QUESTIONSfinal1-13-12.docx
DOCX document 28 KB Posted
- Attached to
- Management Information Systems Support Services Federal contract opportunity
- Solicitation number
- MCC-12-9009-RFQ-60
- Issued by
- Millennium Challenge Corporation
About this file
Attached is a complete list of questions submitted to include technical questions referred to as TBD in Amendment 1 dated January 6 2012. In the original solicitation PART IV Blanket Purchase Agreement (BPA) Clauses 1. Ceiling Amount is changed to read The estimated amount for the BPA will be 6 500 000.00 .
View the file
Other files for this federal contract opportunity
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| MCC-12-9009-RFQ-60 Q As.docx | DOCX document | |
| MCC-12-9009-RFQ-60.doc | DOC document |
On GovTribe
Work with this file on GovTribe
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
QUESTIONS AND ANSWERS
MCC-12-9009-RFQ-60
MANAGEMENT INFORMATION SYSTEMS SUPPORT SERVICES (MIS)
#1 QUESTION: Is this an existing contract and is there an incumbent?
ANSWER: This is a new requirement. There is no incumbent.
#2 QUESTION: Does the page limit of 20 single sided pages for Volume 1 include the Past Performance section?
ANSWER: The RFP (Page 5, Section D1a, Proposal Preparation Instructions) states “this section is limited to 20 pages.” Our intent was to only speak of the Technical Capability/Key Personnel section. There is no page limit to Past Performance or Price Sections.
#3 QUESTION: Does any of the 3 past performances requires that the vendor have worked with MCC?
ANSWER: The RFP (Page 5, Section D1b, Proposal Preparation Instructions) stated “References from institutions that have characteristics similar to Millennium Challenge Corporation are preferred”. There is no requirement that requires the vendor to have worked with MCC.
#4 QUESTION: With a submission close date of Jan. 10, 2012, and a contractor start date of February 2012, as a primary question, can you advise whether there are incumbent personnel already in place who could/would transfer to a new awardee?
ANSWER: This is a new requirement. There is no incumbent. The BPA award is planned for February 1, 2012. Individual Call Orders will be issued for requirements with a specified period of performance.
#5 QUESTIONS: In Part IV, item 3 titled Performance Location: It mentions that all work will be completed at the Contractors Office, in Washington DC, and/or in any MCC eligible country, if required. Does this mean that all work will be completed at the contractors office (even if it is not in DC), or at MCC facilities in Washington DC, or in any MCC eligible country if required? Please clarify.
ANSWER: Yes.
#6 QUESTION: How long is the typical time period from when a call order is placed to when the contractor’s staff needs to be on site to start work?
ANSWER: Transition time or performance start dates will be identified in individual Call Orders and/or coordinated with the Program Office.
#7 QUESTIONS: For this RFQ, only the key employees resumes are required for the submission correct?
ANSWER: Yes
#8 QUESTIONS: In section G – Titled Contract Award it states: Within 2 days of the contract award the contractor shall provide a listing of all personnel working under the contract. Does this list only need to include Key personnel that were submitted as part of the RFQ? The actual call order requirements and staffing requirements will not be known until a call order is placed. Or, do personnel for all possible labor categories need to be identified and submitted as part of the list within 2 days of the contract award? This does not seem possible where the specific technologies are not yet known. If you can clarify that would be great.
ANSWER: The requirement referenced is for Key Personnel two (2) days after the award of the BPA.
#9 QUESTION: As part of a call order requirements, will it be made known to the contractor which positions will require long distance travel, possibly to another MCC country?
ANSWER: Yes
#10 QUESTION: We are a company registered in Tampa FL. Are we eligible to respond to this RFP?
ANSWER: Yes
#11 QUESTION: Are there any state requirements (registration etc.) that have to be met pertaining to this RFP?
ANSWER: No
#12 QUESTION: Would be at a disadvantage when compared to local vendors?
ANSWER: No
#13 QUESTION: Who are the incumbent vendors for this contract ? Can we get the previous contract?
ANSWER: This is a new requirement. There is no incumbent.
#14 QUESTION: Are we at a disadvantage w.r.t incumbent vendors if we were to bid?
ANSWER: This is a new requirement. There is no incumbent.
#15 QUESTION: Is there a set a-side for small/Minority based business?
