Project X-11-800_Question Answer2.xls
XLS spreadsheet 29 KB Posted
- Solicitation number
- FA5209-11-R-0013
About this file
Question and Answer dated 10 Jun 2011
View the file
Other files
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| Amendment 0001_FA5209-110R-0013.pdf | ||
| Project X-11-800_Question Answer dated 9 Jun 11.xls | XLS spreadsheet | |
| Question and Answer.pdf | ||
| e. Cover Ltr for Questionnair.pdf | ||
| a-3. Solicitation_SF1442.pdf | ||
| b. Spec X-11-800.pdf | ||
| a-2. Policies and Procedures for Doing Business with U.S. Government.pdf | ||
| c. Material Submittal List X-11-800.xls | XLS spreadsheet | |
| a-1. DD Form 1707.pdf | ||
| d. Questionnaire X-11-800.doc | DOC document | |
| f. OF17.doc | DOC document |
Show all 11
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
No.1
| Question and Answer | |||||||
| 10-Jun-11 | |||||||
| RFP No. FA5209-11-R-0013, Project No. X-11-800, Renovate Building S-1275 at Hiro Ammunition Depot | |||||||
| NO. | Part | Section | Section | Page | Paragraph, Page | Question | Answer |
| Q1: | Is it acceptable to install temporary enclosure around the building with guard fences H=1,800? | Although IBC requires 2.4M fence, considering the location of the construction site, 1.8M fence is acceptable. If the contractor wishes otherwise, propose alternate solutions in 1.9.2 "Safety" and/or in 1.12.3 "Temporary Protection Plans (Kasetsu Keikaku-sho)" of Section 01 11 00 for consideration of the government; it may or may not be approved. | |||||
| Q2: | Is temporary electricity and water supplied in the field? | Yes. As stated in the 1.6 "UTILITIES" of Section 01 11 00, "Water and electric utilities will be furnished by the U.S. Government at no cost to the contractor." However, the contractor shall provide water hose and extension code for such utilities, in case the utilities' connection points are not located near by the construction site. | |||||
| Q3: | Can sanitary sewage from temporary toilets be released into the existing sewage treatment tank? | No. Sanitary sewage from temporary toilet used by the contractor during the construction shall be removed, disposed of, and treated at off base in accordance with Japanese law. |
&R&P/&N
File details come from the government source that posted it. Updated .