Conf_Center_Questions_from_Site_Visit_-_Govt_Answers.docx
DOCX document 22 KB Posted
- Attached to
- AVS Upgrade HAFB Conference Center
- Solicitation number
- F2B3BM8176A001
About this file
Questions and Answers document. Government answers to questions posed during the site visit on Monday, 24 September 2018.
View the file
Other files
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| SOW_AVS_Upgrade_Conf_Ctr_Final.pdf | ||
| Combined_Synopsis_Solicitation__Mod_3.pdf | ||
| Combined_Synopsis_Solicitation_Mod_2.docx | DOCX document | |
| Combined_Synopsis_Solicitation__Mod_1.docx | DOCX document | |
| SOW_AVS_Upgrade_Conf_Ctr_Final.pdf | ||
| Conference_Center_Map.ppt | PPT presentation | |
| Combined_Synopsis_Solicitation.docx | DOCX document |
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
Conference Center VTC Upgrade
Questions from Site Visit on 24 Sep 2018
1. Just to confirm that you will provide the un-compiled source code.
Answer: Yes; The Crestron Existing System Programing can/will be provided
2. For each conference room, will the OFE podium have a built-in equipment rack, and how many rack spaces will be available for AV?
Answer: The PC/Laptop Cart in each room is for only the Laptop/PC only..
All Rack mounted equipment is to be installed in the Concord Control Room So the customer does not have access to any of it
3. Please confirm that a projector is to be included in the Bedford room, so that a projector is to be included in all 4 conference rooms.
Answer: Yes; the Bedford room will get 1 Projector Same as SOW-Burlington 20.2 (Mount ETC)
4. Can the Signage Players live on the building network? If not, then how are they intended to connect?
Answer: We have a commercial network (Comcast) in the HCC it will be on that network.
(This will not touch the Airforce Network)
5. Lexington room – spec indicates boundary microphone.
During walkthrough, the discussion requested around goose-neck microphones.
Would you please confirm the requirement?
Answer: The microphones needed are Boundary Layer Microphone with a Half Cardioid Polar Pattern (40 each). Table top mounted boom/gooseneck designed with built -in electronic touch sensitive mute/power switch Powered module at device and RF interference protection. Paragraph 57 of the SOW has been revised to reflect this requirement.
6. Lincoln Room – during walk through, screen and projector mount were not necessary. Current screen was to stay Scope calls out for projector mount and screen Please confirm the requirement
Answer: Yes the Lincoln will get a new wide power wall mounted screen and a new ceiling mount for the projector (as per sow item 47.4)
7. Section 11, statement 6:
Proposal should include pricing for warranty contract for 1 year which specifies 2 semiannual maintenance visits at a minimum and response time for support calls.
Should the warranty pricing be a separate CLIN or is this technically Option year 1?
Should it be included in the installation pricing?
Answer: You are correct, a 1 Year Warranty will be added to the Bid Schedule (See updated Combined Synopsis solicitation document attached). Important: ***All contractors must use our bid schedule to fill in and submit their quote.
8. Are we responsible for updating the existing programming in the conference center to update to include the overflow capabilities?
Answer: Yes, any and all programing to keep the existing system working and to incorporate the new overflow rooms to be controlled from the Concord control room touch screen
9. A vendor shall complete only paragraph (b) of the provision if sections of their electronic Reps and Certs are updated or are not applicable for/to this specific solicitation. Our SAM system was updated upon yearly renewal with no changes. How do we incorporate this in our response?
Answer: If you are registered in SAM and it is up to date, then no action is needed from you. The Government will check Contractors’ Reps and Certs through SAM.
10. The provision at FAR 52.212-1 Instructions to Offerors applies to this acquisition B. The quote in its entirety shall not exceed seven (7) pages, double sided.
Can we interpret as 14 pages single sided?
Answer: Your interpretation is correct.
11. 120 Days from Award When will the Conference Center be prepared for vendor to begin work?
Answer: Dates amenable With/To both parties each party will have up to a 45 days advance notice
12. Prevailing wage Is this Prevailing Wage? There was no attachment to suggest.
Answer: This is deemed a supply contract with some embedded services. Prevailing wages are for service contracts.
File details come from the government source that posted it.