ANSWER: No – the set-aside for this requirement is Service Disabled, Veteran Owned, Small Business (SDVOSB)
#16 QUESTION: Do we have to submit resumes? If so how many resumes can we submit for each category?
ANSWER: See Questions 7 and 8 above.
#17 QUESTION: Can we get the rate card/awarded pricing for the previous contract.
ANSWER: This is a new requirement. There is no incumbent.
#18 QUESTION: Is this project considered as new work, or a follow-on or extension of a project currently in place?
ANSWER: This is a new requirement. There is no incumbent.
#19 QUESTION: Is there a contractor that is currently performing this work or providing services to this agency?
0. If so, will you please provide the name of the current incumbent contractor?
0. Is the current contractor allowed to bid on this project ANSWER: This is a new requirement. There is no incumbent.
#20 QUESTION: If a previous contract was in place for this project, what is the current contract number for that project?
a. What is the dollar value of the most recent contract year/period of the current contract?
b. What is the period of performance of the most recent contract/period of the current contract?
ANSWER: This is a new requirement. There is no incumbent.
#21 QUESTION: Who, or what company, developed the requirements for this project?
ANSWER: The government program office developed the requirements for this project.
#22 QUESTION: Does the Service Contract Act apply to this new contract?
ANSWER: No
#23 QUESTION: Did it apply to the previous one?
ANSWER: This is a new requirement. There is no incumbent.
#24 QUESTION: How long a transition period is expected/desired at contract start?
ANSWER: Transition time or performance start dates will be identified in individual Call Orders and/or coordinated with the Program Office.
#25 QUESTION: What were the main challenges during this contract pertaining to the performance and services provided?
ANSWER: This is a new requirement. There is no incumbent.
#26 QUESTION: What are DCO’s business goals, and long term strategic responsibilities for MCC’s systems?
ANSWER: See Section C, Statement of Work, Paragraph C.2 – Background
#27 QUESTION: Your schedule in Section III calls for a Project Manager at 1325 hrs/year while section IV.7 calls for a “A Program Management Office (PMO), staffed with two Project Managers (Key Personnel)”. Is the 1325 hours to be split between 2 persons or just one?
ANSWER: The total number of hours is for the 2 required Project Managers.
#28 Will MCC accept for evaluation past performance of subcontractors or only the prime vendor?
ANSWER: MCC will accept past performance of all companies with a teaming arrangement. A copy of the fully executed Teaming Agreement will need to be included in the response to the RFQ.
THE BELOW QUESTIONS WILL BE POSTED NLT FRIDAY, JANUARY 30, 2012:
#1 QUESTION: Can the Government please describe the technical infrastructure and overall system architecture?
ANSWER: The backend infrastructure is located off-site. Minimal on-site infrastructure consisting of Client devices and test/Dev networks.
#2 QUESTION: What are the major platforms, operating systems in use?
ANSWER: Microsoft .Net, SharePoint, SQL database.
#3 QUESTION: For the modernization tasks, what software tools and or programming languages were used to develop the legacy systems that require conversion or redesign?
ANSWER: Microsoft .Net, SharePoint, SQL, Microsoft exchange
#4 QUESTION: Are there any requirements for expertise in system support tools?
ANSWER: Expertise in system support tools is not envisioned to be part of this solicitation.
#5 QUESTION: What is the approximate number of end users to be supported?
ANSWER: 500
#6 QUESTION: Is this a Re-compete or a new requirement?
ANSWER: This is a new requirement.
#7 QUESTION: Are there any international requirements, requiring traveling abroad under this contract?
ANSWER: There is a possibility of international travel.
#8 QUESTION: Will the new infrastructure include requirements for Cloud Computing?
ANSWER: This has not been determined at this time, however MCC is open to any new technical solutions to our IT needs..
#9 QUESTION: Are there any VMware being implemented?
ANSWER: Does exist on the current network.
#10 Are there any COOP Sites requirements?
ANSWER: This requirement is being satisfied by the O&M provider.
#11 What level of risk are the IT assets classified at?
ANSWER: Moderate risk for non-classified official US government system.
#12 QUESTION: If the government specifies new training and/or certification requirements for our staff, will the government reimburse the cost for this additional training?
ANSWER: No.
#13 QUESTION: Does MCC require the Veteran Affairs Certification for SDVOSB or can the vendor self-certify ANSWER: No. Self-certification is acceptable.
MCC-12-9009-RFQ-60 4
File details come from the government source that posted it. Updated .