QUESTIONS_1.pdf

PDF 37 KB Posted

Attached to
960 CYOG Off Base Lodgng Federal contract opportunity
Solicitation number
FA301618U0228
Issued by
Department of the Air Force Air Education and Training Command

About this file

Questions and Answers # 1

View the file

Other files for this federal contract opportunity

Other files attached to 960 CYOG Off Base Lodgng, newest first.
File Type Posted
BPA_COMBINED_SYNOPSIS_SOLICITATION_off_base.pdf PDF

On GovTribe

Work with this file on GovTribe

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

960 CYOG Off-Base Lodging Requirements

QUESTIONS AND ANSWERS # 1

FA3016-18-U-0228

1. QUESTION: Can you please clarify the number of rooms that will be needed per night?

ANSWER: The amount of rooms required vary from month to month.

2. QUESTION: Will the number of rooms per night vary based on need or is it a set number per night?

ANSWER: The amount of rooms vary from month to month, it is based on need.

3. QUESTION: Does the hotel have to accept all requested reservations, if we have rooms available in the hotel?

ANSWER: The hotel should accept the maximum amount of rooms it can accommodate.

4. QUESTION: Is the hotel expected to relocate other guests to accommodate the AF lodging?

ANSWER: No

5. QUESTION: Will this BPA replace the current agreement/program in place with Torry Winfrey and Lackland Inns?

ANSWER: No, This is a new requirement and will not replace any existing BPA

6. QUESTION: Will the current program be eliminated?

ANSWER: Do not understand the question.

7. QUESTION: What is the start date of the BPA?

ANSWER: A start date in August is anticipated, but may change.

8. QUESTION: What is the average length of stay?

ANSWER: The average length of stay is two (2) room nights per month.

9. QUESTION: Will you be providing the awardee with a tax exempt certificate?

ANSWER: The Unit will provide as requested.

10. QUESTION: Is this a new requirement or is there an incumbent vendor? If available, can you please send along the incumbent contract number?

ANSWER: This is a new requirement.

11. QUESTION: Are we allowed to submit more than 1 bid for BPA Solicitation Number: FA301618U0228

ANSWER: That is a business decision of the company.

File details come from the government source that posted it.