N63394-17-R-0030_AMENDMENT_0001.pdf
PDF 37 KB Posted
- Attached to
- Gun Mount Control Panel Federal contract opportunity
- Solicitation number
- N63394-17-R-0030
About this file
RFP Amendment - N63394-17-R-0030-0001
View the file
Other files for this federal contract opportunity
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| N63394-17-R-0030_AMENDMENT_0002.pdf | ||
| GMCP_A004_DI-NDTI-80809B_Test_Inspection_Report_09Feb17.pdf | ||
| GMCP_A003_DI-NDTI-80603A_Test__Procedure__09Feb17.pdf | ||
| ESS21202-02a.docx | DOCX document | |
| N63394-17-R-0030.pdf | ||
| CDRLs.pdf |
On GovTribe
Work with this file on GovTribe
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
AMENDMENT OF SOLICITATION/MODIFICATION OF CONTRACT
Except as provided herein, all terms and conditions of the document referenced in Item 9A or 10A, as heretofore changed, remains unchanged and in full force and effect.
15A. NAME AND TITLE OF SIGNER (Type or print)
30-105-04EXCEPTION TO SF 30
APPROVED BY OIRM 11-84
STANDARD FORM 30 (Rev. 10-83) Prescribed by GSA
FAR (48 CFR) 53.243
The purpose of this amendment is to: 1.) Extend the proposal submission due date to 1600 PT on 3 MAR 2017, 2.)Incorporate the Questions and Answ ers, and 3.)Incorporate revised CDRLs A0003 and A0004.
1. CONTRACT ID CODE PAGE OF PAGES
J 1 4
16A. NAME AND TITLE OF CONTRACTING OFFICER (Type or print)
16C. DATE SIGNED
BY 14-Feb-2017
16B. UNITED STATES OF AMERICA15C. DATE SIGNED15B. CONTRACTOR/OFFEROR
(Signature of Contracting Officer)(Signature of person authorized to sign)
8. NAME AND ADDRESS OF CONTRACTOR (No., Street, County, State and Zip Code) X N63394-17-R-0030
X 9B. DATED (SEE ITEM 11)
20-Jan-2017
10B. DATED (SEE ITEM 13)
9A. AMENDMENT OF SOLICITATION NO.
11. THIS ITEM ONLY APPLIES TO AMENDMENTS OF SOLICITATIONS
X The above numbered solicitation is amended as set forth in Item 14. The hour and date specified for receipt of Offer X is extended, is not extended.
Offer must acknowledge receipt of this amendment prior to the hour and date specified in the solicitation or as amended by one of the following methods:
(a) By completing Items 8 and 15, and returning 1 copies of the amendment; (b) By acknowledging receipt of this amendment on each copy of the offer submitted;
or (c) By separate letter or telegram which includes a reference to the solicitation and amendment numbers. FAILURE OF YOUR ACKNOWLEDGMENT TO BE RECEIVED AT THE PLACE DESIGNATED FOR THE RECEIPT OF OFFERS PRIOR TO THE HOUR AND DATE SPECIFIED MAY RESULT IN
REJECTION OF YOUR OFFER. If by virtue of this amendment you desire to change an offer already submitted, such change may be made by telegram or letter, provided each telegram or letter makes reference to the solicitation and this amendment, and is received prior to the opening hour and date specified.
12. ACCOUNTING AND APPROPRIATION DATA (If required)
13. THIS ITEM APPLIES ONLY TO MODIFICATIONS OF CONTRACTS/ORDERS.
IT MODIFIES THE CONTRACT/ORDER NO. AS DESCRIBED IN ITEM 14.
A. THIS CHANGE ORDER IS ISSUED PURSUANT TO: (Specify authority) THE CHANGES SET FORTH IN ITEM 14 ARE MADE IN THE
CONTRACT ORDER NO. IN ITEM 10A.
B. THE ABOVE NUMBERED CONTRACT/ORDER IS MODIFIED TO REFLECT THE ADMINISTRATIVE CHANGES (such as changes in paying office, appropriation date, etc.) SET FORTH IN ITEM 14, PURSUANT TO THE AUTHORITY OF FAR 43.103(B).
C. THIS SUPPLEMENTAL AGREEMENT IS ENTERED INTO PURSUANT TO AUTHORITY OF:
D. OTHER (Specify type of modification and authority)
E. IMPORTANT: Contractor is not, is required to sign this document and return copies to the issuing office.
14. DESCRIPTION OF AMENDMENT/MODIFICATION (Organized by UCF section headings, including solicitation/contract subject matter where feasible.)
10A. MOD. OF CONTRACT/ORDER NO.
2. AMENDMENT/MODIFICATION NO. 5. PROJECT NO.(If applicable)
6. ISSUED BY
3. EFFECTIVE DATE
14-Feb-2017
CODE
NAVAL SURFACE WARFARE CENTER
PORT HUENEME DIVISION
4363 MISSILE WAY
PORT HUENEME CA 93043-4307
N63394 7. ADMINISTERED BY (If other than item 6)
4. REQUISITION/PURCHASE REQ. NO.
CODE
See Item 6
FACILITY CODECODE
EMAIL:TEL:
N63394-17-R-0030
SECTION SF 30 BLOCK 14 CONTINUATION PAGE
SUMMARY OF CHANGES
SECTION A - SOLICITATION/CONTRACT FORM
The required response date/time 03-Mar-2017 04:00 PM has been added.
