Amendment 0001 - 1100 Gospel Music Director Musician 4 19 2021.pdf

PDF 1 MB Posted

Attached to
1100 Gospel Music Director Musician
Solicitation number
FA4800-21-Q-A025
Issued by

View the file

Other files

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

Offers must acknowledge receipt of this amendment prior to the hour and date specified in the solicitation or as amended, by one of the following methods:

(a) By completing items 8 and 15, and returning or (c) By separate letter or electronic communication which includes a reference to the solicitation and amendment numbers. FAILURE OF YOUR ACKNOWLEDGMENT TO BE RECEIVED AT THE PLACE DESIGNATED FOR THE RECEIPT OF OFFERS PRIOR TO THE HOUR AND DATE SPECIFIED MAY RESULT IN REJECTION OF YOUR OFFER. If by virtue of this amendment you desire to change an offer already submitted, such change may be made by letter or electronic communication, provided each letter or electronic communication makes reference to the solicitation and this amendment, and is received prior to the opening hour and date specified.

E. IMPORTANT: Contractor is not is required to sign this document and return copies to the issuing office.

AMENDMENT OF SOLICITATION/MODIFICATION OF CONTRACT 1. CONTRACT ID CODE

2. AMENDMENT/MODIFICATION NUMBER 3. EFFECTIVE DATE 4. REQUISITION/PURCHASE REQUISITION NUMBER 5. PROJECT NUMBER (If applicable)

7. ADMINISTERED BY (If other than Item 6) CODE

STANDARD FORM 30 (REV. 11/2016)

Prescribed by GSA FAR (48 CFR) 53.243

FACILITY CODE

9A. AMENDMENT OF SOLICITATION NUMBER

9B. DATED (SEE ITEM 11)

10A. MODIFICATION OF CONTRACT/ORDER NUMBER

10B. DATED (SEE ITEM 13)

11. THIS ITEM ONLY APPLIES TO AMENDMENTS OF SOLICITATIONS

The above numbered solicitation is amended as set forth in Item 14. The hour and date specified for receipt of Offers is extended. is not extended.

12. ACCOUNTING AND APPROPRIATION DATA (If required) copies of the amendment; (b) By acknowledging receipt of this amendment on each copy of the offer submitted;

13. THIS ITEM APPLIES ONLY TO MODIFICATIONS OF CONTRACTS/ORDERS.

IT MODIFIES THE CONTRACT/ORDER NUMBER AS DESCRIBED IN ITEM 14.

CHECK ONE A. THIS CHANGE ORDER IS ISSUED PURSUANT TO: (Specify authority) THE CHANGES SET FORTH IN ITEM 14 ARE MADE IN THE CONTRACT ORDER

NUMBER IN ITEM 10A.

B. THE ABOVE NUMBERED CONTRACT/ORDER IS MODIFIED TO REFLECT THE ADMINISTRATIVE CHANGES (such as changes in paying office, appropriation data, etc.) SET FORTH IN ITEM 14, PURSUANT TO THE AUTHORITY OF FAR 43.103(b).

C. THIS SUPPLEMENTAL AGREEMENT IS ENTERED INTO PURSUANT TO AUTHORITY OF:

D. OTHER (Specify type of modification and authority)

Except as provided herein, all terms and conditions of the document referenced in Item 9A or 10A, as heretofore changed, remains unchanged and in full force and effect.

15C. DATE SIGNED

15A. NAME AND TITLE OF SIGNER (Type or print)

16C. DATE SIGNED

16A. NAME AND TITLE OF CONTRACTING OFFICER (Type or print)

14. DESCRIPTION OF AMENDMENT/MODIFICATION (Organized by UCF section headings, including solicitation/contract subject matter where feasible.)

