 Rev 2 is hereby substituted in lieu thereof.

w. Under CLIN 0205, Part Number 8749645-02, support drawing 8749645 Rev 1 is deleted and support drawing 8749645 Rev 2 is hereby substituted in lieu thereof.

x. Under CLIN 0231, drawing 8749645 Rev 1 is deleted and drawing 8749645 Rev 2 is hereby substituted in lieu thereof.

y. Under CLIN 0234, Part Number 8749372-01, support drawing 8749372 Rev 1 is deleted and support drawing 8749372 Rev 2 is hereby substituted in lieu thereof.

z. CLIN 0218 is reserved.

6. Section J Attachment J-04 Offeror Pricing Matrix is revised as follows:

b. Under CLIN 0105, Part Number 8749486-01 is deleted and the Part Number 8749486 is hereby substituted in lieu thereof.

c. CLIN 0218 is reserved.

7. Section J Attachment J-06 Kit Content List is revised as follows:

b. Under CLIN 0001, Part Number 8749486-01 is deleted and the Part Number 8749486 is hereby substituted in lieu thereof.

c. Part Numbers 7111116, 7111117, 7111126, 7111129, 7111122-1 and 7111124-1 are deleted from the parts lists for CLIN 0008, 1THWK-KIT08 and CLIN 0009, 1THWK-KIT09.

8. Section J is revised to include Attachment J-07 Additional TDP Drawings. The matrix below defines the added drawings, whether they supersede drawings in Attachment J-01 TDP, and identify relevant updates to the solicitation and its attachments:

Attachment J-07 Additional TDP Drawings

Drawing Supersedes J-01 J-02 J-04 J-06 Section B Kit List Section B

8749339 Rev C N/A Updated N/A N/A N/A N/A

8749372 Rev 2 8749372 Rev 1 Updated N/A N/A N/A N/A

8749383 N/A Updated N/A N/A N/A N/A

8749541 Rev A N/A Updated N/A N/A N/A N/A

8749542 Rev B N/A Updated N/A N/A N/A N/A

8749543 Rev B N/A Updated N/A N/A N/A N/A

8749563 Rev 2 N/A Updated N/A N/A N/A N/A

8749564 Rev 1 N/A Updated N/A N/A N/A N/A

8749601 Rev D N/A Updated N/A N/A N/A N/A

8749645 Rev 2 8749645 Rev 1 Updated N/A N/A N/A N/A

9. Section L 1.8.10 page limitation for Volume III is revised from “5” to “5 per PPIF / Up to 3 PPIF may be submitted.”

10. Section L 1.12.1(i) is revised from “Cover Letter” to “Cover Page.”

11. Section L 1.13.3(i) is updated to list Element 1.1 and Element 1.2 in the Cross Reference Matrix in relation to

SOW 3.4.6.

12. Section L 1.14.1(i) is revised from “Cover Letter” to “Cover Page.”

13. Section L 1.14.1(v) is revised from “Past Performance Proposal” to “Past Performance Information Forms and Additional Pages.”

14. Section L 1.15.4 is added: “In addition to the first two pages of each PPIF (Attachment J-05), offerors may submit up to three additional pages per PPIF. A maximum of five pages per PPIF will be considered. A maximum of three PPIF will be considered.”

15. Offeror Questions and NSWC PHD Answers

A total of thirty-two questions were received in reference to N6339424R0002. An answer from NSWC PHD follows below each question.

1. Attachment+J-06+Kit+Content+List for 1THWK-KIT01 shows the Part Number 8749486-01. The Part

Number is one part of the 8749486 assembly. Is the intent to provide the entire assembly or only the 8749486- 01 piece of the 8749486 assembly?

Answer: The intent is to provide the entire assembly Part Number 8749486. In Amendment 0001 for CLIN 0001, the PN 8749486-01 Management Cable Arm is deleted and the PN 8749486 Cable Management Arm is substituted in lieu thereof. In amendment 0001 for CLIN 0105, the PN 8749486-01 Management Cable Arm is deleted and the PN 8749486 Cable Management Arm is substituted in lieu thereof. Section B, Attachment J-02 Drawing Revision List, Attachment J-04 Offeror Pricing Matrix, and Attachment J-06 Kit Content List are updated accordingly.

