10-R-0102 SABER Questions Answers 1.pdf

PDF 54 KB Posted

Attached to
Simplified Acquisition Base Engineer Requirements (SABER) Federal contract opportunity
Solicitation number
FA4427-10-R-0102
Issued by
Department of the Air Force Air Mobility Command

About this file

SABER Questions and Answers 1

View the file

Other files for this federal contract opportunity

Other files attached to Simplified Acquisition Base Engineer Requirements (SABER), newest first.
File Type Posted
Pre-Bid Conference Site Visit Attendee List.pdf PDF
DSC_0689.JPG JPG image
DSC_0686.JPG JPG image
DSC_0693.JPG JPG image
DSC_0684.JPG JPG image
DSC_0688.JPG JPG image
DSC_0685.JPG JPG image
DSC_0687.JPG JPG image
FA4427-10-R-0102-0001 SABER Solicitation.pdf PDF
FA4427-10-R-0102 SABER Solitication Pg 14.pdf PDF
FA4427-10-R-0102 SABER Solitication Pg 33-34.pdf PDF
D3-8 DRAWING 29 —
D4-4 DRAWING 35 —
D4-1 DRAWING 32 —
D3-9 DRAWING 30 —
D2-9 DRAWING 20 —
D3-3 DRAWING 24 —
D3-6 DRAWING 27 —
D4-2 DRAWING 33 —
D3-4 DRAWING 25 —
D1-7 DRAWING 8 —
D2-3 DRAWING 14 —
D2-4 DRAWING 15 —
D1-2 DRAWING 3 —
D1-6 DRAWING 7 —
D2-7 DRAWING 18 —
D2-5 DRAWING 16 —
D2-1 DRAWING 12 —
3-9 ATCH 5 SEED PROJECT SCOPE 10-R-0102 SABER 26APR10.pdf PDF
2-6 ATCH 1 SPECS 01500 10-R-0102 SABER.pdf PDF
1-6 ATCH 1 SPECS 01040 10-R-0102 SABER.pdf PDF
2-7 ATCH 1 SPECS 01560 10-R-0102 SABER.pdf PDF
1-5 ATCH 1 SPECS 01031 10-R-0102 SABER.pdf PDF
3-5A ATCH 1 SPECS SUPPORT EQUIPMENT 10-R-0102 SABER.pdf PDF
3-7 ATCH 3 WAGE DETERMINATION APPLICABILITY 10-R-0102 SABER.pdf PDF
3-8 ATCH 4 SCHEDULE OF MATERIAL SUBMITTALS 10-R-0102 SABER.pdf PDF
3-1 ATCH 1 SPECS 01660 10-R-0102 SABER.pdf PDF
4-0 ATCH 6 Cost Estimate Worksheet for Seed Project 10-R-0102 SABER.pdf PDF
2-3 ATCH 1 SPECS 01400 10-R-0102 SABER.pdf PDF
1-9 ATCH 1 SPECS 01090 10-R-0102 SABER.pdf PDF
1-2 ATCH 1 SPECS TABLE OF CONTENTS 10-R-0102 SABER 26 APR 10.pdf PDF
2-9 ATCH 1 SPECS 01600 10-R-0102 SABER.pdf PDF
4-2 ATCH 8 Subcontractor Teaming Consent Form 10-R-0102 SABER.pdf PDF
1-7 ATCH 1 SPECS 01045 10-R-0102 SABER.pdf PDF
4-3 ATCH 9 Government Furnished Property Info 10-R-0102 SABER.pdf PDF
4-0 ATCH 6 Cost Estimate Worksheet —
3-2 ATCH 1 SPECS 01700 10-R-0102 SABER.pdf PDF
1-3 ATCH 1 SPECS 01010 10-R-0102 SABER.pdf PDF
3-0 ATCH 1 SPECS 01650 10-R-0102 SABER.pdf PDF
1-4 ATCH 1 SPECS 01030 10-R-0102 SABER.pdf PDF
Show all 50

Simplified Acquisition Base Engineer Requirements (SABER) has more files on GovTribe.

