Questions H1EB-EL.docx
DOCX document 19 KB Posted
- Solicitation number
- H1EB-EL-120001-N
- Issued by
-
GSA Office of Governmentwide Policy
About this file
Questions regarding HIEB-EL-120001-N
View the file
Other files
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| HIEB Questions.docx | DOCX document | |
| HIEB-Amendment 2.pdf | ||
| Amendment 1-HIEB-EL-12001-N.pdf | ||
| H1EB-EL1-120001-N-.docx | DOCX document |
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
QUESTIONS FOR H1EB-EL-120001-N
The Government has received the following questions referencing Solicitation
HIEB-EL-120001-N:
1. Q: As a certified small business under NAICS code 541618, Other Management Consulting Services, are you eligible to offer a proposal for this solicitation when annual revenues fall below the revenue threshold for this NAICS industry?
A: Yes. As a certified small business, under NAICS Code 54168, you can submit a proposal.
2. Q: Must subcontractors to the prime offeror for this solicitation fall under NAICS Codes specified in Section C or can they be chosen from any industries?
A: Yes. Subcontractors to the prime offeror for this solicitation must fall under the NAICS Codes as specified in Section C of this solicitation.
3. Q: Must subcontractors to the prime offeror for this solicitation also be certified small business?
A: This procurement is set aside for small business. However, you may review the Limitations on Subk Clause 52.219-14, which states that for contracts and orders that have been set-aside, the small business who receive the set-aside must perform a minimum amount of work their self and can only subcontract a portion (but doesn’t say to large or small).
4. Q: Is the small business prime offeror required to complete a minimum percentage of the total value of the work?
A: No. This is not applicable
5. Q: Should the items identified under “Required Evidence of Technical Expertise” the specific contents required of offerors in their proposal?
A: Yes. Please refer to the “Statement of Work” for proposal content for response submission. All items referenced under Section 3.1.2, “Required Evidence of Technical Expertise” shall be considered.
File details come from the government source that posted it. Updated .