Answers_Posted_to_Vendor_Questions.docx

DOCX document 20 KB Posted

Attached to
SDCFP Graduate Business School Executive Training
Solicitation number
HQ0034-16-T-0060
Issued by

View the file

Other files

File Type Posted
Answers_to_Final_Questions_for_Vendor.docx DOCX document
Summary_of_Services.docx DOCX document

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

CONTRACTOR QUESTIONS FOR Secretary of Defense Corporate Fellows Program (SDCFP) Graduate Business School Executive Education and Post-Training Support

QUESTION 1. Scope: Do you anticipate more than one facilitated, 7-day seminar in July 2016? If so, are you considering an IDIQ contract type to accommodate further sessions?

ANSWER: No.

QUESTION 2. Scope: How many participants do you anticipate will attend the first session in July, and/or thereafter?

ANSWER: Sixteen for July 16. Up to 24 for subsequent years.

QUESTION 3. Will the Contractor know in advance which Sponsor the Corporate Fellow has been assigned to?

ANSWER: Depends on award date. Corporate assignments are made in early April each year.

QUESTION 4. Key Personnel: Is SECDEF or educational entity providing the cadre of 'business school faculty' professionals, or is the Contractor providing the four professionals identified? If the Contractor is providing, is there four, or no less than five?

ANSWER: See para 5. Contractor is providing. Four is the levels of academic ranks. Five is the minimum number of faculty. In the past, there have been as many as six different faculty members providing the variety of classroom education required.

“5. Graduate Business School Executive Education Seminar Training: the contractor will facilitate and conduct a seven-day Graduate Business School Executive Education level seminar with four or more experienced Graduate Business School professors and one senior research assistant each day. Total number of Graduate Business School faculty participating in the seminar will be no less than five, drawn from an accredited Graduate Business School faculty. The curriculum will be customized for the new Corporate Fellows and their specific corporate assignments. Course content will be designed to address the significant issues the Fellows will face on their corporate assignments. The contractor will provide seminar classrooms, access to library research facilities, computers, case studies, reading materials, presentation materials, and two meals per day.”

QUESTION 5. Key Personnel: 'The remainder of the period of performance' - i.e., August 2016 to June 2017, does the Prime Contractor and the 5+ business faculty members all have to be available via email/telephone, etc.?

ANSWER: Desirable, but not absolutely necessary.

QUESTION 6. Analytical Inputs: When will the Contractor have access to the former and current Corporate Fellows for this survey?

ANSWER: Upon contract award.

QUESTION 7. Is this survey a deliverable under the anticipated solicitation?

ANSWER: Yes

QUESTION 8. "para 1.6.11" - please provide information from referenced para.

ANSWER: Para 1.6.11 states “Identification of Contractor Employees: There are no identification requirements.”

QUESTION 9. Is there an incumbent contractor? If so, please identify the specifics; or was this training accomplished 'in-house'?

Is this particular initiative brand new? or are there previous years? Or similar programs that we can refer to for patterns?

Is there currently an incumbent for previous or similar programs? If so, who is the incumbent?

ANSWER: This particular initiative is not brand new. Incumbent contractor is EDUCOMM, Inc.

QUESTION 10. Is there an existing Template for the course curriculum (Government or Otherwise)? If so, is it available?

ANSWER: There is not a curriculum template. Contactor is expected to generate a proposed curriculum each year that is acceptable as required in para 5.2.2.

QUESTION 11. How many people would be attending this training?

ANSWER: Same answer as for Question 2: Sixteen for July 16. Up to 24 for subsequent years.

QUESTION 12. How frequently would they meet each month?

ANSWER: SDCFP Fellows will attend group training at corporate sponsors sixteen times between October 2016 and May 2017. Up to 24 times in same calendar period for subsequent years.

QUESTION 13. Would the company want any eLearning training as well?

ANSWER: There is no “the company”. If the question refers to corporate sponsors, the answer is no.

File details come from the government source that posted it. Updated .