2. The following drawings were not provided as part of the TDP. Can the government please provide:

8749383 LABEL

8749541 CABLE ASSEMBLY, RMP DC POWER (W2)

8749542 CABLE ASSEMBLY, RMP MOTHERBOARD POWER (W3)

8749543 CABLE ASSEMBLY, RMP AUX POWER (W4)

8749339 RAM (32 GB)

7111124 CABLE, POWER, PRINTER

8749511 ADAPTER, RAIL, OPTICAL DRIVE A, LEFT SIDE

8749512 ADAPTER, RAIL, OPTICAL DRIVE A, RIGHT SIDE

8749513 DOOR OPTICAL DRIVE A"

Answer: The following drawings were inadvertently left off the drawing revision list J-02 as support drawings and will be provided in Attachment J-07 Additional TDP Drawings to all offerors who requested and received the initial TDP. A new request for the additional drawings is not needed.

8749383 LABEL

8749541 CABLE ASSEMBLY, RMP DC POWER (W2)

8749542 CABLE ASSEMBLY, RMP MOTHERBOARD POWER (W3)

8749543 CABLE ASSEMBLY, RMP AUX POWER (W4)

8749339 RAM (32 GB)

7111124 CABLE, POWER, PRINTER was listed incorrectly and is not utilized. Please see updates to Attachment J-06 Kit Content List.

The following drawings are not used (CLIN 0218 is now reserved via Amendment 0001):

8749511 ADAPTER, RAIL, OPTICAL DRIVE A, LEFT SIDE

8749512 ADAPTER, RAIL, OPTICAL DRIVE A, RIGHT SIDE

8749513 DOOR OPTICAL DRIVE A

Also see updates to Attachment J-02 Drawing Revision List.

3. 8749558 Find no. 8 requires Part Number 8749503-03. The 8749503 drawing only has a “-01” and “-02” version of the part. Can the government please confirm the intent is that the “-03” call out on the 8749558 is supposed to say “-02”? Note the 8749558 is required on 12 different CLINs.

Answer: Drawing 8749503-03 is mistakenly shown on the parts list. 8749558 Part Number 8749503-03 should be interpreted as 8749503-02. An updated drawing will not be provided.

4. Drawing 8749562 states: “SEE TABLE 2” for length requirements. There is no Table 2 on this drawing. Can the government please provide the table or clarify?

Answer: The required length is 7.0" +/-0.5"

5. From the Solicitation, section 3.4.6. states: “The contractor shall be responsible to manufacture, using design details provided by the Government, the Commercially Available Off-the-shelf (COTS) parts listed below in the event they are not commercially available.” It then goes on to list the following two Part Numbers:

SLSATACDADAP & SLIM-7P-ADPT. In anticipation of these parts not being commercially available can the government please provide the design details for these parts in order to gather the costs related to manufacturing the items?

Answer: Drawings 8749368, 8749369 and 8749370, included in Attachment J-01 TDP, contain the design details for this item.

6. From the Solicitation, Item f on page 238 (Section L, 1.7) indicates that all files must be compatible with Microsoft Office 2016 however, Item g on page 239 indicates .pdf as a file extension. Will the Government confirm if files other than spreadsheets can be provided as .pdf documents?

Answer: PDFs are allowable for the submission of documents other than spreadsheets. All PDFs must be searchable.

7. From the Solicitation, Section L instructions (1.8.4) indicate the offeror should include the CAGE Code and DUNS number on proposal covers. Will the Government confirm whether UEI numbers are desired in the place of DUNS, in addition to DUNS, or not at all?

Answer: Please provide the CAGE and DUNS. A UEI number is optional.

8. From the Solicitation, Section L, 1.12.1 and 1.14.1 indicate a "cover letter" to be provided with Volumes II and III. However, Section L, 1.8.1 specifically stipulates that a Letter of Transmittal shall be included with Vol. 1.

Does the Government require letters in Volumes II and III, or should Sections 1.12.1 and 1.14.1 indicate "Cover Page" instead of "Cover Letter?

Answer: Sections 1.12.1 and 1.14.1 should indicate "Cover Page" instead of "Cover Letter." See Amendment 0001 detail above.

9. From the Solicitation, Section L, 1.13.3 indicates that offerors must provide a CRM identical to the table provided in the RFP. However, the table does not include all SOW areas. Will the Government confirm that offerors are to include in the CRM table only those SOW areas indicated in the example provided in the RFP?

Answer: Offerors shall use the exact CRM that is included in the RFP.

