About this file

N6274219R0004_N62742-19-R-0004_Note_01.pdf

View the file

Other files

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

N62742-19-R-0004

Notice No. 1

DEPARTMENT OF THE NAVY

NAVAL FACILITIES ENGINEERING COMMAND, PACIFIC

258 MAKALAPA DR., STE. 100

PEARL HARBOR, HAWAII 96860-3134

21 March 2019

QUESTIONS & ANSWERS

ANNOUNCEMENT N62742-19-R-0004

IDIQ CONTRACT FOR ARCHITECT-ENGINEER SERVICES FOR VARIOUS

STRUCTURAL AND WATERFRONT PROJECTS AND OTHER PROJECTS AT

LOCATIONS UNDER THE COGNIZANCE OF NAVFAC PACIFIC

NOTE: The following questions and answers are provided for INFORMATION ONLY. The announcement remains unchanged unless it is modified in writing.

1. Please advise if delivery address on packages need to contain “ATTN: Michael Jones, Contract Specialist” and/or “ATTN: Erik Torngren, Contracting Officer”?

ANSWER: The package should be addressed to the primary point of contact, Michael Jones.

ATTN: Erik Torngren, Contracting Officer does not need to be included.

2. Criterion 1 Submission Requirements, paragraph 4:

“Section F, Block 24. Each project shall include (1) project title; (2) location; (3) year design and engineering services completed; (4) project owner; (5) point-of-contact name, e-mail address, and phone number…”

Question: Please confirm that (1) project title and (2) location shall be listed in Section F, Block

21; (3) year design and engineering services completed shall be listed in Section F, Block 22 under “Professional Services”; (4) project owner shall be listed in Section F, Block 23 a.; and (5) point-of-contact name, e-mail address, and phone number in Section F, Blocks 23 b. and c., as opposed to Block 24.

ANSWER: The information shall be listed as described in the subject question. The Announcement will be modified to reflect this submission requirement.

3. SF-330 SUBMISSION REQUIREMENTS, beginning in paragraph 9:

“In addition to the information provided in the SF330…Joint Ventures (JV), Limited Liability

Companies (LLC), and Limited Partnerships (LTD) shall submit the following additional documentation regarding their business entities….

b. A detailed statement outlining the following in terms of percentages where appropriate -

(1) The relationship of the team/partners/parties in terms of business ownership, capital contribution, profit distribution or loss sharing.

(2) The management approach in terms of who will conduct, direct, supervise, and control.

(3) The structure and decision-making responsibilities of the partners/parties in terms of who will control the manner and method of performance of work.

(4) Identify (by name and title) the personnel having the authority to legally bind the partners/parties (including authority to execute the contract documents).

c. A list of partners/parties, to include company name, DUNS and CAGE numbers, address, point of contact, Email address, phone number and facsimile number.”

Question: Please confirm that if all information requested in items b. and c. is contained in the

JV, LLC or LTD agreement language, and a copy of the JV, LLC or LTD agreement is submitted, the Offeror is not required to repeat this information in SF330 Part I, Sections A through Section H, or on additional pages ahead of, or following, the JV, LLC or LTD agreement.

ANSWER: The information requested in items b. and c. do not need to be repeated in the SF330 Part I, Sections A through H, unless explicitly required.

4. Please confirm that offerors may include DD2631, CPAR and Form PPQ-0 in an Appendix following SF330 Part IIs to fulfill the submission requirement.

ANSWER: Offerors may include past performance evaluations as an Appendix.

5. Please confirm that offerors may include Attachment B SMALL BUSINESS

SUBCONTRACTING RECORD, Attachment C SMALL BUSINESS PARTICIPATION

AND COMMITMENT STRATEGY, and ISRs in an Appendix following SF330 Part IIs to fulfill the submission requirement.

ANSWER: These items may be included as an Appendix.

6. Please confirm that offerors may include proof the firm is permitted by law to practice the professions of architecture or engineering in an Appendix following SF330 Part IIs to fulfill the submission requirement.

ANSWER: This documentation may be included as an Appendix.

7. Please confirm that offerors may include the JV, LLC and LTD agreement in an Appendix following SF330 Part IIs to fulfill the submission requirement to submit the JV, LLC and

LTD agreement.

ANSWER: This documentation may be included as an Appendix.

8. Criterion 7 Small Business Utilization, Section (2) Small Business Participation and

Commitment, Subsection b, which starts:

“Include supplemental narratives (shall not exceed five (5) single-sided pages) to address other elements of the firm’s strategy such as binding agreements,….”

Question 8A: Please advise where the requested supplement narratives (not to exceed five (5) single-sided pages) is to be included in the SF330 submission; e.g.,

1. SF330 Part I Section H;

2. Attachment C SMALL BUSINESS PARTICIPATION AND COMMITMENT

STRATEGY; or

3. If elsewhere in the SF330, please advise in which section the supplement narratives is to be included.

ANSWER: The supplemental narrative should be included with Attachment C, Small Business

Participation and Commitment Strategy.

Question 8B: Please advise if the requested supplement narratives (not to exceed five (5) single-sided pages) is counted towards (included in) the total Part I sheet count limitation of 200 single-sided 8.5 by 11 inch pages.

ANSWER: The supplemental narrative will not count towards the Part I page limitation.

File details come from the government source that posted it.