Question_-_Answer_Tracker.docx

DOCX document 14 KB Posted

Attached to
Canine Trainer Equipment Federal contract opportunity
Solicitation number
HSTS02-17-Q-OTD411
Issued by
Department of Homeland Security Transportation Security Administration

About this file

Question - Answer Tracker

View the file

Other files for this federal contract opportunity

Other files attached to Canine Trainer Equipment, newest first.
File Type Posted
Attachment_1_-_Technical_Compliance_and_Pricing_Table.xlsx XLSX spreadsheet
HSTS02-17-Q-OTD411_-_Canine_Trainer_Equipment.pdf PDF
Attachment_2_-_Reps_and_Certs_Document.docx DOCX document

On GovTribe

Work with this file on GovTribe

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

Question – Answer Tracker

1. Line item 38 – does not appear to be available, except in the UK.

Answer: Suggest medium solid blue kong.

2. I have a question regarding the patrol harnesses. Are we quoting on regular two inch plastic buckles or two inch plastic cobra buckles?

Answer: Either but we have had more success with the cobra buckle – less breakage but they cost more.

3. Item 29 says, "Kong, Squeaky, Medium". Are you referring to the Air dog stick, the refills for plush toys, a plush toy, or a bone?

Answer: Is not the air dog stick. Appears Line item 38 and 29 are duplicates

4. Item 7, it's asking for "Velcro (Do Not Pet) patches, reflective, grey with white print." Would you accept black lettering on grey background or white lettering on black background?

Answer: The patches are reflective grey background with black lettering.

5. Can we submit a bid for specific items or do we have to submit a bid for all items?

Answer: Have to submit a bid for all items.

6. Item 0001AA: where it says braided and sewn handle, does that mean the little tab at the end of the braid is sewn down?

Answer: YES

7. Items 0001AD, 0001AE, 0001AF: can the chest strap be adjustable by Velcro and the belly strap be adjustable by slide?

Answer: YES

8. Items 0001AK, 0001AL: is there a color requirement and can you provide an image of the requested muzzle?

Answer: No color requirement. The high molecular plastic is a requirement. See attachment for representative muzzle

File details come from the government source that posted it. Updated .