Questions_and_answers.pdf
PDF 16 KB Posted
- Attached to
- Janitorial Services Service Federal contract opportunity
- Solicitation number
- HQ0013-14-T-0013
- Issued by
- Defense Security Cooperation Agency
About this file
The purpose of this amendment is to respond to questions submitted.
View the file
Other files for this federal contract opportunity
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| Amendment_1.pdf | ||
| Bldg_52_Cleaning_Spaces.pdf | ||
| HQ0013-14-T-0013.pdf | ||
| Past_Performance_Questionnaire.pdf | ||
| Wage_Determination_No_2005-2420.pdf |
On GovTribe
Work with this file on GovTribe
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
1. Can we (the vendor) use a completed past performance form that was posted to FBO.gov with the previous solicitation for Bldg. 52 before it was pulled?
Answer. Yes, if past performance is current/relevant for this solicitation.
2. Who will be responsible for purchasing the dry erase board cleaner?
Answer. DISAM
3. Why can't DISAM get approval to add their request for more service to the current contract?
Answer. Additional services requested in this solicitation vice the current contract plus additional services is not cost effective.
4. What are the square feet of cleanable floor space included in this solicitation?
Answer: PWS. 3.1. Services: The Government will provide all utilities required to support the assigned area. The estimated square footage for the building is 42,619 square feet.
5. What is the price of the current contract?
Answer: This is a new requirement under DSCA.
6. Are the janitorial duties for the new solicitation the same, decreased or increased compared to the current contract?
Answer: Increased
7. Is the site visit mandatory?
Answer: No.
8. Is this a follow-on requirement? If so, could you please provide the incumbent contract number for this opportunity? If not, is this a new requirement?
Answer: The incumbent contractor is Priority Building Service. This is a new requirement under DSCA.
9. At the site visit the start time for the Contractor was mention at 1700 but no earlier than 1600. The Performance Work Statement provided under 1.3.1 states that the Contractor shall conduct business between the hours of 0700-1900 …… please advise what hours the contractor is required to perform the janitorial services.
Answer: Established hours are 0700-1900 but DISAM will work the contractor to meet both party’s needs.
10. At the site visit it was mentioned that the Contractor was responsible for cleaning the microwaves (inside and out) at least 3 times per week. We do not see this requirement in the Performance Work Statement.
Answer: See amendment.
11. On the sanitized copies do you want the cage code included as reference when removing the company name?
Answer: No.
12. What is name of current vendor?
Answer: Priority Building Service.
13. What is current annual contract amount?
Answer: The incumbent contractor is Priority Building Service. This is a new requirement under DSCA.
14. Page 23, section 5.7.5 Windows/Interior Glass - Are exterior windows to be cleaned?
Answer: Yes. See the PWS 5.19 Summary of Service
15. Page 41, item 10, Volumes I to III states that up (3) sanitized copies are required for submittal. If submitting via email, do I need to forward additional copies as stated in solicitation or can I submit a single copy of each Volume?
Answer: No e-mail is accepted. Proposal Volumes I through III shall be comprised of and submitted as follows:
Volume I Technical Capability, Factor 1
Submit one (1) original and three (3) sanitized copies- company name reducted in hardcopy either mailed or hand delivered. This volume contains that part of the offeror’s proposal which addresses the technical capability factors.
Volume II Past Performance, Factor 2
Submit one (1) original and three (3) sanitized copies – name of the company reducted in hardcopy either mailed or hand delivered. Consists of the offeror’s past performance information that is relevant to this requirement and the Past Performance Reference Summary Sheet which lists the Point of Contact Name, Business Name, Business Address, Telephone Number and Email address of all three (3) references.
Volume III Price Proposal, Factor 3
Submit one (1) original and one (1) copy in hardcopy either mailed or hand delivered.
Contains signed and completed Pricing Schedule (Schedule of Supplies/Services) for all priced CLINs. This volume should also contain all signed amendments.
16. WHAT IS THE CLEANABLE SQUARE FOOTAGE FOR BUILDING 52 PATTERSON
AFB
Answer: PWS. 3.1. Services: The Government will provide all utilities required to support the assigned area. The estimated square footage for the building is 42,619 square feet.
File details come from the government source that posted it. Updated .