RFP_FA3010-16-R-0012_Questions_and_Answers(16May16).pdf
PDF 11 KB Posted
- Attached to
- Billing Clerk/Data Analysis
- Solicitation number
- FA301016R0012
About this file
Final Questions and Answers for Billing Clerk/Data Analysis
View the file
Other files
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| RFP_FA3010-16-R-0012_Questions_and_Answers(1).doc | DOC document | |
| Amendment_0001.pdf | ||
| Billing_Clerk-Data_Analysis_Performance_Questionnaire.docx | DOCX document | |
| Billing_Clerk-Data_Analysis_Performance_Questionnaire(2).pdf | ||
| WD_05-2301_(Rev.-17).txt | TXT text file | |
| Billing_Clerk_and_Data_Analysis_9Apr16.pdf | ||
| Biller_Data_Analysis_PWS_22Mar16.pdf | ||
| Past_Performance_List_of_References.doc | DOC document |
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
RFP FA3010-16-R-0012
Billing Clerk/Data Analysis
ADDITIONAL
QUESTIONS AND ANSWERS
1. Question: This is an SCA position with requirements based on the wage determination for the area.
The SCA and local wage determination mandate 10 days (80 hours) for holidays and one week vacation
(40 hours) @ 1 year and 2 weeks vacation (80 hours) @ 2 years service with a contractor or successor.
Question 5 stated there is an incumbent, whose contract has been in place for two years. FAR Part 22.12, Non-displacement of Qualified Workers under Service Contracts offers ROFR for incumbent personnel.
Based on mandated requirements, I believe the billable labor hours should be 1920 (2080 - 80 - 80).
Please confirm labor hours.
Answer: The government requests 2000 hour to cover in case employee do not take leave during the POP.
2. Question: Question 9 (Please clarify as to who is paying for the Criminal History Background
Checks as described in PWS 1.5.5; the government or the contractor?) stated the contractor is responsible for the background checks if the individual requirements deals with Child Care Services. With that said, who is executing the Criminal Background Checks. The PWS infers the government is executing the checks; if that is true then what is the cost?
Answer: Refer to section 1.13.1 Security Clearance.
According to the PWS 1.5.5; the contractor is responsible for the background if the individual providing the majority of their time with minors deal with Child Care Services.
3. Question: Please provide FAR 52.222-42 "Statement of Equivalent Rates for Federal Hires."
Answer: Please refer to The Full Text Clause 52.222-42, which states that this is
INFORMATIONAL ONLY. The rate listed is for a GS-9 federal pay scale.
4. Question: Does Executive Order 13495 apply to this solicitation. Are the incumbent available for hire.
Answer: Yes, the Executive Order 13495 does apply and yes there are incumbent currently performing.
5. Question: For cost purposes what is the seniority date for the incumbents 4. Is the requirement covered under any Collective Bargaining Agreement (CBA) 5. Kindly provide an extension to the due date, in order to implement the necessary changes arising from the Q&A document.
Answer: The seniority information is not disclose at this time. The requirement is not covered under any Collective Bargaining Agreement. No extension is granted.
6. Question: Are all positions filled currently.
Answer: The position in question is currently filled.
7. Question: Please provide the applicable Occupation code from the Area Wage Determination.
Answer: Refer to information under Employee Class of Clause 52.222-42, on page 32 of 43 of the solicitation.
8. Question: Have there been any changes to the number of people from the previous contract.
Answer: Yes, the current Task Order required (2 FTEs) two different positions.
***Please Note: Final Questions and Answers.
File details come from the government source that posted it. Updated .