Q&A_Responses_to_Solicitation_Number_HQ0034-19-R-0202.pdf
PDF 124 KB Posted
- Attached to
- Nursing Mothers Foreign Gifts Support Services
- Solicitation number
- HQ0034-19-R-0202
- Issued by
-
DOD Washington Headquarters Service
About this file
Vendor Questions and Answers.
View the file
Other files
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
Nursing Mothers Foreign Gifts Support Services
Solicitation Number HQ0034-R-19-0202
1. Can you provide incumbent contract info if one exist?
Ans. Contract No. HQ0034-16-C-0095
AM2 Solutions, LLC.
700 Parrish Farm LN
Great Falls, VA 22066
2. Can the key personnel Project Lead Analyst provide support remotely?
Ans. No.
3. For the technical approach, do you require a transition plan?
4. Can you clarify which labor categories falls under SCA?
Ans. Attachment 6, Wage Determination outlines the labor categories that falls under the SCA.
5. Can you provide occupation code mapping to SCA labor category?
Ans. Refer to FAR 52.222-42 in the solicitation.
6. Is this a follow-on requirement/contract.
Ans. Yes
7. Is there a qualified incumbent for this work?
Ans. Please refer to question 1.
8. What was the contract value?
Ans. $1,299,839.64
9. Was the last contract awarded as a Woman-Owned Small Business?
10. Is the Govt mandating that the contractor bid the labor at the GS-11, Step 2 rates, or is that just a floor that a contractor cannot go below?
Ans. That is the floor rate that the contractor cannot go below.
11. Is this the first issue of this solicitation?
12. Has Washington Headquarters Services held preliminary meetings with specific contractors interested in responding to this solicitation?
Ans. No
13. Why is the first period only 8 months?
Ans. The government only requires a base period of 8 months.
14. A phase-in/transition period of 1 week is too short a period to hire/process employees,. get
CACs, etc, it is recommended that the Government change the Phase-in/transition period to
30 days. Would the Govt consider a more reasonable period for the transition of this effort to a more reasonable time, i.e., 30 days?
Ans. The phase in period will remain one week.
15. If there is an incumbent, is there a reason the known incumbent may be precluded from bidding on this new or existing requirement?
Ans. The incumbent is not precluded from bidding on this requirement.
16. Is it estimated that full funding exists for this solicitation? If so, is there an intended
Maximum/Minimum funding threshold?
Ans. Yes, there is no minimum/maximum
17. Does this requirement stipulate that the proposed bidder must hold an active Form DD254
Facility Clearance "Before BEING AWARDED” this contract?
Ans. No
18. If an active Form DD254 Facility Clearance is required will arrangements be made to assist and provide adequate time to process the required paperwork or are bidders without DD254
Facility Clearance not advised to participate?
Ans. No Facility Clearance is required.
19. For areas where strict requirements exist for an active Secret/Top-Secret Facility Clearance would government accept a Contractor Teaming Agreements (CTA) under The GSA
Construct that fulfills Facility Clearance requirement?
Ans. See question 19
20. Will the Personnel proposed for this contract need to obtain a CAC prior to the start date of the project?
Ans. No, it will be obtain after contract award.
21. Does the WHS have preferred qualifications for the Personnel that will complete sections
5.2-5.4?
22. Will a Security clearance (NACI) be required for personnel on the project?
Ans. Yes, please refer to PWS section 1.6.7.
23. Is the McNamara-O'Hara Service Contract Act (SCA) Wage Determination in force with this
RFQ? If so, can you advise a) What SCA/Wage numbers are applicable? And b) What City and State SCA Wage Determination takes precedence?
Ans. Yes, The wage determination (attachment 6) of the solicitation that outlines the wage numbers, city and states that takes precedence.
File details come from the government source that posted it.