Furniture_Q A.pdf
PDF 12 KB Posted
- Attached to
- Storage Lockers, Work Stations and Cabinets
- Solicitation number
- FA8601-13-T-0134
About this file
Questions and Answers
View the file
Other files
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| Combined_Synopsis_-_Furniture.pdf | ||
| 252.209-7997.pdf | ||
| DFARS_Clause_252.209-7998.pdf | ||
| Combined_synopsis.sol_-_Furniture.docx | DOCX document | |
| DFARS_Clause_252.209-7998.doc | DOC document | |
| 252_209-7997.pdf |
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
Question 1: Please clarify that you are asking for a laminate countertop in Antique White included in the break room.
Answer 1: Please refer to 3. G. of requirements.
Question 2: Will Delivery and Installation need to be a part of this contract?
Answer 2: Yes.
Question 3: If delivery and installation are required please give us a location, Bldg and room number and any requirements that need to be met regarding those services.
Answer 3: For delivery and installation, the zip code is 45433. All other information will be released at award.
Question 4: Is there a loading dock available?
Answer 4: No loading dock but there is a forklift and driver.
Question 5: Will this be installed on the first floor or on another floor?
Answer 5: 2 nd floor.
Question 6: Are there stairs or an elevator that can be accessed and used?
Answer 6: Both stairs and elevators are available.
Question 7: Will the area be occupied or unoccupied?
Answer 7: Unoccupied.
Question 8: Can installation occur during normal business hours?
Answer 8: Yes.
Question 9: In section 3F of the break room description it mentions "Open area with no lower cabinets to measure 35W x 22D x 30H", please clarify if this area will have the countertop over it.
Answer 9: Yes, there will be a countertop.
Question 10: Will the layout of the 3 cabinets be between walls (scribe) / will any or all be attached to each other?
Answer 10: The far right cabinet will be against the wall and the far left will be next to a refrigerator. The cabinets will be attached to each other.
Question 11: Will white melamine be acceptable or is real wood required? There is a substantial difference in cost and white melamine is typically an industry standard spec for laminated casework.
Answer 11: Melamine is acceptable.
Question 12: Will the doors be overlay doors or inset?
Answer 12: Overlay.
Question 13: Will the customer expect handles, knobs, or locks?
Answer 13: Lockable handles.
Question 14: Shall the toe kick be white to match the cabinets or black p-laminate or rubber cove base? If cove base what is the required color?
Answer 14: Match the cabinets.
Question 15: In reference to the open area mentioned in 3F it states that the open area is to be
30"H yet the cabinets are 36"H, please confirm that this open area can be 36"H.
Answer 15: It can be 30"H or 36"H.
Question 16: Will the break room cabinets need to be secured to the wall?
Answer 16: Yes.
Question 17: What is the wall construction, drywall, concrete block?
Answer 17: Drywall.
File details come from the government source that posted it. Updated .