Attachment_1_SOW_21_Sep_15.pdf

PDF 55 KB Posted

Attached to
Club XL Presentation and Sound System Federal contract opportunity
Solicitation number
FA3099-15-T-0017
Issued by
Department of the Air Force Air Education and Training Command

About this file

Attachment 1 SOW 21 Sep 15

View the file

Other files for this federal contract opportunity

Other files attached to Club XL Presentation and Sound System, newest first.
File Type Posted
FA3099-15-T-0017-0002.pdf PDF
FA3099-15-T-0017-0001.pdf PDF
Attachment_2_Club_XL_Diagram.pdf PDF
Attachment_1_SOW.pdf PDF
Atch_3 _Security_Requirements.pdf PDF
FA3099-15-T-0017_SOLICITATION.pdf PDF

On GovTribe

Work with this file on GovTribe

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

21 Sep 15

Statement of Work (SOW) for Laughlin AFB Club XL Presentation and Sound System*

Provide and install sound system for Laughlin Air Force Base (AFB) Club XL. The system shall operate with existing “Sirius XM” radio system and be rewired into existing “Bose” speakers. The system shall have zoning capabilities as indicated on the attached Club XL diagram. System shall include wireless microphones capable of working independently or in unison by zone; some zones may require multiple microphones.

Provide and install five (5) each high definition projectors with remote control and 4 (four) each electronic projection screens with remote control. (Note: The screen behind the stage in Zone 1 will not be replaced.) Projectors and screens shall be placed in locations indicated on the attached Club XL diagram. Projectors shall be capable of operating with the sound system independently in zones, together in unison, or in any combination thereof. All screens shall be 9’ x 6’.

Both projectors and sound system shall be able to interface with laptop computers, MP3 players, iPods or any other such type device to play music or video at a single location, in unison, or zone capable in each area.

Proposal amount shall include all equipment, parts, materials, labor, supervision, and transportation.

Zones:

Zone 1, Ballroom=3 projectors, 2 screens and sound capabilities

Zone 2, Dining Room= 1 projector, 1 screen and sound capabilities

Zone 3, Dandelion Room= 1 projector, 1 screen and sound capabilities

Zone 4, Hallway/Lobby/Restrooms= Sound capabilities only

Paging system required throughout with zone capabilities.

*A sight visit is required prior to bidding.

The below questions and answers have been incorporated into the SOW as specifications needed.

1. Does the customer desire a touch panel for each room in addition to a master touch panel to control all rooms.

Ans: Yes

Attachment 1

FA3099-15-T-0017 SOW

a. If so would the customer like the master touch panel to be in a specific, static location or have wireless capability?

Ans: Wireless Master

2. Does the customer desire the ability to lock out users from the individual room touch panels?

Ans: Yes

3. At each rooms AV input does the customer desire a multi-format input (i.e. VGA with audio and HDMI) or a single format input (HDMI).

Ans: multi-format

4. Would the customer prefer Tab-tensioned projector screens or un-tensioned screens?

Ans: un-tensioned

5. What video format does the customer desire for the projector screens? (i.e. 4:3, 16:9, or 16:10) Ans: 4:3 and 16.9

6. How many total wireless microphones will be desired?

Ans: 4 wireless microphones and 2 wireless lapel mics

7. Would the customer like a paging solution utilizing a paging station or the phone system?

Ans: Paging station at this time with information on phone paging upgrade for a later date

a. If phone interface is desired, does the customer have direct access to the PBX system?

Ans: Will have to research with COM squadron

b. If Paging station solution is desired, would the customer like multiple paging stations Ans: Yes, 2

i. Where would the customer like the paging station(s) to be located?

Ans: Cashiers cage and main office

8. The SOW mentions 4 new projector screens, but at the sight visit it was mentioned that in addition to the screen at the stage there would be one more re-used. Is the actual new screen count 3 or 4?

Ans: We will not reuse any screens. Will need four new screens. The screen at the stage is the only screen that will stay.

9. Do any of the screens that will be re-used currently have low voltage controllers built in?

Ans: We will not re-use any of the screens being replaced. Do not know if the "Stage Screen" has a low voltage controller

10. What is the make and model of the current screens that will be re-used?

Ans: N/A

11. Will the contractor or the government be responsible for any electrical work that may need to be done?

Ans: The government will install the 110V electrical input for each screen. A form 322 has been submitted and approved

12. Would the customer like to have an occupancy sensor in each of the meeting spaces for automatic shut down after a certain period of inactivity if the user forgets to shut down the system before leaving?

Ans: Yes

File details come from the government source that posted it. Updated .