Answers to Questions to Solicitation.pdf
PDF 99 KB Posted
- Attached to
- Real Estate Data
- Solicitation number
- FHF-23-Q-0057
- Issued by
-
Federal Housing Finance Agency
View the file
Other files
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| Answers to Amendment 2 Questions.pdf | ||
| Amendment 2 to RFQ-23-Q-0057.pdf | ||
| Request for Quotation.pdf | ||
| Attachment E - Solicitation Questions.xlsx | XLSX spreadsheet | |
| Attachment D - FHFA Subscriber Addendum.pdf | ||
| Attachment A - Statement of Work.pdf | ||
| Attachment C- Pricing Worksheet.xlsx | XLSX spreadsheet | |
| Attachment B- FAR and FHFA Clauses and Provisions.pdf |
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
Request for Quotation FHF-23-Q-0057 Questions and Answers
1. Given the wide scope of the RFQ and to provide offeror more time to consider the answers to the questions, would FHFA consider a 2 to 5 business days extension to the May 5 due date?
Answer: No. The deadline remains unchanged.
2. Will this be a single vendor award, or could it become a more than one vendor award?
Answer: FHFA anticipates a single vendor award.
3. Are any past performance named references required/recommended? If yes, how many?
Answer: No, past performance references are not required.
4. Is the Corporate Experience and Technical response due on the same date as the Price Quotation, or is the Price Quotation due at a later date?
Answer: No, the price quotation is not due on the same date as the corporate experience and technical quotation submission. Rather, a due date for price quotation will be provided to those quoters that participate in oral presentations, once the advisory down select decision is made.
5. Can you provide the location of this request, will it be in a certain location or throughout the
US?
Answer: Please see Attachment A - Statement of Work.
6. Are there any set-asides for this RFQ?
Answer: No. There are no set-asides for this RFQ.
7. How do you define “Home”. Single Family only? Duplex, townhomes, manufactured?
Answer: Please see Attachment A - Statement of Work 4.3.1. Under Property Type, you will find expectations for identifiers (flags etc.) to differentiate between property types.
8. What is the history requirement for MLS Listings. Is it 01/01/1990+ like the others? Or something else?
Answer: Please see Attachment A - Statement of Work. 01/01/1990 or earlier is preferred.
9. Can FHFA provide clarity on the requirement where they consider recorder coverage only if we have sales price. Is the use of our derived sale price satisfactory for non-disclosure geos?
Answer: Yes, as long as it is indicated as such, the use of derived sale price in non-disclosure geographies is acceptable.
10. Is it preferable/required to include an AVM/property valuation with the MLS/listings info? If yes, is this needed on a nationwide basis?
Answer: It is preferable, but not required to include AVM/property valuation with the MLS information. If the variable is delivered as part of the optional data set, it should be delivered wherever available.
File details come from the government source that posted it. Updated .