Questions and answers.doc
DOC document 31 KB Posted
- Attached to
- BPA for ITMD Peripherals
- Solicitation number
- HQ0034-09-T-3000
- Issued by
-
DOD Washington Headquarters Service
About this file
Answers to vendors' questions.
View the file
Other files
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| Amendment 2.doc | DOC document | |
| Salient Characteristics.doc | DOC document | |
| Amendment 1.doc | DOC document | |
| Salient Characteristics.doc | DOC document | |
| RFQ.doc | DOC document | |
| CLIN Structure.xls | XLS spreadsheet | |
| Past Performance Questionnaire.doc | DOC document |
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
Questions and answers for HQ0034-09-T-3000
1. This solicitation is listed as an unrestricted procurement however since we will be providing equipment it has not manufactured we assume that the size standard of 500 employees will apply and that because there are multiple manufacturers requested, this will be a small business award. Is this correct?
Answer: No, this is not set aside for small business
2. Item # 3 HP ScanJet 7650 has 2 different versions. One is TAA compliant one is not. We assume the government wants the TAA approved item; however this item ships directly from the manufacturer and has a much longer delivery timeframe. Please confirm which model is acceptable.
Answer: TAA-compliant
3. Item # 6 Zebra 2844 TLP – The spec shows an optional memory upgrade. Would the government like a quote for the base model, the upgraded model or both?
Answer: only the base model for the Zebra 2844 TLP, but the memory for an equal model can be expandable to match the suggested model
4. Item 8 HP Laser Jet P3005dn – The spec shows a 135 ppm letter print speed. The actual spec is 35 ppm. We assume this is a typo, please confirm.
Answer: It was a typo the actual speed is 35ppm
5. Item 8 HP Laser Jet P3005dn – spec lists an 80MB standard memory expandable to 320MB. We assume the government wants the standard configuration, please confirm.
Answer: Government wants standard configuration
6. Item 10 Xerox Phaser 4510DT – The spec lists 4 trays, please confirm that this optional add on is required.
Answer: The optional add-on trays are not required
7. Item 11 Xerox Phaser 8860SDN – The spec lists a standard memory of 256MB and a max of 1GB. Please confirm the request is for the standard 256MB.
Answer: Standard 256MB memory
8. Because this is a meet or exceed request, is there a certain amount of acceptable variation from the spec? For example a 500 sheet tray as opposed to the requested 550 sheet tray.
Answer: Meet and exceed only, never should the variation go below the request
9. In the interest of not overwhelming the government with past performance requests, will you accept Past Performance submitted to you with in the last 60 days from a prior request?
Answer: No, please submit new past performance questionnaires
10. Where will the items be delivered?
Answer: Attn: Donald Schroerlucke 621C North Payne St. Alexandria, VA 22314
11. Will you need lift gate or inside delivery on any of the items?
Answer: Inside delivery
12. Will this be an "all-or-none" contract or will you accept partial bids?
Answer: This is an all-or-none contract
13. When is the formal proposal due?
Answer: 10AM EST 22 October 2008
14. Is this a new requirement or is there an incumbent?
Answer: This is a new requirement.
15. Is this the same BPA that was out a few months ago?
Answer: No, that BPA was cancelled.
File details come from the government source that posted it. Updated .