10. Can you please confirm whether or not there is a central parts list or Bill of Materials (BOM) in .xlsx format for the entire TDP?

Answer: Confirmed. There is no central parts list. The parts lists only exist on the individual drawings themselves.

11. Page 245; Section L 1.15: Does Attachment J-05 Past Performance Information Form count against the page limit for Volume III?

Answer: Each PPIF is limited to 5 pages. The instructional pages (3-4) may be deleted from the PPIF.

Information in-excess of the five-page limitation for each PPIF will not be considered. Please see question 13.

12. Page 245; Section L 1.15: Are we allowed to modify fields on the attachment J-05?

Answer: No.

13. Page 245; Section L 1.15: Are additional pages allowed?

Answer: In addition to the first two pages of each PPIF form (Attachment J-05), offerors may submit up to three additional pages per PPIF. A maximum of five pages per PPIF will be considered. A maximum of three PPIF will be considered.

14. Page 245; Section L 1.15: What is the page limit per Past Performance Reference?

Answer: Each PPIF is limited to 5 pages. Up to three PPIF may be submitted.

15. Page 245; Section L 1.15: The instructions on the Past Performance Information form Attachment J-05 instructions state the following: "If the offeror requires additional space to discuss problems and corrective actions, up to three additional pages may be provided for this purpose only." This statement implies that Offerors can have more than the 5 page limit for the past performance volume. Please clarify the limit to the past performance volume and sections.

Answer: Please reference the Government's answers to questions 11 and 13.

16. Page 241; Section L 1.13; Factor 1 states: "The Offeror shall address its ability and approach to perform each of the requirements of the solicitation." Is the offeror expected to address each and every line of the SOW and the solicitation or just the requirements listed in the CRM that start on page 243? There is some confusion between the CRM and the Section L 1.13.

Answer: Each and every line of the SOW does not need to be addressed in a table. The CRM highlights specific items that shall be addressed and the location referenced. The offeror shall review the Evaluation Factors in Section M for guidance on how the Government will evaluate the proposal.

17. Page 144; SOW 3.5.2.4; What operating system (OS) will be used for the functional testing and finished product?

Answer: The specific diagnostic tool is not specified by contract requirements. It is up to the offeror to determine the best tool to verify functionality per requirements. The tool is not a deliverable to the Navy.

18. Page 143; SOW 3.5.1; If material has an excessive long lead time, will the government adjust the delivery date for the first article testing?

Answer: The government will review delivery dates on a case by case basis.

19. Page 141; SOW 3.2.2; If the Government revises the drawings, will the contractor be given the option to update pricing upon a significant TDP/drawing revision?

Answer: Please refer to FAR 52.243-1 Changes--Fixed Price

20. Page 157; Clause C-209-H002; Page 157, clause C-209-H002 states "Any changes to tools, material, or methods after the first article approval shall be documented by the contractor and approved by the Contracting Officer before they are used." If there are changes required and submitted for approval, what is the turnaround time for approval?

Answer: Government approval turnaround time varies and is on a case by case basis.

21. Are you able to provide the drawings below so we complete proposal to the subject RFP? We reviewed all drawings in the TDP, and the ones below are missing.

PART NUMBER DRAWING BASE P/N NOMENCLATURE

7110914 <<<NEED DRAWINGS LINE FILTER, 10AMP

8501756 <<<NEED DRAWINGS SINGLE OUTPUT POWER SUPPLY

8501763 <<<NEED DRAWINGS FIBER TO RS-232 CONVERTER

8749331 <<<NEED DRAWINGS KVM SWITCH

8749339 <<<NEED DRAWINGS RAM (32 GB)

8749348 <<<NEED DRAWINGS FIBER TO RS-232 CONVERTER

7111124-1 <<<NEED DRAWINGS CABLE, POWER, PRINTER

8748642-01 <<<NEED DRAWINGS REI INTERFACE, FRONT

8749383-01 <<<NEED DRAWINGS LABEL, NAVAIR

8749472-01 <<<NEED DRAWINGS BRACKET, KVM SWITCH

8749541-01 <<<NEED DRAWINGS CABLE ASSEMBLY, RMP DC POWER (W2)

8749542-01 <<<NEED DRAWINGS CABLE ASSEMBLY, RMP MOTHERBOARD POWER (W3)

8749543-01 <<<NEED DRAWINGS CABLE ASSEMBLY, RMP AUX POWER (W4)

