HU000125Q0010 Amendment 1 Questions and Answers.pdf

PDF 136 KB Posted

Attached to
Commencement Video Projection Services
Solicitation number
HU000125Q0010
Issued by

About this file

The document is an Amendment 1 Questions and Answers file for a Commencement Video Projection Services solicitation (HU000125Q0010) issued by the Uniformed Services University of the Health Sciences (USUHS). The solicitation seeks a small business vendor to provide video projection, display, and live video streaming services for a graduation ceremony on May 17, 2025, at DAR Constitution Hall. Key details include a venue capacity of approximately 3,700 seats, live streaming to be conducted on YouTube, and a built-in venue sound system. The previous year's purchase order was $22,975.00, and the procurement will be awarded on a Lowest Price Technically Acceptable basis. Recent incumbent vendors were Rafferty Weiss, LLC (FY24) and Online Video Service Inc. (FY23). The event will involve projecting a DVD photo slideshow, livestreaming the entire ceremony, and does not require additional accessibility features like ASL or captions.

View the file

Other files

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

HU000125Q0010 Questions and Answers

1. Does USUHS have an internet connection available for live streaming? If so, what is the speed of the connection?

Answer: The internet connection belongs to DAR Constitution Hall; the speed of the connection is unknown.

2. Could you confirm the required throw distance for the projectors?

Answer: In FY24, the vendor for this requirement did not use projectors. The venue could provide this information.

3. How much was the bid for last year’s event?

Answer: The PO for this requirement was issued in the amount of $22,975.00 in FY24.

4. Is there anything else we should address or take into account to align with USUHS’s expectations and needs?

Answer: See the statement of work for full detail of this requirement.

5. What is the approximate audience size and expected attendance for the event?

Answer: The hall has approximately 3,700 seats to accommodate students, their families, guests, staff and VIPs.

6. Will a PA system be provided?

Answer: DAR Constitution Hall has a built-in sound system. The coordination will be with the venue’s managers.

7. Could you confirm if a 16:9 aspect ratio would be acceptable with projection screens of comparable size to those listed, given that camera feeds are likely to be 16:9?

Answer: The vendor didn’t use projectors in FY24. A 16:9 aspect screen ratio would be acceptable.

8. Could you specify what the DVD player will be used for?

Answer: The DVD player is used to play a DVD photo slideshow of graduates that is projected onto the big screen and monitors prior to the start of the ceremony in Constitution Hall. It may not be necessary if it’s all digital now.

9. Will the venue or the vendor be responsible for rigging/flying the provided screens?

Answer: Screens are those of DAR Constitution Hall. The vendor will coordinate with the venue managers.

10. Is there a platform of preference for the live streaming (i.e. YouTube) or should the vendor bring their own private-label platform?

Answer: Live streaming of the Commencement Ceremony in its entirety will be provided to a USU specified web address on YouTube.

11. What is the budget for this year’s commencement video project?

Answer: Funding is available for this requirement and is being competed on a Lowest Price Technically Acceptable basis.

12. What budget was allocated for these services for USUHS Commencements in 2024 and 2023?

Answer: The FY24 and FY23 requirements were competed on a Lowest Price Technically Acceptable basis.

13. Is there an incumbent for this project? If so, who has USUHS worked with previously for your 2024 and 2023 Commencement Video Projection Services?

Answer: In FY24 and FY23, the Purchase Order for this requirement was issued to Rafferty Weiss, LLC and Online Video Service Inc. respectively.

14. May we see a style sample of your Commencement Videos from 2024 and 2023?

Answer: The commencement videos are available on the Uniformed Services University of the Health Sciences YouTube channel.

15. What is USUHS' preferred streaming platform for your Commencement Services?

Answer: Live streaming of the Commencement Ceremony in its entirety will be provided to a USU specified web address on YouTube.

16. How many attendees are anticipated for your event in terms of in-person and/or virtually?

Answer: The hall has approximately 3,700 seats to accommodate students, their families, guests, staff and VIPs.

17. Is USUHS incorporating any social media feeds into your event?

Answer: No. The only social media platform used is YouTube with the livestreaming.

18. Please confirm any Accessibility Standards / 508 Compliance that USUHS requires, such as ASL, subtitles, or captions?

Answer: None of the above are required.

19. If contractors have follow up questions based on answers that come out in the first round, will there be an opportunity for contractors to submit additional questions?

Answer: At this time, the Government does not anticipate answering additional questions.

20. Given the deadline for questions and time needed for the government to answer, can you extend the deadline for responses so there are at least 5 business days from when answers are posted to when vendor responses are due (ie: if Q&A are posted on Monday 3/10, responses would be due on Monday 3/17)?

Answer: At this time, the Government does not anticipate extending the deadline.

File details come from the government source that posted it. Updated .