About this file

This document contains questions and answers related to solicitation HE125423Q0002 for Multi-Tiered System of Support services for military-connected secondary schools. The solicitation seeks proposals to expand an elementary school pilot program to the secondary level, continue developing online materials for military-connected schools, and build the agency's capacity to sustain the program. Key details include that the work involves both overseeing current programming and implementing new initiatives, subcontractors are allowed, the solicitation is unrestricted and not a set-aside, resumes for research support staff can be at a high level without specific names due to changes in graduate students, and technical support need not be 24/7 but must cover all services listed in the performance work statement.

View the file

Other files

File Type Posted
23Q0002_SOL_AMD1_051523.pdf PDF
23Q0002_AMD1_051523.pdf PDF
23Q0002_ATTACH6_QASP_042623.docx DOCX document
23Q0002_ATTCH1PRCINGSHEET_042723.xlsx XLSX spreadsheet
23Q0002_ATTACH3ARS_Contract Language_041823.pdf PDF
23Q0002_ATTACH6_QASP_042623.docx DOCX document
23Q0002_SOL_050123.pdf PDF
23Q0002_ATTACH4CloudQ_031723.pdf PDF
23Q0002_ATTACH2TOS_031723.docx DOCX document

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

Question # Question Answer

I have reviewed all attachments and am still unsure if you are looking for a NEW fully developed programming or implementation, development, and evaluation of current programming already in place? In other words, is the contract to oversee current programming or implement new (or both?) See Solicitation, HE125423Q0002, PWS, Task 1.

BASE education has partnered with 7 Mindsets and their platform hits all technical volume elements. Subcontractors are welcomed, please make sure that they are identified.

This solicitation is noted as unrestricted and not a set aside. We are a WOSB, could we still submit our certification with the solicitation? Or does that not matter?

Yes, it's not a set aside any potential vendor who can meet the requirement can submit a quote. WOSB can submit their certification along with their quote.

On pages 31-32 it outlines some of the requirements for Key Personnel. Can you describe more on the requirement 3.2.4 (4) that says “have at least five years of research experience with military partners and extensive experience in translational research, literature review, technical report development...” Is that five years for each of those points? Or five years combined? Can you clarify a little more of that Director requirement?

Cumulative experience refers to the combined total of relevant experience across all points outlined in 3.2.4. Rather than requiring each point to be fulfilled independently, we consider the overall experience of the candidate in these areas. The objective is to ensure that the Director has a comprehensive understanding of conducting research with the military culture, possesses the necessary skills in translational research, and it adept at literature review and technical report development in accordance with PWS section 3.2.4.

On page 46 2.1.3.1. Key Personnel it asks for a “detailed resume for all their quoted key personnel.” With the university we are working on this solicitation there will are changes most semesters to graduate and Ph.D. students that would serve as research support staff. It’s unclear who those exactly will be. Could we just refer to research support staff in the solicitation without specific names and resumes?

The Government understand that providing resumes for Research Support staff may be atypical, especially considering potential changes in graduate-level interns.. Therefore a bio sketch for Research Support staff member maybe acceptable. A bio sketch provides a concise overview of the qualifications, experience and relevant skills of the personnel.

On page 31 2.1.8 there’s Technical Support requirement on providing “industry-standard technical support”. Is this 24/7 support? Also, it’s unclear what exactly the technical support is related to the digital resources. Can you clarify?

No, technical support is not 24/7, support shall be provided in accordance with PWS section 2.1.8. the support shall encompass all the services listed in the PWS.

HE1254-23-Q-0002-MTSS-Attachment 7-Questions and Answers

HE125423Q0002, Attachment 7-Q&A

File details come from the government source that posted it. Updated .