8749654-01 <<<NEED DRAWINGS FRAME, MONITOR, STANDARD

Answer:

For the following drawings, see answer to question 2:

7111124-1 CABLE, POWER, PRINTER

8749339 RAM (32 GB)

8749383-01 LABEL, NAVAIR

8749541-01 CABLE ASSEMBLY, RMP DC POWER (W2)

8749542-01 CABLE ASSEMBLY, RMP MOTHERBOARD POWER (W3)

8749543-01 CABLE ASSEMBLY, RMP AUX POWER (W4)

For 8748642-01 REI INTERFACE, FRONT, the correct drawing number is 8749642-01 REI INTERFACE, FRONT, which was included in Attachment J-01 TDP.

The following drawings are only applicable to configurations not part of this solicitation and therefore are not required:

7110914 LINE FILTER, 10AMP

8501756 SINGLE OUTPUT POWER SUPPLY

8501763 FIBER TO RS-232 CONVERTER

8749331 KVM SWITCH

8749348 FIBER TO RS-232 CONVERTER

8749472-01 BRACKET, KVM SWITCH

8749654-01 FRAME, MONITOR, STANDARD

Please refer to Attachment J-07 Additional TDP Drawings, and updates to Attachment J-02 Drawing Revision List, and Attachment J-06 Kit Content List.

22. Referencing Solicitation document (dated 31 Oct 2023), Statement of Work Section 3.1.4, pg.140, para 1 – Is it the government’s intent for the offeror to include a full Counterfeit Material Prevention Plan within the technical proposal or summarize with the expectation that a formal plan be submitted post award? If a formal plan is to be submitted now, where would the government like to see this addressed and will the government extend the page count to allow adequate room to discuss or can the plan be excluded from the page count?

Answer: Offerors may include their Counterfeit Material Prevention Plan as an attachment to Volume II. The Counterfeit Material Prevention Plan will not be counted against the page limitation.

23. Will the government consider extending the past performance volume page count to 10pgs?

Answer: Please reference the Government's answers to questions 11 and 13.

24. Will 3D models in .igs or .step files for the metal parts be available after award to help reduce machine shop programming time?

Answer: 3D models are not available for this procurement.

25. Please provide the following missing drawings from the TDP:

a. Missing drawing for PN: 7111124-1 called out under Kit#8 (1THWK-KIT08)

b. Missing drawings 8749511, 8749512, and 8749513 reporting to 8749812-01

c. Missing drawing 8749383 called out under 8749814-01 ITEM 2

d. Missing drawing 8501756 called out under 8501800-02 ITEM 20

e. Missing drawing 8749601 referenced in drawing 8749645 NOTE 2

Answer:

a. Please see the answer to Question 2

b. Please see the answer to Question 2

c. Please see the answer to Question 2

d. Please see the answer to Question 21

e. Subdrawing 8749601, 8749601 Rev D, is provided in Attachment J-07 Additional TDP Drawings.

Please see the answer to Question 26 regarding drawing 8749645.

Please see update to Attachment J-02 Drawing Revision List.

26. Drawing 8749645 Rev 1 shows the same quantities for items in the -01 and -02 configuration. However, on sheet 3 of 5 it looks like ITEM 18 is only used on the -01 and ITEM 19 is only used on the -02. Also ITEM 31 on the parts list is not called out anywhere in the drawing. Please provide corrected parts list on sheet 1 of DWG 8749645 Rev 1.

Answer: A new revision of subdrawing 8749645, 8749645 Rev 2, is provided in Attachment J-07 Additional TDP Drawings. Please see update to Attachment J-02 Drawing Revision List.

27. What is the Part Number for ITEM 45 on drawing 8749558 sheet 2 of 5? It is blank on the drawing.

Answer: Please ignore. Item 45 is not used in assembly and will be deleted.

28. DWG 8749562 Rev 1 references TABLE 2 for the length but TABLE 2 is nowhere to be found in the drawing.

Answer: Please see the answer to Question 4.

29. Drawing 8749372 Item 5 & 6 have the same Part Number. Is this a typo because the same Part Number is called out twice in this kit?

Answer: A new revision of subdrawing 8749372, 8749372 Rev 2, is provided in Attachment J-07 Additional TDP Drawings. In addition, new subdrawings 8749564 Rev 1 and 8749563 Rev 2 are provided in Attachment J- 07 Additional TDP Drawings. Please see update to Attachment J-02 Drawing Revision List.

