BOMD_Questions__and_Answers3.docx

DOCX document 18 KB Posted

Attached to
BOMD Conference Room Control System & Video Teleconferencing Federal contract opportunity
Solicitation number
HQ0516-16-T-0002
Issued by
Defense Media Activity

About this file

Response to questions

View the file

Other files for this federal contract opportunity

Other files attached to BOMD Conference Room Control System & Video Teleconferencing, newest first.
File Type Posted
MOD1.doc DOC document
BOMD_Questions__and_Answers2.docx DOCX document
BOMD_Questions__and_Answers.docx DOCX document
HQ0516-16-T-0002_BOMD.pdf PDF
ApprovedProductsList.pdf PDF
ROOM_LAYOUT.JPG JPG image

On GovTribe

Work with this file on GovTribe

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

Questions and Answers to Solicitation #HQ0516-16-T-0002

1. As theDMPS-300-C only has two DM outputs, is it acceptable to substitute

A HDMI extender for a DM receiver?
Answer: Yes it is acceptable.

2. With three cameras specified, does the government believe that one camera Extender is sufficient?

Answer: We do not dictate the total number of camera extenders, we leave that design up to you to ensure all three cameras interface with system.

3. Is it the intent of the Government to use the two JBL Control 5 speakers as

Left/right program audio speakers? If so, has the government chosen the correct
Amplifier?

Answer: The JBL CSMA2120 was chosen for amplification of the JBL Control 5 Speakers. If you feel this is not the optimal solution please provide your recommended substitute of either products.

4. Why is the Government specifying a SX80 with Touch 10 if the system will utilize Crestron touch panels for control?

Answer: Government does not need the Cisco Touch 10. Part number for SX80 was picked as that is the Cisco system that comes with the 1080p 4x Camera. We just need three (3) Codec and five (5) Cameras.

5. Has the Government specified all the needed Crestron Touch panel accessories?

Answer: No, again we leave that to you to specify the needed accessories for mounting Crestron Touch panel to the government furnished podium.

6. Why would the Government specify a rack frame if it needs a Rack?

Answer: Government made a mistake, we do require a Rack on Casters. Something along the lines of the following… http://www.middleatlantic.com/products/racks-enclosures/mobile-racks-carts/rfr-series-reference-furniture-rack/rfr-2028br.aspx

7. Are we at liberty to specify the needed correct rack accessories?

Answer: Yes however, the Government does have some Middle Atlantic accessories on hand (Shelves, Drawers, Power, Rail Screws) so if Middle Atlantic Rack is procured, there should be no needed accessories.

8. What are the make and model of the A/V equipment DINFOS is providing?

Answer:

Samsung BLU-Ray player, Model #BD-E5300 Sony DVD/CD player, Model #DVP-NS57P Sharp TV, Model #LC-42D65UT Dukane LCD Projector, Model #8931W

9. In the SOW, there is mention of lighting control. Is there an existing lighting control system already in existence? If so, what is the brand of that system? If not, are you looking for the potential vendor to provide a full lighting control system? If a full system is required by the vendor, can you provide more information regarding the current lighting layout and how the users wish to control said lighting.

Answer: Disregard light control in the SOW. This is not needed.

10. Will DINFOS be responsible for installing and mounting projector?

Answer: Yes.

11. Page 59 of the HQ0516-16-T-0002 document, paragraph 2; mentions a Government furnished podium. Is a podium being furnished, or will it need to be supplied by the contractor?

Answer: Podium will be furnished by the Government.

12. Does DINFOS require the cabinet of the rack frame to color match the table?

Answer: Rack does not need to match table.

File details come from the government source that posted it. Updated .