AEDS_First_Phase_Vendor_Questions_and_Responses_-_ED-FSA-14-R-0041.pdf
PDF 355 KB Posted
- Attached to
- Operation and Maintenance of the Application and Eligibility Determination Systems (AEDS)
- Solicitation number
- ED-FSA-14-R-0041
About this file
Amendment 2 - AEDS First Phase Vendor Questions and Responses - ED-FSA-14-R-0041
View the file
Other files
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| Amended_-_Combined_Synopsis-Solicitation_AEDS_(Phase_1).doc | DOC document | |
| Attachment_(3)_Price_Estimation.doc | DOC document | |
| Attachhment_2_AEDS_Phase_1_Information_Matrix.xls | XLS spreadsheet | |
| Combined_Synopsis-Solicitation_AEDS_(Phase_1).pdf | ||
| Attachment_4_SAMPLE_AEDS_Phase_1_Information_Matrix.pdf | ||
| AEDS_OM_PWS_Draft.pdf |
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
AEDS Vendor Questions
Solicitation ED-FSA-14-R-0041
Date: September 12, 2014
1. How are these services currently being performed? Under contract? In-house?
Answer: Services are currently being performed under a single vendor contract.
2. If these requirements are currently being performed under a contract, Who is the Contractor?
Answer: The current contractor is Vangent.
What is the contract number?
Answer: The current contract number is ED-05-CO-0008.
3. Is there an estimated value range for this requirement?
Answer: There is no estimated value range for this requirement. The Government is seeking to find a responsible service provider at a reasonable price.
4. The solicitation specifies NAICS code 541519, but is not indicated as a set-aside for Small
Businesses. Is this solicitation restricted to Small Businesses only (under the indicated NAICS code), or is this a full and open solicitation for any size business?
Answer: This requirement is not set-aside for Small Business. This solicitation is not restricted to Small Business. This is a full and open solicitation for any size business.
5. References Attachment 1: AEDS As-Is Requirements describes the high-level business requirements of the As-Is AEDS solution, and its constituent functions listed above, which shall be operated and maintained under this contract. However there is no attachment 1 provided. Can you please provide?
Answer: Attachment 1, AEDS As-Is Requirements will only be provided to Offerors considered for the second Phase.
6. Header reference: 10.1 Attachment 1: AEDS As-Is Requirements. There is no requirements content provided. Can you please provide the As-Is requirements?
Answer: Attachment 1, AEDS As-Is Requirements will only be provided to Offerors considered for Phase 2.
7. Did the FSA program for AEDS develop To-Be Requirements and/or a Future Roadmap? If so, can you please provide?
Answer: No.
8. The strategy for the FEBI contract identified by the government was to break up the prior contract into multiple contracts: Call Center/Help Desk Support, Participation Management / SAIG, and AEDS. Can you please identify the percentage of level of effort these three contracts make up in the context of the overall prior FEBI effort?
Answer: These are the Government’s estimates:
Call Center/Help Desk Support - 15%
Participation Management / SAIG - 15%
AEDS - 60%
9. Can you please provide an extension due to the need to assess the missing requirements and the end of the fiscal year efforts going on?
Answer: As stated in the previous answers, there are no missing requirements for the first Phase.
The Government has considered your request and cannot approve an extension.
File details come from the government source that posted it. Updated .