DARPA_Questions_and_Answers_9-29-16_(1).pdf
PDF 28 KB Posted
- Attached to
- Parking Garage Management & Administration
- Solicitation number
- HR0011-16-R-0001
About this file
DARPA Parking Management Questions and Answers (29 Sept. 2016)
View the file
Other files
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
RFQ HR0011-16-R-0001 Questions
1. The previous solicitation for this contract included a Wage Determination requirement.
Has that been removed?
Answer: The Wage Determination requirement was inadvertently removed prior to solicitation release. The solicitation will be amended to add the Wage Determination requirement back in.
2. Is a completed Standard Form 1449 (pages 1-38) also to be included in an offeror’s submission?
Answer: No, a completed Standard Form 1449 is not to be included within an offeror’s submission. A government signed Standard Form 1149 will be provided to the successful quoter.
3. The Performance Work Statement, only lists an insurance requirement of $5 million in Liability Insurance (2.a.xi.). It is typical in the parking industry, for operators to also have auto, garage keepers, umbrella and crime coverage. Please confirm that liability coverage is the only coverage required.
Answer: The detailed requirement for insurance is reflected in the updated Performance Work Statement.
4. Performance Work Statement, 2.a.iv. states that hang tags and monthly statements are to be sorted by office symbol and mailed in bulk to DARPA. Is the offeror to assume that the bulk mailing is to be done by a courier that can track the package and guarantee delivery (i.e. Federal Express, UPS, etc.)?
Answer: The shipping method is at the discretion of the contractor. However, it is the contractor’s responsibility to ensure timely delivery to DARPA.
5. Will the contractor be responsible for maintaining two separate monthly parking waiting lists, one for government employees and one for on-site contractor employees?
Answer: Maintenance of the monthly parking waiting list is at the discretion of the contractor.
6. How many yearly passes should the contractor be expected to issue each year? In what form should they be in (i.e. decals, plastic hang tags)?
Answer: There are currently four yearly passes provided. However, the number is subject to change. Yearly passes shall be issued via hang tag.
7. Is the contractor permitted to use an existing business phone line as the Agency’s direct line telephone access or should a separate, exclusive DARPA phone line be integrated for DARPA employees only?
Answer: Existing business phone lines are permitted for use.
8. Will the permits need to contain any type of holographic designs to help eliminate fraud?
Answer: The PWS has been updated to reflect the requirement for holographic design on the parking hang tags.
9. Is the contractor to assume any electronic correspondence with parking customers? For example, receiving electronic copies of their monthly billing statements, receipts for payments, etc.?
Answer: Yes, electronic correspondence is acceptable. Correspondence with parking customers is at the discretion of the contractor.
10. The Performance Work Statement suggests the contractor provide weekly garage cleaning on Mondays, Wednesdays and Fridays after 6pm. How many hours per Monday, Wednesday & Friday? Also, will the contractor be responsible for maintaining any of the items listed in #2, Scope of Work, b, i, 1-5 on Tuesdays or Thursdays or any time before 6:00 pm on any weekday?
Answer: The contractor shall determine the amount of hours necessary to complete cleaning tasks as stated in the PWS. Cleaning services will not be required on Tuesday’s or Thursday’s, nor shall they be provided any time before 6:00 pm. Cleaning services will not be required on federal holidays that fall on a Monday, Wednesday or Friday or any days the building is closed (e.g. inclement weather).
11. Does the water from any type of pressure washing or cleaning need to be captured, screened and filtered?
Answer: No
12. Will the contractor be responsible for shampooing the carpets in the elevator vestibules?
Answer: PWS has been updated to reflect cleaning of all-weather mats in the elevator vestibules (see paragraph 2.b.i.5.). Shampooing is an acceptable method for accomplishing this task.
13. How often is the contractor to clean the bike cages and remove trash and abandoned clothing in the same?
Answer: The PWS has been updated (see paragraphs 2.b.i.1. and 2) to reflect trash removal from the bike cages and to address personal items left in the garage.
14. Do all employees have to attend security training? If so, how often?
Answer: All contractor personnel will be required to receive a security briefing before entrance to DARPA. The PWS has been updated (see paragraph 2.a.vii.) to reflect security requirements.
15. What levels and types of insurance are required (liability, surety/payment, etc)?
Answer: See answer in 3. above.
16. Is the contractor expected to maintain personnel on-site 24/7?
17. Is there a map of the parking structure?
Answer: Yes, see attached garage floor plans.
18. Is there office space available for contractor personnel?
19. What is the current day to day manning of the parking structure?
Answer: Day to day manning of the parking structure is not required. Access is only required for weekly and bi-annual cleanings (see PWS 2.b.i and ii)
20. What was the value of the previous contract?
Answer: $613.391.64
21. What was the solicitation number of the previous contract?
Answer: GS-08-12-JF-C-0037
22. What GFE is available? (cash registers, computers, etc)
Answer: GFE is not provided/available for this contract.
23. Is there a parking management software system currently in place? If so, which one?
Answer: No parking management software is currently in place.
24. Who is responsible for garage insurance (Liability, Garage Keeper, Umbrella, Crime, Workmen’s Compensation)
Answer: See answer in 3. above.
25. Light bulbs maintenance, who is responsible?
Answer: Light bulb maintenance efforts will be provided by the DARPA building maintenance contractor and is NOT within scope of this contract.
26. If operator is responsible;
a. How are the light bulbs changed? What frequency daily, weekly, or monthly.
b. What type of fixtures?
c. How many light fixtures are there in the garage?
d. Are light ballast repairs included?
Answer: Light bulb maintenance efforts will be provided by the DARPA building maintenance contractor and is NOT within scope of this contract.
27. Is there a preferred monthly parking rate for the DARPA employees?
Answer: The current monthly parking rate for DARPA employees parking on-site (including carpools and vanpools) is $45.00 per month.
28. Will there be a tour of the DARPA parking garage prior to proposal submittal?
Answer: A tour of the DARPA parking garage is scheduled for Tuesday, October 4, 2016 at 10:00am at 675 N. Randolph Street, Arlington, VA 22203. Parking is available at the Ballston Mall parking garage (entrance off of Randolph Street) directly across the street from the DARPA building. Please leave ALL electronic devices (phones, cameras, recording devices, fitbits, etc.) in your vehicle, they are not allowed on the DARPA premises. Please arrive no later than 9:45am to allow time for security screening and check-in/badging. Tour will depart promptly at 10:00am.
Participation is limited to two people per company. If you plan to attend the parking garage tour, please respond via email to HR0011-16-R-0001@darpa.mil with the name of the company and the participants.
mailto:HR0011-16-R-0001@darpa.mil
File details come from the government source that posted it. Updated .