24QA249 - Furniture Move - Questions and Answers - 19 Aug 2024.docx

DOCX document 29 KB Posted

Attached to
355 CS - Furniture Move
Solicitation number
FA487724QA479
Issued by

About this file

This document is a set of Questions and Answers related to Solicitation No. 24QA249 for a furniture moving service at Davis-Monthan Air Force Base. The key details are:

The 355th Contracting Squadron is requesting a furniture moving service to transport items at building 1540 to storage boxes, the Defense Reutilization Marketing Office (DRMO), and potential disposal. The contractor shall provide all necessary tools, materials, supplies, equipment, transportation, personnel, labor, supervision, and management. The solicitation has a target completion date of November 2024 - December 2024, and no later than April 2025. This is a WOSB set-aside requirement, with an anticipated award date of September 2024. The solicitation will be evaluated primarily on price, with technical and past performance also considered. Key details on the scope of work, site visit procedures, and questions and answers are provided.

View the file

Other files

File Type Posted
Mobilization Map.pdf PDF
Appendix 1_FA487724QA479_Updated 19 Aug 2024.docx DOCX document
Performance Work Statement_FA487724QA479.docx DOCX document
Provisions and Clauses_FA487724QA479.docx DOCX document
WD 15-5473 Rev 23.pdf PDF
COMBO - 355 CS Furniture Move - FA487724QA479.docx DOCX document
Appendix 1_FA487724QA479.docx DOCX document

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

QUESTIONS & ANSWERS

7 August 2024 Solicitation No. 24QA249 355 CS – Furniture Move

1. Question: Will small electronics be packed by 355 CS?

Answer: Yes.

2. Question Will 355 CS disassemble cubicles?

Answer: Yes.

3. Question: Will racks be removed from Rm. 176?

Answer: Yes.

4. Question: What room is the Gathering Room?

Answer: Room 145 - Resiliency Room

5. Question: Will whiteboards be taken down and removed?

Answer: Whiteboards will be taken down by 355 CS and removed by the contractor.

6. Question: What is the need by date?

Answer: The requested need by date is scheduled for Nov 2024 – Dec 2024 time frame and no later than April 2025.

7. Question: Will server racks be taken down in Room 161?

Answer: Yes, racks will be removed by 355 CS.

8. Question: Will the existing aquarium be moved?

Answer: Yes. However, the water and fish will be moved by 355 CS.

9. Question: Do the movers need to provide and deliver packing material to the location?

Answer: Yes. The contractor is responsible for providing packing materials for the mobilization of the entire contract.

10. Question: Do the movers need to do any packing labor for contents into boxes?

Answer: Yes. The contractor is responsible for providing labor for any necessary items that require packaging in boxes.

11. Question: Will all wall hung items like, TVs, white boards and bulletin board be removed from walls or is the mover required to do that?

Answer: Whiteboards and bulletin boards will be removed by 355 CS personnel, request that wall mounted TVs be removed by the contractor

12. Will all furniture and contents need to be moved back out of the storage location at a later date? And if so, does that need to be included in this proposal?

Answer: No.

13. What is going to happen to the emptied space?

Answer: This will be re-modeled for a new unit (AFSOC).

14. Will there be another entity moving into the space?

Answer: 38 TES.

15. Please confirm head count of Staff to move – Room 113.

Answer: Room 113 is a bathroom.

16. Please confirm that all relocation will be performed in one Mobilization. The project will not be broken up into multiple sections.

Answer: Yes, the relocation will be a one-time service under one mobilization.

17. Please provide a copy of the base map showing the destination location and route to it from the origin.

Answer: The Mobilization Map has been included as an attachment.

18. Confirm that tool chests will be emptied and packaged by Air Force Personnel?

Answer: Yes.

19. Confirmation of date, time, and location bid is due back (8-28-2024 @ 12:00P.M) Answer: Correct. Pursuant to the COMBO, all time zones are set for Arizona Local Time.

20. Current projected start time/date?

Answer: Refer to answer for Question 6.

21. Drop dead completion date?

Answer: The anticipated completion date should take 1 to 2 weeks from the start of mobilization to completion. Additionally, refer to answer for Question 6.

22. Will all workstations, furniture, racking, servers, etc. be disassembled by the 355 CS prior to the offeror arriving onsite to execute the move?

Answer: All workstations, racking, and servers will be disassembled by the 355 CS, we request that furniture is disassembled by the contractor

23. Is the list of offices/rooms and contents of each, the final list (Appendix 1)? Should the offeror anticipate additional offices/rooms will be added to the list? If yes, please advise on a plug figure for this anticipated overage.

Answer: 2 single person offices for an estimated overage of what is currently identified in Appendix #1.

24. Is all the racking that the offeror needs to move identified in Appendix 1? Does the racking need to be moved and reassembled at the new location?

Answer: There is no server racking that needs to be disassembled by the contractor. There is, however, 6 storage racks in the warehouse (2 per level) that need to be moved and re-assembled at the new facility.

25. Please confirm the anticipated award date for this solicitation, estimated time by which (month/year) the move should be completed, and anticipated number of days for the move.

Answer: Anticipated award date is September 2024. Requested completion date is November 24 – December 24, no later than April 2025.

26. Please confirm the duty hours for both the current and new location which the move should be completed.

Answer: Duty hours for both locations are 0730-1630.

27. Can the offeror submit two separate bids? One that is firm fixed price and an all-in rate and one that shows a daily rate to accommodate flexibility in the number of overall days it actually takes for the move.

Answer: All vendors interested in supporting this requirement must submit only one firm-fixed priced offer.

28. For any labor, can you clarify on background history for criminal activity. (i.e would prior traffic ticket disqualify).

Answer: A traffic ticket would not disqualify personnel from gaining base access. However, depending on an individual’s criminal record there may be instances for base entry denial to include outstanding warrants and/or severity of crimes committed.

29. The solicitation indicated award based on LPTA but there is a technical component in the write up. Is there a weighted value for both components, or will lowest price be the only criteria reviewed?

Answer: In accordance with the Provisions & Clauses attachment under FAR 52.212-2, price will be the ultimate evaluation factor for this requirement. Technical and past performance will be reviewed to determine whether the contractor possesses the capabilities and responsibilities to perform this service.

30. Related to the pallet lifts, forklifts, dollys/hand trucks, etc. that were in some of the rooms, we saw more of these items than there are currently listed in Appendix 1. Can you confirm the type, number, and location of these items?

Answer: 1 forklift, 5 pallet jacks, and 3 hand-trucks. All of which are located in either the warehouse or RF Transmissions.

31. This is a WOSB set aside, can you please clarify how offerors will be validated on this set aside?

Answer: Representations and certifications of each vendor will be reviewed via SAM.gov to verify their current small business status.

File details come from the government source that posted it. Updated .