On GovTribe

Work with this file on GovTribe

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

FA4427-10-R-0102 SABER QUESTIONS AND ANSWERS

24 May 2010

1. Solicitation page 54, paragraph 1.4.6 states that Past Performance Questionnaires (PPQ) are due to the Contracting Office by 25 May 2010 however, the PPQ in attachment 7 states they are due 18 May 2010. Please clarify which is the correct due date.

ANSWER: The due date for submission of the PPQ is 25 May 2010. An amendment to the solicitation providing a corrected PPQ is being accomplished.

2. Under Section H-Special Contract Requirements, Item 2.0, it says that a bid bond is to be submitted with the proposal submission however in the Instructions to Offerors, Factor 3, Item 1.5.2 it states that a letter from the surety attesting to bondability is to be submitted.

Which is correct?

ANSWER: A bid bond is not required only a letter from the surety attesting to bondability. An amendment to the solicitation correcting section H is being accomplished.

3. The date for offers to be submitted is 06 Jun 2010, which is a Sunday. Is this correct?

ANSWER: Proposal submission date is 06 JUN 2010. The office will be open for receipt of proposals from 7:30 a.m. until 10:30 a.m.

4. In the Instructions to Offerors under Section 1.0, Specific Proposal Preparation instructions, it is requesting an Executive Summary and various contract forms including a complete copy of the RFP, etc. Which volume is this to be placed in and is it to be tabbed separately? Additionally, since the RFP is 61 pages in length, please confirm it does not count against the page limit restriction.

ANSWER: The Executive Summary, various contract forms including the copy of the

RFP is to be placed in Volume I prior to the Mission Capability information. It can be tabbed if desired. The RFP and Executive Summary does not count against the page limit restriction.

5. Will cameras be allowed on the sire visit to Building 31?

ANSWER: Cameras are/were allowed on the site visit to Building 31.

6. In Volume 1, Subfactor 2, Item 1.3.2.2 Completeness of Seed Projects, you are requesting the price proposal on AF 3052 as well as an R.S. Means worksheet. That being the case, what is the 4-0 Attachment 6 Cost Estimate that was sent with the RFP?

It has quantities listed under the Item Description. Are these accurate quantities that we can use for pricing?

ANSWER: The 4-0 Attachment 6 Cost Estimate is a sample of an AF3052. The quantities listed under the Item Description is for demonstration purposes only. Please provide your own quantities to use for pricing.

7. Will there be any design build?

ANSWER: The drawings included with the solicitation package are the as-builts for building 31 to reflect the existing conditions. Please see Attachment 5, Scope of Work for the information for the Seed Project.

8. May we use a Joint Venture on this solicitation?

ANSWER: A Joint Venture may be used if it meets the SBA requirements of 13 CFR

Ch.1 § 124.513 This reference may be accessed on Google.

9. The solicitation says there should be 37 drawings Attachment #2. However there are not drawings for the seed project, the only thing available is the list of drawings table of content. Will you be posting the drawings soon?

ANSWER: The drawings were posted May 10, 2010.

10. Can you please clarify, will 8(a) certified firms with a bona fide place of business within

Region IX be eligible to participate even if their SBA servicing office is located in a different region?

ANSWER: Yes, all SBA certified 8(a) firms physically located in Region IX are eligible to participate. Your SBA servicing office does not have to be located in Region IX.

11. Under the Freedom of Information Act, we would like to request the following information regarding the previous Travis AFB SABER contract FA4427-07-D-0101;

1. The name of the contractor.

2. A copy of the line item co-efficient pricing that was used by the previous SABER contractor.

ANSWER: (Question forwarded to the FOIA office.)

12. What is the deadline for submittal of questions related to the solicitation?

ANSWER: Questions can be submitted until 8:00 PM, PST, May 26, 2010.

File details come from the government source that posted it. Updated .