Q_and_A_(15-T-0060).docx
DOCX document 13 KB Posted
- Solicitation number
- FA5209-15-T-0060
About this file
Q and A
View the file
Other files
Show all 19
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
Question: PWS, para 1.8.2.1 requires the contractor possesses Electrical License, 2nd Class (電気工事士 2 種). Solicitation also requires the offerors submitting copy of this licenses with their price quotation. Question was, if the offeror is allowed to submit higher ranked license, such as 1st class, instead of the required 2nd license?
Answer: Submitting 1st class license suffice as 2nd class license.
File details come from the government source that posted it. Updated .