Q_AND_A_TC_EAST_NJ_CIVMAR_LODGING_AND_TRANSPORTATION.doc
DOC document 27 KB Posted
- Attached to
- TC EAST NJ CIVMAR LODGING AND TRANSPORTATION
- Solicitation number
- N32205-19-Q-2025
About this file
Updated Q&A from prospective bidders.
View the file
Other files
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| Q_AND_A_TC_EAST_NJ_CIVMAR_LODGING_AND_TRANSPORTATION.doc | DOC document | |
| COMBINED_SYNOPSIS_SOLICITATION_TC-EAST.doc | DOC document | |
| Attachment_2_-_Price_Quote_TC-EAST_CIVMAR_LODGING_AND_TRANSPORTATION.xls | XLS spreadsheet | |
| Attachment_1_-_Quote_Cover_Letter_TC_EAST_CIVMAR_LODGING_AND_TRANSPORTATION.doc | DOC document | |
| Q_AND_A_TC_EAST_NJ_CIVMAR_LODGING_AND_TRANSPORTATION.doc | DOC document | |
| PWS_TC-E_NJ_LODGING_AND_TRANSPORTATION.docx | DOCX document | |
| Attachment_3_-_Lodging_and_Transportation_Requirement_Checklist_TC_EAST_CIVMAR_LODGING.docx | DOCX document |
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
MILITARY SEALIFT COMMAND
N32205-19-Q-2025
QUESTIONS AND ANSWERS
The following is an answers to a questions received from potential offeror. The answers provide clarification only and DO NOT constitute an amendment to the solicitation.
Question 1. Will you consider a upscale hotel which doesn't have "Kitchen" but offers meal vouchers (for either lunch or dinner) included in the room rate?
Answer: No
Question 2. Is the bid for single occupancy or double occupancy?
Answer: Single occupancy (1 person per room).
Question 3. Will you accept a highly rated star hotel vice a diamond rated?
Answer: No. Any hotel proposed will need to be 3 diamond or higher....All verified via AAA website.
Question 4. Is this a re-announcement of a prior solicitation?
Answer: No. This is a new requirement.
Question 5. Will you accept a hotel that has a two burner induction stove-top that is not build into the counter in the hotel kitchen?
Answer: No. Stove top burners must be built-in. Appliances will not be accepted. Full kitchenettes are required.
Question 6. Will you consider apartments.
Answer: No. Apartments will not be considered.
Question 7. Under Lodging Facilities it says a minimum of two overflows are required. However, in the Q&A – Question three says consideration will not be given to split accommodations.
Answer. A minimum of two overflows are required
Question 8. I understand we are slightly over the 25 mile limit, but it looks like our room types, and overall facility has exactly what you are looking for when booking long term.
Answer. We will not be amending the solicitation.
Question 9. I’m interested in providing the transportation service on this contract can I submit a bid on that part only?
Answer. The Requirement requires both lodging and transportation in the quote Question 10. Can you increase the mile radius to 28.5?
Answer. We will not be amending the solicitation.
File details come from the government source that posted it.