PAGE OF PAGES

6. ISSUED BY CODE

8. NAME AND ADDRESS OF CONTRACTOR (Number, street, county, State and ZIP Code) (X)

CODE

15B. CONTRACTOR/OFFEROR

(Signature of person authorized to sign)

16B. UNITED STATES OF AMERICA

(Signature of Contracting Officer)

Previous edition unusable

SECTION SF 30 BLOCK 14 CONTINUATION PAGE

SUMMARY OF CHANGES

STANDARD FORM 30 (REV. 11/2016)

Prescribed by GSA FAR (48 CFR) 53.243

Questions and Answers

Questions:

1) Question: What is the past award contract number?

Answer: FA4800-20-P-0016

2) Question: Is there an incumbent in place?

Answer: The position is currently gapped.

3) Question: Is there a volunteer musician in place?

Answer: We are currently using prerecorded music, led by a Chaplain

4) Question: Is there a choir? If yes, what is the size of the choir?

Answer: Pre-COVID we had a choir of about 12 people. Due to current requirements we are not permitted to utilize a choir, though we have many eager volunteers once it is safe to fully relaunch.

5) Question: Will the chapel fund the CCLI licensing of the music sheets? Are there music sheets that the Gospel Musician can utilize at the chapel?

Answer: We have CCLI licensing. We do not have printed music sheets on file.

6) Question: What type of Gospel service is required?

Answer: I’m not clear what you are asking, but we are looking for a blend of traditional and contemporary Gospel music, both congregational and choir.

SECTION SF 30 BLOCK 14 CONTINUATION PAGE

SUMMARY OF CHANGES

STANDARD FORM 30 (REV. 11/2016)

Prescribed by GSA FAR (48 CFR) 53.243

Questions and Answers

Questions:

7) Question: What are the available instruments at the chapel?

Answer: Electric piano, drums, and a pipe organ

8) Question: Will remote work be allowed for this contract?

Answer: The two unit types in this contract are rehearsal and performance. An applicant would need to explain what they mean by remote work in order to answer this question.

9) Question: What organ is being used at the chapel?

Answer: We have a traditional pipe organ in the chapel. It has not been used regularly for worship services, but is available to a qualified musician.

10) Question: What are the COVID-19 protocols?

Answer: Masks are required at all times, even while singing. Attendance is limited to 50 people. Six feet of social distancing is enforced, and the building is cleaned between services.

11) Question: Will it be a follow-on requirement to any work performed currently or in the past, or will this be a new requirement?

Answer: This will be a new requirement.

Blank Page

topmostSubform[0]:
Page1[0]:
AmendmentNo[0]: 0001
Code[0]: 4800
Code[1]:
AccountingData[0]:
A13[0]:
C13[0]:
D13[0]:
NameandTitleSigner[0]:
NameandTitleOfficer[0]:
Description[0]: This Amendment provides questions and answers:

ALL QUESTIONS AND ANSWERS WILL BE SHOWN IN PAGE 2

FacilityCode[0]:
Code[2]:
IssuedBy[0]: 633 Contracting Squadron / PKA

14 Burrell Street, Bldg 67 Langley Air Force Base, Virginia, 23665-2088 Contract Specialist: A1C River Samelin; +14243470703 Contracting Officer: Marietta Fry; +17577513594

NameandAddress[0]:
AdministeredBy[0]:
ContractIDCode[0]:
ReqNumber[0]: F2Q3140981AW01
AmendmentNo[1]: FA480021QA025
ModificationNo[0]:
ProjectNo[0]:
Page[0]: 1
Pages[0]: 2
EffectiveDate[0]: 04/19/2021
Dated9B[0]: 04/14/2021
Dated10B[0]:
CheckBox9[0]: 1
CheckBox10[0]: Off
CheckBox11[0]: 1
CheckBox13A[0]: Off
CheckBox13B[0]: Off
CheckBox13C[0]: Off
CheckBox13D[0]: Off
IsNot[0]: Off
Is[0]: Off
Extended[0]: Off
NotExtended[0]: 1
DateSigned[0]:
DateSigned[1]:
Copies[0]: 1
CopiesReturned[0]:

File details come from the government source that posted it. Updated .