RFI - 21R1001 - Jan292021.pdf
PDF 121 KB Posted
- Solicitation number
- N6247321R1001
View the file
Other files
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
N62473-21-R-1001
Facility Planning Services AE IDIQ Contract
NAVFACSYSCOM SW
Dated: January 29, 2021
Question 5: For the D/B RFP development project is the minimum AE fee of $250K for all disciplines involved or just for us?
Answer 5: As stated in the synopsis, the project must have a minimum A-E fee of $250,000 for the project.
Note: The stated minimum A-E fee of $250,000 above is the total project cost that includes development of DB RFP and related schematic design (layout, functional drawings and studies) up to 15% completion.
Question 6: Would you consider lowering the threshold to $200K or $225K? our firm has completed several true D/B RFP development projects within last 5 years with the highest AE fee of $228K. These resulted in DB RFP package with bridging documents. Typically the AE fee is not that high for that type of project, and it is usually not a service you see on a planning contract.
Answer 6: No
Question 7: Would a FACD project with resulting schematic design and layout, functional drawings and studies up to 15% fulfill the requirement as an alternative?
Answer 7: No
RFI (Requests for Information) Questions and Answers
Dated: January 22, 2021
Question 1: The synopsis states: “At a minimum, one (1) Program Manager shall be on staff of the Prime
A-E Firm and be a professionally registered planner certified by the American Institute of Certified
Planners (AICP).” At the very least, the registered professionals should be included in the list for program managers. Please revise “At a minimum, one (1) Program Manager shall be on staff of the Prime A-E
Firm and be a professionally registered, i.e. Registered Architect, Registered/Professional Landscape
Architect, and/or Professional Engineers or certified planner by the American Institute of Certified
Planners (AICP).”
Answer 1: Amendment 0002, dated January 22, 2021, revised the wording that the Program Manager shall be on staff of the Prime A-E firm and be a Certified (replaces that words professionally registered)
Planner certified by the American Institute of Certified Planners (AICP).
Question 2: “Project types” are referenced multiple times but we can’t find a listing anywhere that defines the project types proposed under this contract. For example under Criterion 2 it asks that the project description include the “type” of project. Should we assume that project types are synonymous with the
Primary and Secondary Services, or are project types defined in some other way?
Answer 2: Yes, the project types are synonymous with the primary and secondary services and includes ensuring the project meets the project parameter requirements stated in the synopsis
Question 3: The SF-330 Submission Requirements state that the draft subcontracting plan does not count toward the page limit. Is a Small Business Subcontracting Plan required considering this is a small business set-aside?
Answer 3: No Small Business Subcontracting Plan is required. Amendment 0002, dated January 22, 2021, removed that erroneous reference.
Question 4: We are currently determining the best team to submit on the N62473-21-R-1001 A-E IDIQ solicitation, and we wanted to inquire if forming a JV with a large business would be an acceptable approach and still comply with the small business requirements. Can we submit a small business plan, committing to your requirements for small business participation?
Answer 4: The government is not allowed to provide guidance on how an offeror formulates their proposed team. You are encouraged to research government regulations on allowable joint venture agreements for a Total Small Business Set-Aside Procurement. You may want to review 13 CFR 121 –
Small Business Size Regulations. It is noted that 13 CFR 121.03 (h) (1) (i) states “A joint venture of two or more business concerns may submit an offer as a small business for a Federal procurement, subcontract or sale so long as each concern is small under the size standard corresponding to the NAICS code assigned to the contract.” In addition, 13 CFR 121.03 (h) (1) (ii) provides instructions on mentor-protégé program eligibility. You may also want to reach out to your SBA office for more information.
https://no-click.mil/?https://www.law.cornell.edu/definitions/index.php?width=840&height=800&iframe=true&def_id=3e1275e6fc3818559e5d445a696109ce&term_occur=999&term_src=Title:13:Chapter:I:Part:121:Subpart:A:Subjgrp:269:121.103
File details come from the government source that posted it. Updated .