Clarifications regarding FA7022-11-R-0024.docx

DOCX document 22 KB Posted

Attached to
FA7022-11-R-0024, MSSS Federal contract opportunity
Solicitation number
FA7022-10-R-MSSS
Issued by
Department of the Air Force Air Combat Command

About this file

CLARIFICATION

View the file

Other files for this federal contract opportunity

Other files attached to FA7022-11-R-0024, MSSS, newest first.
File Type Posted
CDRL A0019.pdf PDF
Revised GFE Listing.pdf PDF
Clarification 2nd Set of Questions.docx DOCX document
FA7022-11-R-0024 Amendment 0001.rtf RTF text file
EXHIBIT A - CDRLS.pdf PDF
ATCH 3 - Labor Category Descriptions.docx DOCX document
FA7022-11-R-0024 RFP as of 22 July 11.doc DOC document
EXHIBIT D Past Performance Cover Sheet and Questionnaire.docx DOCX document
EXHIBIT B - QASP.doc DOC document
ATCH 4 - Labor Category Rates for Task Orders 21 Jul 11.xlsx XLSX spreadsheet
ATCH 5 - GFE and Base Support.docx DOCX document
ATCH 2 - DD254.pdf PDF
EXHIBIT C - Past Performance Information.docx DOCX document
Show all 13

On GovTribe

Work with this file on GovTribe

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

Clarification on MS3 Solicitation No. FA7022-11-R-0024 Section B

1. Pages 2-4. Section M-2 EVALUATON FACTORS paragraph (d) Cost/Price Factor (1) states “the evaluated price will be the calculated sum of all proposed prices for separately priced line items, including Government-established baseline amounts for the cost CLINS for each year of performance.” Within Section L Paragraph5.2 Cost Volume Organization Section 3 it states the proposed Task Orders 0001 and 0002 prices will be used for execution of these task orders at the time of the contract award.

· For purposes of clarification, should the offeror insert (on pages 2 – 4) the amounts bid for Task Order 0001 in Item No. 0002 and the amounts bid for Task Order 0002 in each year of Item No. 0001?

Answer: Yes.

· Also, please clarify if the Government intends to award Task Order 0001 (Item No. 0002, MS3 Enhancements) for one five-year performance period.

Answer: No, the period of performance is 12 months from contract award.

2. Page 5 Item No. 0003 ODC-Cost. For purposes of clarification, is the offeror to insert proposed ODC costs for Task Order 0001 and Task Order 0002 in Item No. 0003 as one lump sum cost representing the 5 year contract term or insert annual figures?

Answer: No, the amount listed in CLIN 0003 is a government-established baseline amount.

3. Page 5 Item No. 0004. Data Deliverables FFP, NSP states the cost of this Item is to be included in CLIN 0001. For purposes of clarification, should this state the cost of this CLIN is to be included in CLINs 0001 and 0002?

Answer: Yes.

Section H

4. Page 15. H-2 (c) states FFP and CPFF task orders will be priced using rates in Attachment 4 Labor Category Rates for Task Orders. For purposes of clarification, is it acceptable for the offeror to modify the worksheets in the form to provide rates starting with FY 2012 and to address FFP task orders?

Answer: Yes, the worksheets may be modified.

5. Page 15 H-3. Task Order Pricing. For purposes of clarification, should the paragraph be revised to address FFP task order pricing per H-2(c) above?

Answer: No. The Government is asking for yearly, bottom line pricing for the FFP task orders; however, other than cost or pricing data should be provided to show how the FFP total was derived.

Section L

6. Page 63 L-3 1.0 General instructions, paragraph (d) states the validity period is defined in Section A Block 12 (left blank). Pg 70 Section 2.3.6 states the validity period is no less than 180 days. For purposes of clarification is the offeror to assume a validity period of 180 days?

Answer: Yes, IAW L-3, paragraph 2.3.6.

7. Page 65. L.1.2.1 Page Limitations. Paragraph does not identify resumes as an exception. Please confirm if resumes are included as part of the 60-page count limit for Volume II or if resumes can be included in the Volume II Appendices.

Answer: Resumes maybe included in Vol II Appendices.

8. Page 68. L-2.1.1 Section A – Solicitation/Contract Form. Paragraph calls for the original SF33 to be clearly marked and submitted under separate cover without any punched holes. Please confirm if the offeror is to include a second copy in Volume I.

Answer: Yes.

9. Page 71. L-3.2.3 Subfactor (1) Program Management and Personnel item 5 states that for each fiscal year the offeror is to provide a summary of labor distribution and organizational structure and a narrative describing the basis for the numbers of personnel and labor mix proposed. For purposes of clarification,

· Please define what the Government means by “organizational structure”.

Answer: Organizational structure is defined to mean the structure of the organization as it pertains to this requirement. (Functional groups such as software engineering, physical sciences, management, IT support (system administration, etc)). Also identify hierarchy (seniors, leaders, technical leads, juniors, etc.)

· Also may the offeror assume data required in the summary is to be based on Task Orders 0001 and 0002 only?

Answer: The data required in the summary should be based on the basic PWS and the PWSs for Task Orders 0001 and 0002.

10. Page 75. L-5.2 Volume Organization, Section 1, last bullet Other Direct Costs. For purposes of clarification

· Are subcontractors to be included as an ODC in CLIN 0003 or included the labor mix in CLINs 0001 and 0002?

Answer: Yes

· If part of the labor mix, does the GOV want separate Attachment 4 forms from the subcontractors indicating indirect rate information?

Answer: No, see note on Attachment #4.

11. Page 75. L-6 Volume VI – Task Orders 0001 and 0002 states the offeror will provide separate cost proposals for TO 1 and TO 2. For purposes of clarification, is it acceptable for TO pricing to be included in the same Excel file as the rate development data for Volume IV – one file with multiple tabs/worksheets for each TO?

Answer: Yes, one Excel workbook with multiple tabs is acceptable.

12. Page 76. L-5.4.1 States “Submit a schedule showing total proposed hours summarized by labor mix. This schedule is to include but separately identify subcontractor(s) and interdivisional transfer(s) hours. In addition, provide labor classification statements for each category of labor proposed (prime, subs, etc.) describing position qualifications (education, years of experience, etc.).” For purposes of clarification,

· Are offerors to provide a schedule per Task Order?

Answer: Yes.

· Attachment 3, Labor Categories/Descriptions, provides position qualifications (education, years of experience, etc.). Please clarify what other data is required to satisfy the last sentence of this paragraph.

Answer: No additional information is required other that what is listed in Attachment 3.

Attachments

13. Attachment 5, Government-furnished Equipment/Information & Base Support. The first bullet states that office space will be provided for on-site support but it does not indicate the number of offices available. For purposes of clarification, is there any limit to the number of personnel the offeror can assign to work on-site?

Answer: The number of on-site personnel is 1.

14. Attachment 7, TO 1 PWS Enhancements and Upgrades for MS3, references sustainment in paragraph 1.4.1 and maintenance in paragraph 1.4.2. For purposes of clarification, please confirm if these paragraphs are applicable to the Enhancements task order.

Answer: No, sustainment and maintenance are not applicable to Task Order 0001. Their definitions were given for informational/clarification purposes only.

File details come from the government source that posted it. Updated .