30. The Cross-Reference Matrix calls out the following requirement from SOW 3.4.6: 3.4.6. The contractor shall be responsible to manufacture, using design details provided by the Government, the Commercially Available Off-the-shelf (COTS) parts listed below in the event they are not commercially available. The price of items (CLINS 0011-0013, CLINS 0138-0145, and CLIN 0153) which include the listed components shall be computed on the assumption that the items must be manufactured.

3.4.6.1. Part Number: SLSATACDADAP (BACKPLANE, 2-1/2"", SLIMLINE SATA, OPTICAL DRIVE)

3.4.6.2. Part Number: SLIM-7P-ADPT (BACKPLANE, 2-1/2"", SLIMLINE SATA, OPTICAL DRIVE) Proposed Action/Change: It is stated that this requirement is to be referenced in Factor 1, Element 1.2:

PHYSICAL ASSETS TO BE USED IN PRODUCTION (Section L.1.13.2). Requesting clarification if this requirement should be referenced in Factor 1, Element 1.1 - PRODUCTION ASSEMBLY IN ACCORDANCE WITH THE TDP (Section L.1.13.1) and not in Element 1.2.

Answer: Both elements shall be addressed in the technical volume. Please see the updated CRM in Section L.

31. Drawing 8749339 is missing from the Technical Data Package.

Proposed Action/Change: Request provisioning of Drawing 8749339.

Answer: Please see Question 2.

32. Is our understanding that country-of-origin requirements per section 3.7.1.1 do not apply to fasteners, subcomponents used in cable assemblies and subcomponents used in PCA/CCAs correct?

To clarify the intent of our asked question, it is our understanding that the Government, in requesting the requirement stated in 3.7.1.1, has the intent of tracking country-of-origin for components that could, by being counterfeit (reference SOW 3.1.4, 3.3.2, 3.3.6) or by containing malicious code (SOW 3.6.5), introduce a level of vulnerability into the supply chain. Since the fasteners and subcomponents used in cable and PCA/CCAs cannot introduce a vulnerability into the supply chain due to the lack of software/firmware on these individual items and counterfeit issues are not of concern at this level either, we are proposing that these country-of-origin requirements exclude this level of subcomponent/fasteners as tracking these items does not further the purpose of preventing vulnerability.

Answer: The requirements of 3.7.1.1 do apply to fasteners, subcomponents used in cable assemblies, and subcomponents used in PCA/CCAs.

Note: Offerors are reminded to utilize only the information in contained in this solicitation and the attachments thereto to generate their proposal. Pricing based on drawings which have not been incorporated into this solicitation will be deemed unacceptable.

The proposal submission deadline remains 5 January 2024 at 4:00 PM Pacific Standard Time.

All other terms and conditions remain unchanged.

Amendment 0001 Summary End.

SECTION A - SOLICITATION/CONTRACT FORM

The required response date/time has changed from 06-Feb-2024 04:00 PM to 20-Feb-

2024 04:00 PM.

SECTION B - SUPPLIES OR SERVICES AND PRICES

CLIN 0001

The unit of issue Kit has been added.

CLIN 0002

CLIN 0003

CLIN 0004

CLIN 0005

CLIN 0006

CLIN 0007

CLIN 0008

CLIN 0009

CLIN 0010

CLIN 0011

CLIN 0012

CLIN 0013

CLIN 0014

CLIN 0015

CLIN 0016

CLIN 0017

CLIN 0018

CLIN 0019

The unit of issue Each has been added.

