ESBD_File_353844_HHS0014234 Solicitation Addendum.pdf

PDF 265 KB Posted

Attached to
HHS0014234 Luggage or duffle bag for DFPS
Solicitation number
HHS0014234
Issued by
Travis County, Austin City, Texas

About this file

This document is an Addendum to Solicitation HHS0014234 for Luggage or duffle bags for the Texas Department of Family and Protective Services (DFPS). The solicitation is seeking vendors to provide duffel bags for the transport of personal belongings of foster children. The addendum responds to various questions, including clarifying that there is no minimum order quantity, the delivery timeline is mandatory within 7 days, and samples must be approved prior to award. The solicitation covers purchases for Travis County and several jurisdictions within the City of Austin.

The solicitation provides details on the duffel bag specifications, including the accessory pocket, mesh pocket, and small interior pockets. Pricing is to be submitted on the Pricing Sheet in the Exhibit C. There are no set-asides noted, and no information on incumbents or funding sources is provided. The contract term is not explicitly stated.

View the file

Other files

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

PCS 121

Effective 07/15/2016 Revised 01/23/2024

Procurement and Contracting Services, 1100 W. 49th Street, Austin, TX 78756

- 1 -

SOLICITATION ADDENDUM ACKNOWLEDGEMENT FORM

Solicitation Name/Title:

HHS0014234 Luggage or duffle bag for DFPS

Solicitation No:

HHS0014234

Solicitation Due Date:

04/04/2024

Solicitation Due Time

10 30 a.m.

Addendum No.

Addendum Date:

03/26/2024

PCS Contact Information

Purchasing Contact Phone:

512-406-2478

Purchasing Contact Name:

Courtney Meads

Purchasing Contact Email:

courtney.meads@hhs.texas.gov

Description of Addendum

BE ADVISED THAT THE FOLLOWING CHANGES ARE APPLICABLE TO THE ABOVE REFERENCED SOLICITATION:

HHS0014234 Questions and Answers

1. I need previous bid tabulation if available, Answer: There is not a previous bid tabulation

2. What is the minimum order quantity WRT to each location , Answer: There is no minimum order that is shipped to each location,qty will very between locations and at the time of order

3. Is this mandatory to delivery duffle bags within 7 days or exception allow, Answer: Yes it is mandatory to be delivered with in 7 days of order being placed

4. Do substitute or alternates are allow , Answer: Not sure what is being referred to as substitute or alternates. Samples must be sent in and approved prior to award.

1. First we need to know how to apply the solicitation.

Answer: Refer to Appendix A – RESPONDENT CHECKLIST FOR SUBMISSION OF RESPONSE in the IFB and HHS0014234 Exhibit D Online Bid Room

2. Second we need to know how many Laggage or duffle back do you need.

Answer: Reference HHS0014234 Exhibit C Pricing Sheet for quantity

1. Is there an existing product link or pictures of a duffel bag that can be used for reference?

Answer:

2. For the Accessory pocket on the inside back of the bag. Is this a large pocket about 22" W x 8" H. Pouch? Does this pocket have a zipper?

Is this a mesh pocket?

Answer: It appears more like 12”W 8”H. It does have a zipper and is not mesh

3. For the Mesh pocket on one end of the bag: Is the whole pocket made from mesh or is the pocket made from 900 Denier and the mesh separates the inside of the pocket from the large compartment of the bag?

Answer: The pocket is Denier and the mesh separates the inside of the pocket from the large compartment of the bag.

4. Is the zippered end pocket of the bag on the opposite side of the bag as the Mesh end pocket?

Answer: Yes, it is.

5. Is it requested that the inside back of the large pocket contains the large accessory pocket and the front inside of the large pocket contains a few small pockets? Should the small pockets have zipper closures or just be open? Are these Mesh Pockets? Answer:

They are not mesh and should have zipper closures

Fo rm mailto:courtney.meads@hhs.texas.gov

PCS 121

Effective 07/15/2016 Revised 01/23/2024

Procurement and Contracting Services, 1100 W. 49th Street, Austin, TX 78756

- 2 -

THIS ADDENDUM NOW BECOMES A PART OF THE ORIGINAL SOLICITATION

RETURN ADDENDUM ACKNOWLEDGMENT FORM AS INSTRUCTED, FAILURE TO DO SO MAY RESULT IN DISQUALIFICATION OF

RESPONSE.

1. Acknowledge receipt of this addendum by signing and returning this addendum with your solicitation response in accordance with the submission options outlined in the solicitation.

2. If respondent has submitted the response prior to addendum, respondent may email the signed addendum to pcsbids@hhsc.state.tx.us prior to the solicitation due date and time.

Authorized Signature Respondent Name

Date Phone Email

Fo rm mailto:pcsbids@hhsc.state.tx.us

File details come from the government source that posted it. Updated .