Additional_Questions_and_Answers.pdf

PDF 46 KB Posted

Attached to
Fuel Pump Test Stand Upgrade
Solicitation number
FA8125-19-R-0002
Issued by

About this file

Additional Questions and Answers

View the file

Other files

Show all 17

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

Combined Synopsis/Solicitation Solicitation Number: FA8125-19-Q-0002

Additional Questions and Answers

1. Is the intent of this requirement to make a test stand the same as the test stand that has already been upgraded?

Answer: Yes, make the test stand to be similar/equivalent to the B-2 Pump Module Test

Stand.

2. Do you want the software to match the look and feel of what exists on the existing upgraded test stand?

Answer: Yes

3. When will you be able to provide the existing source code for our review?

Answer: We can provide the existing source code of the B-2 Pump Module Test Stand after the contract is awarded.

4. What is the existing software?

Answer: In Touch Wonderware

5. Is there any pressurization on the current test stand?

Answer: Yes, it is about 6 ft3.

6. Is there any automated testing on the new stand?

Answer: Yes, F-22 pump testing has 80% automatic testing.

7. What is the drive on the pump motor?

Answer: There is no drive on the pump motor.

8. Who passes/fails the units? Test stand or personnel?

Answer: Test screen displays readings and pass/fail limits. Test operator determines passes or fails.

9. Is there room in the existing electrical boxes?

Answer: No, there is no room in the existing electrical boxes.

10. Is the data acquisition in a classified location?

Answer: No, data acquisition is in a non-hazardous location.

11. Is there a need for classified conduit?

Answer: All conduits and wirings shall meet the latest version of NEC, NFPA per the

Statement of Work.

12. What are the wire gauges in the existing electrical?

Answer: The exiting wire gauges handle 480/120VAC, 40/20 Full Load Amps

13. What is the programmable supply for?

Answer: 28VDC, 270VCD, 200VAC 400Hz, 400VAC 400Hz

14. Would you consider a simplified PC control?

Answer: We need the latest version COTS PLC per SOW 3.5.5

15. Is the software releasable?

Answer: Government owns the software. It can be released.

16. Will everyone be able to see the answers to the questions?

Answer: Yes. Questions and answers will be posted to FedBizOpps.

17. Will this remain lowest-priced technically acceptable?

Answer: Any changes to the acquisition will be posted to FedBizOpps

18. Are you able to provide NSNs or any further information for Differential Pressure Transducer part 2942024-103 and Adapter part 500-832500-101?

Answer: You may contact the Parker POCs below for these items:

Ray Weinmann Regional Manager USAF Parker Aerospace Customer Support Operations Office: (801) 773-2041 Cell: (801) 645-2158 Email: ray.weinmann@parker.com

Angelina Gibson Contracts Administrator Parker Hannifin Corporation Customer Support Operations 14300 Alton Parkway Irvine, CA 92618-1898 Direct: 949-809-8112 Angelina.Gibson@parker.com www.parker.com

19. Will the vendor need to do a vibration analysis given the equipment has been running already?

Answer: No, the vibration analysis is not needed.

20. Do you remove the turbine flowmeters for calibration on a separate stand?

Answer: Yes

21. How is the flowmeter data entered into the computer system?

Answer: System shall be configured to allow flowmeter calibration data to be uploaded to test stand thru USB port or similar.

22. Are the pressure transducers PDT_1102, PT_1102 and PT_1103 presently 0-5vdc or 4- 20ma proportional to f.s. range? Do all of the other pressure transducers have similar outputs corresponding to f.s. range?

Answer: The pressure transducers PDT_1102, PT_1102 and PT_1103 are not required on this upgrade. Yes, all of the other pressure transducers have similar outputs corresponding to f.s. range.

23. Who is the manufacturer of the turbine flowmeters? Flow Technology, Cox?

Answer: Flow Technology, P/N FT-40NEYS-LEA-5 mailto:ray.weinmann@parker.com mailto:Angelina.Gibson@parker.com http://www.parker.com/

24. Are the 4 RTDs 3-wire or 4wire?

Answer: 3-wire

25. Is the 0-90° ZT_1105 done with a resolver or some other method?

Answer: Using Inclinometer

26. Are the liq. Level measurements a contact closure?

Answer: No. Level measurements are using differential pressure transducers.

27. Whose responsibility is the Weisberg t-test data analysis for correlation? Does the vendor do this or the government?

Answer: The government will do the Weisberg t-test data analysis for correlation.

28. Appendix G seems to be missing some critical information on how to run each test.

Voltages to set etc. Will we be getting a written description (test document) of each test for each product or are we to unravel the existing software to determine how a unit is to be tested?

Answer: Test procedures in Appendix L will be provided. The contractor can review the existing software or observe test operator to see how a unit is be tested on the B-2 Pump Module Test Stand OC14451.

29. Will there be any STIG requirements for the software?

Answer: Yes, Security Technical Implementation Guide (STIG) is required to prevent system access when the attacker is interfacing with the system physically. USB ports shall be inside an enclosure has key lock. The test stand is not connected to a network.

30. Can you provide any marked up schematics that the SME referenced during the site visit?

Answer: Yes

31. Is the large proportioning valve, FCV1107, in stand OC14451 ever used? If not, is a FCV1107-type valve required for this upgrade?

Answer: Yes, the Valve FCV1107 is used 100%. It is required for this upgrade.

File details come from the government source that posted it.