RFIs Answers for Ops Trailer FA254320Q0008r rev 1.pdf
PDF 20 KB Posted
- Attached to
- Operational Trailers Repair and Inspections
- Solicitation number
- FA254320Q0008
View the file
Other files
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
REQUEST FOR INFORMATION
on
Solicitation FA254320Q0008 Ops Trailers Repair
1. Many of the VIN numbers are incomplete or incorrect. Do you have any additional information
(ie. Year, make, model, weight rating, etc.) of these trailers?
Answer: See below information
2. Many items in the statement of need are listed as “inspect”. If repairs to these items are needed following inspection how are these items accounted for?
Answer: Where it says “inspect” we would like them to only inspect and annotate anything they see that may need to be repaired/replaced.
3. Are all trailers listed light or medium duty trailers (ie towable with a pickup) or are there semi-trailers?
Answer: All are light/medium duty with the exception of VIN 123WM2822081T25I90 – Sherman, this is towed with a 5 ton dump truck. No semi-trailers.
4. Many items say DX (ie. Install DX trailer tilt, DX wire issue, install surge brake Dx). Can you offer clarification of these items?
Answer: I’m not 100% sure, but I am being told that DX is a type of motor for tilt trailers.
5. Trailers VIN: ED381939 and 81T25I90 say to flush hubs and all others say bearing pack. Are these two trailers oil bath axles?
Answer: Yes, both are oil bath axles. VIN 159KU182ED381939 – Sewer Equipment and VIN 123WM2822081T25I90 – Sherman
6. What does “replace deck” means?
Answer: Wood decking on the floor of the trailer.
7. Do all trailers have 4 tires?
Answer: Yes, they all have 4 tires.
8. Do you have information on the length of the trailer? (53 feet , 48 feet ... ?)
Answer: There is no specific dimensions of each trailer, they all are different sizes. All are considered light or medium duty (can be towed with pickup truck) with the exception of the one trailer that is towed with a 5 ton dump truck.
9. Do the trailers need drums replaced or just electric brakes?
Answer: Drums do not need replacing, and the only “electric brakes” is a component of the Emergency Break-A-Way System and this device will only need to be replaced if it has been diagnosed as faulty. None of the trailers have been diagnosed with a faulty Emergency Break-A-Way component.
TRAILER DESCRIPTION VIN
HURCO VIN 1HD9DX1518JH513129
TMW VIN 1T9UF1825BP640009
SEWER EQUIPMENT VIN 159KU182ED381939
WELLS CARGO VIN 1WC200G26224045176
WELLS CARGO VIN 1WC200E28B4074827
PEMBERTON VIN 1P9BU1720ER645007
SHERMAN VIN 123WM2822081T25190
SHERMAN VIN 123WM81Tl7562
VIN 1R9BC202XIA286458
TEMCO VIN 18416P52010801603
VIN 1LHS10DT921012377
Pavement Ramp T Single Axle
CRAFCO VIN 1C9SY101721418158
ECHO VIN 5P5BA0616Bl029373
WELLS CARGO VIN 1WC200J2152052450
WELLS CARGO VIN 170200J255
TILT VIN 159HP2031BC241028
INNOVATIVE VIN 5PDCU12258R007351
INNOVATIVE VIN 5PDCU12248R007695
VIN Innovative Generator 3
LOAD TECHNOLGY VIN 1L9BL1219BM448027
VIN 00 Innovative Generator 5
File details come from the government source that posted it. Updated .