FA4484-24-R-0022 - Amendment 02 Questions and Answers.pdf

PDF 143 KB Posted

Attached to
Dorm 481 Furniture replacement Federal contract opportunity
Solicitation number
FA448424R0022
Issued by
Department of the Air Force Air Mobility Command

About this file

This document is the Addendum No. 2 Questions and Answers for the Dorm 481 Furniture Replacement solicitation with Solicitation Number FA4484-24-R-0022. The key details are:

The work is to be performed on the fourth floor of Dorm 481, which has a hotel-style layout with a hallway and rooms on each side. No site visit will be conducted. The furniture required includes case goods and upholstered frames with a minimum 7-year warranty, hardwood Hevea Brasiliensis (HB) materials, 0.7 cu. ft. 700-watt microwaves, 24" 11.6 cu. ft. top-mount refrigerators without icemakers, full-size mattresses and box springs with nylon protective covering, 52"W x 72"L blackout drapes with rod pocket tops, full-size adjustable bed frames, 56"W x 42"H full-size headboards, two-position upholstered desk chairs, and 30"W x 18"D x 48"H 5-drawer chests. Offerors can submit multiple options, but must follow the stated specifications. The government will not disclose the budget.

View the file

Other files for this federal contract opportunity

On GovTribe

Work with this file on GovTribe

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

Addendum No. 2

Questions and Answers

Dorm 481 Furniture Replacement

FA4484-24-R-0022

7 August 2024

1. Will there be a site visit available for this opportunity?

Answer: No, a site visit will not be conducted for this opportunity.

2. What floor is the work being done on?

Answer: The work is going to be done for the fourth floor of Dorm 481.

3. Will there be an elevator or stairs to get to the dorms?

Answer: There is no elevator inside the dorm. Stairs are the only way up to the fourth floor.

4. What is the floor layout?

Answer: The fourth floor is a hotel-style layout. A hallway, with rooms on each side.

5. Under section 1.5.1. “Case Goods and Upholstered Frames: A minimum 7-year replacement warranty for all case goods and upholstered frames is required.” Would this be that the bed frames would be upholstered?

Answer: Not bed frames, but furniture frames, i.e. mattress frames inside the box springs and maybe upholstered chair frames.

6. Hevea Brasiliensis (HB), also known as Environmentally Farmed Timber (EFT), is classified as a hardwood. Would this be sufficient to meet the requirement in the solicitation?

Answer: Yes, HB is sufficient to meet the requirement.

7. Can you please provide the specifications on the wattage and size of the microwaves?

Answer: This is what was acquired in a previous requirement. Microwave, 0.7 Cuft Countertop with 700 Watts Cooking Power, Black

8. Can you please provide the size and storage capacity needed for the refrigerators or a make/model?

Answer: This is what was acquired in a previous requirement. 24" W Top Mount Refrigerator, 11.6 Cu Ft, *Energy Star* No icemakers, black

9. Is there a budget that the Air Force would like to stay in?

Answer: Given the type of requirement we will not disclose the budget. We advise for each company to submit their price they feel is accurate and encompasses the requirement specifications.

10. Can we submit multiple options for the Air Force to select from in one bid proposal?

Answer: Please follow the specifications listed in the solicitation.

11. Would you supply additional detail and information for the type of mattresses you would like?

Answer: The mattress and box spring should be full size and have a nylon protective covering to guard against bugs, stains, etc.

12. Would you supply additional information such as:

• Size of drapes, both length and width: Drapes should measure 52”W and 72”L

• Type of opening mechanism required : Grommet or rod pocket top

• Type of material required: Blackout drapes with the lining

• Is mounting hardware included or is it to be provided with our costs? Simple mount curtain rod should be included

• Bedframe Full size adjustable frame

• Headboard Full size 56”W x 42”H

• desk chair two-position chair with upholstered back (any color)

• 5-drawer chest 30”W x 18”D x 48”H

13. The information provided for the 3-drawer desk does not provide a height requirement. Would you also clarify what is meant with the reference to 16” wide?

Answer: Desk should measure 42”W x 24”D x 30”H

File details come from the government source that posted it. Updated .