CLIN 0020

CLIN 0021

CLIN 0022

CLIN 0023

CLIN 0024

CLIN 0025

CLIN 0026

CLIN 0027

CLIN 0028

CLIN 0029

CLIN 0030

CLIN 0031

CLIN 0032

CLIN 0033

CLIN 0034

CLIN 0035

CLIN 0036

CLIN 0037

CLIN 0038

CLIN 0039

CLIN 0040

CLIN 0041

CLIN 0042

CLIN 0043

CLIN 0044

CLIN 0045

CLIN 0046

CLIN 0047

CLIN 0048

CLIN 0049

CLIN 0050

CLIN 0051

CLIN 0052

CLIN 0053

CLIN 0054

CLIN 0055

CLIN 0056

CLIN 0057

CLIN 0058

CLIN 0059

CLIN 0060

CLIN 0061

CLIN 0062

CLIN 0063

CLIN 0064

CLIN 0065

CLIN 0066

CLIN 0067

CLIN 0068

CLIN 0069

CLIN 0070

CLIN 0071

CLIN 0072

CLIN 0073

CLIN 0074

CLIN 0075

CLIN 0076

CLIN 0077

CLIN 0078

CLIN 0079

CLIN 0080

CLIN 0081

CLIN 0082

CLIN 0083

CLIN 0084

CLIN 0085

CLIN 0086

CLIN 0087

CLIN 0088

CLIN 0089

CLIN 0090

CLIN 0091

CLIN 0092

CLIN 0093

CLIN 0094

CLIN 0095

CLIN 0096

CLIN 0097

CLIN 0098

CLIN 0099

CLIN 0100

CLIN 0101

CLIN 0102

CLIN 0103

CLIN 0104

CLIN 0105

CLIN 0106

CLIN 0107

CLIN 0108

CLIN 0109

CLIN 0110

CLIN 0111

CLIN 0112

CLIN 0113

CLIN 0114

CLIN 0115

CLIN 0116

CLIN 0117

CLIN 0118

CLIN 0119

CLIN 0120

CLIN 0121

CLIN 0122

CLIN 0123

CLIN 0124

CLIN 0125

CLIN 0126

CLIN 0127

CLIN 0128

CLIN 0129

CLIN 0130

CLIN 0131

CLIN 0132

CLIN 0133

CLIN 0134

CLIN 0135

CLIN 0136

CLIN 0137

CLIN 0138

CLIN 0139

CLIN 0140

CLIN 0141

CLIN 0142

CLIN 0143

CLIN 0144

CLIN 0145

CLIN 0146

CLIN 0147

CLIN 0148

CLIN 0149

CLIN 0150

CLIN 0151

CLIN 0152

CLIN 0153

CLIN 0154

CLIN 0155

CLIN 0156

CLIN 0157

CLIN 0158

CLIN 0159

CLIN 0160

CLIN 0161

CLIN 0162

CLIN 0163

CLIN 0164

CLIN 0165

CLIN 0166

CLIN 0167

CLIN 0168

CLIN 0169

CLIN 0170

CLIN 0171

CLIN 0172

CLIN 0173

CLIN 0174

CLIN 0175

CLIN 0176

CLIN 0177

CLIN 0178

CLIN 0179

CLIN 0180

CLIN 0181

CLIN 0182

CLIN 0183

CLIN 0184

CLIN 0185

CLIN 0186

CLIN 0187

CLIN 0188

CLIN 0189

CLIN 0190

CLIN 0191

CLIN 0192

CLIN 0193

CLIN 0194

CLIN 0195

CLIN 0196

CLIN 0197

CLIN 0198

CLIN 0199

CLIN 0200

CLIN 0201

CLIN 0202

CLIN 0203

CLIN 0204

CLIN 0205

CLIN 0206

CLIN 0207

CLIN 0208

CLIN 0209

CLIN 0210

CLIN 0211

CLIN 0212

CLIN 0213

CLIN 0214

CLIN 0215

CLIN 0216

CLIN 0217

CLIN 0218

CLIN 0219

CLIN 0220

CLIN 0221

CLIN 0222

CLIN 0223

CLIN 0224

CLIN 0225

CLIN 0226

CLIN 0227

CLIN 0228

CLIN 0229

CLIN 0230

CLIN 0231

CLIN 0232

CLIN 0233

CLIN 0234

CLIN 0235

CLIN 9999

The unit of issue has changed from Lot to Each.

SECTION J - LIST OF DOCUMENTS, EXHIBITS AND OTHER ATTACHMENTS

The following have been modified:

LIST OF DOCUMENTS

Attachments Attachment J-01 TDP Attachment J-02 Drawing Revision List Attachment J-03 NAVSEA Form 4340/2 - Government Furnished Information Attachment J-04 Offeror Pricing Matrix Attachment J-05 Past Performance Information Form Attachment J-06 Kit Content List Attachment J-07 Additional TDP Drawings

Exhibits

A001 DD FORM 1423-TTWCS

A002 DD FORM 1423-TTWCS

A003 DD FORM 1423-TTWCS

A004 DD FORM 1423-TTWCS

(End of Summary of Changes)

File details come from the government source that posted it. Updated .