Q_AND_A_TC_EAST_NJ_CIVMAR_LODGING_AND_TRANSPORTATION.doc
DOC document 28 KB Posted
- Attached to
- TC EAST NJ CIVMAR LODGING AND TRANSPORTATION
- Solicitation number
- N32205-19-Q-2025
About this file
Clarification to Question 5 and adds additional questions that have been asked.
View the file
Other files
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| Q_AND_A_TC_EAST_NJ_CIVMAR_LODGING_AND_TRANSPORTATION.doc | DOC document | |
| COMBINED_SYNOPSIS_SOLICITATION_TC-EAST.doc | DOC document | |
| Attachment_2_-_Price_Quote_TC-EAST_CIVMAR_LODGING_AND_TRANSPORTATION.xls | XLS spreadsheet | |
| Attachment_1_-_Quote_Cover_Letter_TC_EAST_CIVMAR_LODGING_AND_TRANSPORTATION.doc | DOC document | |
| Q_AND_A_TC_EAST_NJ_CIVMAR_LODGING_AND_TRANSPORTATION.doc | DOC document | |
| PWS_TC-E_NJ_LODGING_AND_TRANSPORTATION.docx | DOCX document | |
| Attachment_3_-_Lodging_and_Transportation_Requirement_Checklist_TC_EAST_CIVMAR_LODGING.docx | DOCX document |
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
MILITARY SEALIFT COMMAND
N32205-19-Q-2025
QUESTIONS AND ANSWERS
The following is an answers to a questions received from potential offeror. The answers provide clarification only and DO NOT constitute an amendment to the solicitation.
Question 1. Will you consider a upscale hotel which doesn't have "Kitchen" but offers meal vouchers (for either lunch or dinner) included in the room rate?
Answer: No
Question 2. Is the bid for single occupancy or double occupancy?
Answer: Single occupancy (1 person per room).
Question 3. Will you accept a highly rated star hotel vice a diamond rated?
Answer: No. Any hotel proposed will need to be 3 diamond or higher....All verified via AAA website.
Question 4. Is this a re-announcement of a prior solicitation?
Answer: No. This is a new requirement.
Question 5. Will you accept a hotel that has a two burner induction stove-top that is not build into the counter in the hotel kitchen?
Answer: The contractor shall provide a microwave and refrigerator in each authorized CIVMARs room IAW PWS.
Question 6. Will you consider apartments.
Answer: No. Apartments will not be considered.
Question 7. Under Lodging Facilities it says a minimum of two overflows are required. However, in the Q&A – Question three says consideration will not be given to split accommodations.
Answer. A minimum of two overflows are required
Question 8. I understand we are slightly over the 25 mile limit, but it looks like our room types, and overall facility has exactly what you are looking for when booking long term.
Answer. We will not be amending the solicitation.
Question 9. I’m interested in providing the transportation service on this contract can I submit a bid on that part only?
Answer. The Requirement requires both lodging and transportation in the quote Question 10. Can you increase the mile radius to 28.5?
Answer. We will not be amending the solicitation.
Question 11. Will you be proving the awardee with a tax exempt certificate?
Answer. FAR 52.212-4 (k) Taxes. The contract price includes all applicable Federal, State, and local taxes and duties.
Question 12. Is the proposal still due on March 13th at 8:00am EST ?
Answer. Yes
Question 13. Per diem is so low for this area and they want to offer above per diem rates for June-August and a few periods in the Spring. Is this going to disqualify us?
Answer. Please follow the solicitation instructions.
File details come from the government source that posted it.