FA7022-18-R-0002_USPDS-OSEE_Q&A.pdf
PDF 25 KB Posted
- Solicitation number
- FA7022-18-R-0002
About this file
FA702218R0002 Questions and Answers
View the file
Other files
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| Amendment_0001_to_FA702218R0002_USPDS-OSEE_6_Dec_17.pdf | ||
| Attach_6_OSEE_CPFF_Labor_Rates_6DEC2017.xlsx | XLSX spreadsheet | |
| Attach_5_OSEE_Evaluated_Price_CPFF_6DEC2017.xlsx | XLSX spreadsheet | |
| Conformed_COPY_FA702218R0002_USPDS-OSEE_6_Dec_17.pdf | ||
| USPDS_OSEE_Draft_RFP-QA.docx | DOCX document |
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
FA702218R0002
USPDS-OSEE
QUESTIONS AND ANSWERS
RFP Section Paragraph Question GOVT Response
L L.6.1.5
L.6.1.5 requires rounding to both the dollar and penny. Is there a distinction? Should labor rates be rounded to the nearest dollar or penny?
Amendment 01 changes RFP Section L.6.1.5 from "All labor rates and dollar amounts provided shall be rounded to the nearest dollar" to "All proposed rates shall be rounded to the nearest penny. All proposed CLIN Totals shall be rounded to the nearest dollar."
Offerors shall submit proposals as stated.
L L.5.2
L.5.2 requires Volume III be submitted by 18 Dec 2017 for early submission. This date is not earlier than the date for the proposal. Is there an error in the date 18 Dec 2017?
Amendment 01 changes RFP Section L.5.2 by deleting the statement "Each offeror is requested to submit Volume III, Past Performance, by 18 Dec 2017." Offerors are permitted, but not required to submit Volume III Past Performance prior to the proposal due date.
F and Attachments 5 and 6
F and Attachments
5 and 6
For the completion of Attachments 5 and 6; Should offerors use Fiscal Year (FY) as outlined in the attachments, or the Period of Performance (POP) as outlined in Section F of the RFP?
Amendment 01 changes RFP Attachments 5 and 6 by removing FY and inserting the POP as provided in Schedule F. Offerors shall propose based on the POP for each CLIN, as provided in Schedule F.
SF33 and Section L
Block 9 and L.2.2
Block 9 of the RFP states offerors shall submit 4 copies, while Section L.2.2 Table 2.2 states one paper original and one paper copy. How many originals, how many copies and how many CDs must be provided?
Amendment 01 changes RFP Block 9 of the SF 33 from "4 copies" to "3 copies". Offerors shall provide one (1) original, one (1) paper copy and two (2) CD copies as stated in RFP Section L Table 2.2.
L L.6.1.6
L.6.1.6 refers to using the proposed labor rates for billing purposes. With this contract being cost-plus fixed fee; will the proposed rates be used for billing purposes?
Amendment 01 changes RFP Section L.6.1.6 from "Offerors shall provide the labor rates that will be used during the contract performance and for billing purposes." to "Offerors shall propose labor rates for contract performance.” Billing shall be in accordance with the FAR Part 31 and applicable clauses, FAR 52.216-7.
Attachment 1
PWS
Para 2.1.1
When does the phase-in period begin as compared to the start of the base year? Is training or travel required as part of the phase-in period?
With the anticipated performance start date of 1 Nov 2018, the Government intends to award the contract no later than 1 Oct 2018. The 30 Days between the anticipated award date and performance start refers to the 30 Day period as provided in the PWS, allowing an administrative phase-in for preparation in order to provide full (100%) performance on 1 Nov 2018 (anticipated start date). Note: INDOC to access the AFTAC building as well as all Government provided training required under this contract will take place after the performance start date (anticipated for 1 Nov 2018). A public announcement of award may be announced prior to the 1 Oct 2018 award date.
L L.3.2.4
L.3.2.4 refers to a Section G fill-in. What is to be filled in? Amendment 01 changes RFP Section L.3.2.4 from "Complete the ‘fill-in’ required in Contractor’s Contract Administration, in Section G. If not applicable, state so.” to "Complete the ‘fill-in’ of Section G, if applicable.” Currently there are no fill-in requirements in Section G of the RFP.
K 52.222-57
Concerning Section K reference to FAR 52.222-57; Is there any action required if the injunction remains in place?
The Government confirms no action is required unless the court terminates the injunction prior to the proposal due date. The termination will be published in the Federal Register advising the public of the termination of the injunction.
L
L.5.3.1, L.5.1.1, L.2.2.1
L.2.2.1, L.5.1.1 and L.5.3.1 reference Past Performance Information as Exhibit A, but the RFP Section J lists this as Attachment 3.
Amendment 01 changes RFP Sections L.2.2.1, L.5.1.1 and L.5.3.1 from Exhibit A references to Attachment 3.
SF 33 Block 9
Will the proposal due date or time be changed due to questions? Amendment 01 changes the requirement for proposals due from 1200 (noon) to 1600hrs (4:00 p.m.) eastern standard time. The proposal due date shall remain unchanged, with proposals due on 18 December 2017.
No further questions and answers
1 12/6/2017
File details come from the government source that posted it.