Questions and Answers for Ultrasonic Parts Wash System.pdf
PDF 99 KB Posted
- Attached to
- Ultrasonic Cleaning System
- Solicitation number
- F9D2MX2177A001
About this file
The question/answer period for this solicitation has closed. Please see all Questions and Answers and base your quotes accordingly to reflect the information in both the solicitation and the answers provided. Thanks for everyone's interest in this project.
View the file
Other files
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| SOW - Parts wash machine.pdf |
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
Questions and Answers for solicitation F9D2MX2177A001.
1. What is the voltage/phase to be supplied to the new system?
Answer: Power supply will be as required by the unit 120 or 240 volts.
2. Is compressed air available?
Answer: Compressed air will be available.
3. Are there any space limitations ( L x W x H ) in the area slated for the new system?
Answer: There are no space limitations.
4. What detergent and %/volume do you intend to use in the new system?
Answer: 90% water 10% cleaning detergent.
5. How will the parts be rinsed of detergent residue and dried?
Answer: Parts will be hand rinsed and dried when removed from the cleaner.
6. The specification is leaving the watt/gallon ratio of this requirement is a pretty vague. Can you confirm this ratio is within your expectations?
Answer: It should be within the 25-50 watt range and the frequency should be in the 20-40 KHZ range.
7. Regarding placement of the wheels in the system – do you prefer to have the wheels lying down horizontally (with the wheel diameter in the horizontal plane) or with the wheels standing vertically (side x side)?
Answer: Horizontally
8. Regarding the Lifting System to raise the wheels – once the wheels are raised to the load platform height of the cleaning tank, is the horizontal movement (required to get them on the load platform) expected to be automatic or can the operator manually slide them over (on rollers).
Answer: The operator can manually slide them over on rollers.
File details come from the government source that posted it. Updated .