21Q0013_Attachment 6_Q_A_3-23-21.xlsx
XLSX spreadsheet 16 KB Posted
- Solicitation number
- HE125421Q0013
- Issued by
-
Department of Defense Education Activity
View the file
Other files
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| HE125421Q0013_AMD1_RFQ_3-23-21.pdf | ||
| Attachment_4_CloudQuestionnaire.docx | DOCX document | |
| HE125421Q0013_RFQ_3-8-21.pdf | ||
| Attachment_2_Government Product Accessibility Template (GPAT).docx | DOCX document | |
| Attachment_1_PriceSheet_3-8-21.xlsx | XLSX spreadsheet | |
| Attachment_3_Terms of Service Addendum.docx | DOCX document |
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
Attachement 6
| Attachment 6 - Q&A | |||
| DoDEA Solicitation: HE125421Q0013 – Consortium Membership and Alternate Assessments | |||
| Technical Questions | |||
| # | RFQ Section/Page Number or Topic | Question | Response |
| 1 | Requirements vol 1 administrative cover letter, J. Pg. 26 | Can you clarify what is meant by “digital access codes”? | Digital Access codes are sign on codes sent by the vendor to give the Tecnhical Review team access to any online content included in a vendors proposal submission. |
| 2 | Quote Structure and Content (Pg. 26) |
| And PWS 2.2 General requirements and 3 Constraints Pgs. 70-74) | The instructions for Volume 2 Factor 1 – Technical Approach indicate a response is required for PWS section 3.5.1. Please confirm that we should not provide a response for sections and topics under 2.2 Objective 2—General Requirements Section—3 Constraints, aside from 3.5.1. | No response required, however the awardee shall comply with PWS section 2.2 Objective 2 - General Requirements |
| 3 | Quote Structure and Content (Pg. 26) |
PWS 2.1.2
pg. 67-68
| Are appendices permitted to support the technical response, for example, a draft project plan or optional considerations? If so, do they count against the 30-page limit for 2. Volume 2 Factor 1 – Technical Approach? | Yes, they do count against the page limit. See Amendment 1, page limit increased to 35 pages. | |||
| 4 | 2. Questions, Pg. 27 | Given that questions are due less than one week from issuance of the RFQ, would DoDEA consider an extension to the question period, or adding a second window, so that Bidders can be sure to capture and submit all pertinent questions? | There will not be an extension to the question period. | |
| 5 | 252.204-7019 NOTICE OF NIST SP 800-171 DOD ASSESSMENT REQUIREMENTS | |||
| pg. 57 | Is implementation of NIST SP 800-171 required, and if so, at what level (Basic, Medium, or High)? | Yes at a Medium Level | ||
| 6 | Price sheet and PWS Section 1.3.1 | |||
| pg. 66 | The estimated student count found in section 1.3.1 scope of work indicates 350 students. Please confirm the 450 quantity on the pricing sheet is correct. | The quantity of 450 students on Attachement 1: Price sheet is correct. The price sheet accounts for a possible increase. | ||
| 7 | PWS section 1.3.1 Pg. 66 | The RFQ requests summative assessments for grades 3–11. Typically, summative assessments are administered to students only once in high school, most often at grade 11. The ESSA regulations, based on the ESEA (section 1111(b)(2)(B)(v)(I)-(II)), require a State to annually assess students in reading/language arts and mathematics in grades 3–8 and once in grades 9–12. Does DoDEA expect to assess grades 3–8 and 11 or all grades, including grades 9 and 10? | (1) ELA: Grades 3-8, and 10 |
(2) Math: Grades 3-6, 8, and Algebra I, Geometry, and Algebra II
| 8 | PWS section 2.1.1.3 Requirement (Objectives) | |
| pg. 67 | “Access to the consortium website(s), including DoDEA-specific secure pages with contents to support implementation of the summative and interim alternate assessment system for ELA/Literacy and mathematics assessments.” |
| Is provision of interim assessment required in addition to summative assessment? Please state the intended requirements. | DoDEA requires the administration of the summative | |
| 9 | PWS section: 2.1.3.6, (1) | |
| Pg. 69 | Please clarify if item analysis summaries must be included on the individual student reports or if they may be provided elsewhere. | The item analysis summaries may be provided on a separate report or separate view of the online dashboards, and should be printable/downloadable, if needed. |
| 10 | PWS section 2.1.4.2, (5) | |
| pg. 69 | Typically for an alternate assessment, the administration guidelines require a one-to-one administration model, where a teacher is directly working with a student during the administration. As such, a student would not access additional information during testing. Please clarify under what circumstances a lockdown browser is required for testing. | We expect that lockdown browser will be used during all testing situations |
| 11 | PWS section 2.1.4.4 | |
| pg. 69 | Please clarify what the interoperable requirements are between “all DoDEA technology systems” and the test platform, when the test platform is a secure web-based platform. Please specify what DODEA technology systems are included in the interoperability requirement. | This is test administration technology used in regular systemwide/large-scale assessment systems. |
| 12 | PWS section 2.1.3.6 Tasks 2-5 Aggregate online reports | |
| pg. 69 | What other formats besides PDF and csv would potentially be required for reporting? | Vendors are flexible to propose other formats they may provide in addition to PDF and csv. |
| 13 | PWS section 2.2.1.3 | |
| pg. 70 | Please clarify if weekly meetings between the contractor and consortium fulfill the requirement of reviewing Contractor performance and planning project deliverables, or if this meeting must be between the contractor and DODEA personnel exclusively. | The meeting should be between the contractor and DoDEA personnel to discuss DoDEA project deliverables |
| 14 | PWS section 2.2.1.5 | |
| pg. 70 | Please clarify if the requirement is that virtual meetings must be at no additional cost or that DODEA expects the Contractor to virtually attend DODEA meetings on demand at no added cost. | If the contractor attends any DoDEA meeting (either planned by the contractor or planned by DoDEA for this contract, it will be at no additional cost to the Government. |
| 15 | PWS section 2.2.2 | |
| pg. 71 | Please clarify what is meant by “after receipt of delivery order and IAW the scheduled testing dates”. Is this the executed contract or is annual school print material orders? | A Delivery Order is an order for supplies against an established contract |
After the established contract is awarded a Delivery Order is then processed against the awarded contract.
