Questions__Answers_DPM.pdf

PDF 64 KB Posted

Attached to
Packing, Crating and Drayage of Household Goods DPM
Solicitation number
FA4814-17-R-0006
Issued by

About this file

Questions & Answers

View the file

Other files

Show all 17

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

Question 1:

The Solicitation notes the time is due by 12 AM on May 31, 2017 and on the FBO notice it says 11:59 PM ET on May 31, 2017?

Answer: The proposal due date is 31 May 17, by 12 AM Eastern Time.

Question 2:

The Solicitation document is labeled as Amendment #1? Is that an amended version or just incorrectly labeled?

Answer: The original solicitation documents was mislabled as an amendment. There is no Amendment #1.

Question 3:

Is there an incumbent? If so, please provide the name, and contract number:

Answer:

There is not an incumbent contractor. Previous requirements were soley supported by our centralized United States Transportation Command.

Question 4:

Is there a union associated with this contract?

Answer:

No

Question 5:

Will the Government provide a secure storage location?

Answer:

No, it is the new contractor responsibility to have warehouse and it must be approved by the government.

Question 6:

What is the average length of time stored?

Answer:

One day to six months or longer.

Question 7:

Based on historical data, can the Government provide the average tonnage moved monthly?

Answer:

Approximately 25k-75k monthly (could be more or less at any given time)

Question 8:

Is this a complete new requirement.

Answer:

This is considered a new effort.

Question 9:

What is the average weight of the shipments that will be picked up?

Answer:

1500 lbs. or less. Depending on where the shipment is going, could be 2k-18k (normally on local moves off base to on base).

File details come from the government source that posted it. Updated .