The number of offeror copies required 1 has been added.
SECTION B - SUPPLIES OR SERVICES AND PRICES
CLIN 0002
The CLIN extended description has changed from:
DATA REQUIREMENTS GUN MOUNT CONTROL PANEL MK 437 MOD 4 IAW STATEMENT OF WORK.
To:
DATA REQUIREMENTS GUN MOUNT CONTROL PANEL MK 437 MOD 4 IAW STATEMENT OF WORK.
Includes CLIN 0001 and CLIN 0003.
SECTION J - LIST OF DOCUMENTS, EXHIBITS AND OTHER ATTACHMENTS
The following have been modified:
HQ J-2-0002
HQ J-2-0002 STANDARD LANGUAGE FOR CONTRACTS
The following document(s), exhibit(s), and other attachment(s) form a part of this contract:
Document Title Document No. Date Pages
Government Furnished Information
Attachment 1
20 JAN 2017
CD
Contract Data
Requirements Lists A001-A014
Exhibit A
10 FEB 2017
(End of Text)
SECTION L - INSTRUCTIONS, CONDITIONS AND NOTICES TO BIDDERS
The following have been added by full text:
RFP QUESTIONS AND ANSWERS
Question 1: The CDRLs cite data item numbers A003 and A004. Both CDRLs state they are a "Test and Inspection Acceptance Procedure" with all CDRL blocks identical. Can the Government please confirm that CDRL A004 should be requirements for a "Test and Inspection Report"? Will the CDRLs be revised accordingly?
Answer 1: CDRLs A003 and A004 have been revised.
Question 2: Does the government intend to exercise a delivery order for one unit at a time as was largely done on the previous contract?
Answer 2: Funding allocations drive the quantities. There is no way to predict delivery order quantities.
Question 3: Is the FMS technical data package (TDP) the same as the domestic TDP? If not, will the FMS TDP be provided as GFI?
Answer 3: Yes, CDRLs and TDP (FMS) are the same as domestic.
Question 4: Will the Government extend the Q&A deadline once the TDP is received?
Answer 4: As additional questions may arise from reviewing TDP, a reasonable extension is acceptable. The proposal submission date will be extended to 3 MAR 2017.
Question 5: I received the disc and have reviewed the enclosed documentation. However, I do not see detailed specifications for UNIT A1- CONTROL / DISPLAY TERMINAL. What I'm looking for are the detailed specifications of the display itself and, if there is a computer component of the GMCP, what its specifications are.
Can you please elaborate on the requirements for these components of the GMPC?
Answer 5: The top level drawing is 7402675. Unit A1, CONTROL / DISPLAY TERMINAL, (referenced by its drawing title ENCLOSURE ASSEMBLY on 7402675) is given in Table 1 of 7402675 as 7402679-002 for the GMCP MOD 4. Information on the electronic components of Unit A1 can be found on drawing 7402679, its parts list PL7402679, and associated lower level drawings.
Question 6: Drawing 7402675 calls out item 5 (PN 7402671, W35261), item 6 (PN 7402671, W35262), and item 7 (PN 7402671, W35263). Sheet 7 of drawing X7402671 denotes cables W35261, W35262, and W35263 as being GFE. Please confirm these cables are not GFE and are required to be built and provided by the Contractor.
Answer 6: The only GFE that will be provided is that listed in Section 5 of the SOW. The Contractor must build and provide these cables as specified in SOW 3.1.1 and Appendix B. Cable Run List X7402671 "GFE" markings indicate only that the cables will be provided as GFE to the activity installing the GMCP shipboard.
Question 7: There are no data requirements for CLIN 0003? Will CDRLs be required for FMS deliveries?
Answer 7: CDRLs are the same as domestic (i.e. CLIN 0001).
Question 8: When is contract award?
Answer 8: The anticipated award date is 5 MAY 2017.
Question 9: Did follow on contract have the same GMCP quantities deliveries as this new requirement?
Answer 9: Yes.
Question 10: The drawings listed below were not included in the TDP. Do you have the below drawings to send for us to review? 702671 Cable and 7244558 Board Boost Assy
Answer 10: 702671 Cable - believe this should be 7402671 which is provided on the disc (filename X7402671.pdf).
7244558 Board Boost Assy - this is not a necessary drawing for the GMCP MOD 4. The GMCP MOD 4 baseline includes ORDALT 16880, which replaces 7244558 with 7625460 (provided on the disc).
Question 11: During ESS, can the GMCL MK 437 unit as a complete assembly, be on its side and/or tested on its back? This may allow us to avoid testing in the vertical direction.
Answer 11: For ESS vibration testing the GMCP must be tested in all three axes and may be reoriented appropriately to test each axis, however the Government will not provide any hardware, documentation, or design of a test fixture for this purpose. Note that per the guidance in MIL-HDBK-2164A the GMCP should be tested without the shock mounts.
Question 12: Can you send us the ESS Plan and Procedure?
Answer 12: The ESS implementation plan is a deliverable to the Government and will not be provided. Attached are the ESS procedures from the current contract.
(End of Summary of Changes)
File details come from the government source that posted it. Updated .