The delivery of web-based and print materials will occur after the vendor receives a delivery order. It will often be in accordance with the scheduled testing schedule. Both the delivery orders and schedule of testing will be provided post-award.
| 16 | PWS section 3.2 Key Functions | |
| pg. 72 | Please confirm the Program Manager/Alternate, Technology Manager, and Program Specialists should be identified as key personnel in the pricing sheet (CLIN breakdown). | Yes, the Program Manager/Alternate, Technology Manager, and Program Specialists should be identified as key personnel in the pricing sheet (CLIN breakdown). |
Please provide 2-page resumes for the Program Manager and Technology Manager
| 17 | PWS section 3.2 | ||
| pg. 72 | Are the responsibilities for each of the 4 required Key Functions descriptive or prescriptive? In other words, may the responsibilities described here be distributed among Contractor team members differently than described. | The responsibilities described here may be distributed differently among Contractor team members, as long as the Contractor covers the duties/tasks as described in the PWS | |
| 18 | PWS section 3.9 | ||
| pg. 74 | Please specify what is intended by “digital modules” that must be SCORM-compliant? What is included in “digital modules,” and is it DODEA’s desire to utilize these digital modules in a third-party learning management system? | These are digital presentations (usually with voice overs) various modes of information presentation, such as texts, exercises, graphs, diagrams, animations, pictures, etc. | |
| 19 | Technical Exhibit 1 – Technical Requirements - 1.1.6 | ||
| pg. 78 | Please specify the nature of the supplemental series of validations DODEA requires in the Software and Cloud Security Requirements and the nature of the deep system architecture inspections DODEA intends to perform. | DoDEA will request the folllowing documents for review and inspection: 1) Detailed Network Diagram 2) Incident response plan. | |
| 20 | Technical Exhibit 1 – Technical Requirements - 1.1.6 | ||
| pg. 78 | Is compliance with FedRamp required? | No | |
| 21 | Attachment 2, Subpart D -- Information, Documentation, and Support (a), (b) | (a) Product support documentation provided to end-users shall be made available in alternate formats upon request, at no additional charge. |
(b) End-users shall have access to a description of the accessibility and compatibility features of products in alternate formats or alternate methods upon request, at no additional charge.
| What limits are placed on provision of alternate formats upon request at no additional charge? | DoDEA does not make this determination. Each vendor must submit its own price quote. | |||
| 22 | Price sheet | If bidders want to include options, where should they be included on the price sheet? | Bidders can add rows to the pricing sheet if needed | |
| 23 | General: Contractual | If awarded a contract, will DoDEA require contractual agreement with Bidder’s subcontractor if subcontractor is providing services such as Program Management, IT Support, Deliveries, Billings, Communications? | No. If awarded a contract DoDEA has a contractual relationship with the Prime not their sub-contractor | |
| 24 | General: Contractual | If awarded a contract, will DoDEA participating schools also require contractual agreements with Bidder and/or Bidder’s subcontractor? | No | |
| 25 | General: Data Storage | Are there restrictions related to where student data can be stored (i.e., U.S. only)? | US / US outlying areas or |
DoD on-premises
| 26 | General: Roles | Will the DoDEA play an active role in the set up and administration needs of the participating schools? | Yes. DoDEA HQ will work with the awardee to administer the test effectively. |
| 27 | General: Roles | Will each participating school be defined annually with the Lead Contact? | Participating schools will be defined via Delivery Orders |
| 28 | General: Invoicing | Will each participating school be invoiced directly or will DoDEA manage receipts and payments? | Payment and invoicing instructions can be found via Delivery Orders in FAR Clause 252.232-7006 Wide Area Workflow Payment Instructions (Dec 2018) |
| 29 | General: Pricing Model | Will current quoted pricing be fixed for the life of the contract or will the pricing model follow the Bidder’s terms which allows for changes within reason? | The contract will be Firm-Fixed Price |
| 30 | General: Governance | Please confirm that DoDEA will follow the governance of the consortium. | DoDEA will follow the governance of the consortium. However, if there is ever a conflict with Federal regulations and laws, they take precedence. |
File details come from the government source that posted it. Updated .