Questions and Answers.doc

DOC document 32 KB Posted

Attached to
Temporary Shower Facility Federal contract opportunity
Solicitation number
FA4814-09-R-0023
Issued by
Department of the Air Force Air Mobility Command

About this file

Questions and Answers for the Temporary Shower Facility

View the file

Other files for this federal contract opportunity

Other files attached to Temporary Shower Facility, newest first.
File Type Posted
AMENDMENT 0003.pdf PDF
QUESTIONS AND ANSWERS FOR SOLICITATION.doc DOC document
REVISED BID SCHEDULE.docx DOCX document
BID SCHEDULE.docx DOCX document
Shower SOW.doc DOC document
BID SCHEDULE.docx DOCX document
WAWF INSTRUCTIONS.docx DOCX document
REPS AND CERTS.docx DOCX document
BID SCHEDULE.docx DOCX document

On GovTribe

Work with this file on GovTribe

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

21 Apr 2009

FA4814-09-R-0023

Temporary Shower Facility

QUESTIONS AND ANSWERS

Question 1:

When will the Period Of Performance take place?

Answer:

The desired Period Of Performance is from 27 April 2009, however the Government will evaluate the capability of the potential contractors to deliver the mobile units on or before that date.

Question 2:

In the SOW it states that the contractor is to setup the units, excluding utilities. Does this mean the government will be making all the water, sewage, and power connections?

Answer:

The Government will take care of the water sewage and pwer connections.

Question 3:

Will two each 6 head/2 sink containerized showers be acceptable in lieu of one each 8 head shower trailer at no additional cost to government?

Answer:

The Government will accept a 6 head 2 sink shower trailer.

Question 4:

Will propane water heaters (provide for continuous hot water over electric heaters) be acceptable if contractor provides propane at no cost to government?

Answer:

The Government will accept propane heaters for the shower trailers.

Question 5:

Will daily housekeeping be provided by the contractor or the government?

Answer:

The Government will provide the housekeeping for the shower trailers.

Question 6:

Will there be any requirements for pumping the waste?

Answer:

The Government will handle the pumping of the wastewater.

Question 7:

How many people will be using the showers?

Answer:

The Government does not have an exact number of occupants that will be using the facility, however the temporary showers will experience high usage.

Question 8:

Would you consider using one big trailer if the stalls were private and cleaned between uses?

Answer: Absolutely not, The Government requires separate facilities for the male and female shower facilities.

File details come from the government source that posted it. Updated .