Q A_DTMA-91-r-2013-0002.pdf

PDF 47 KB Posted

Attached to
MTSNAC Meeting Support Federal contract opportunity
Solicitation number
DTMA-91-R-2013-0002
Issued by
Department of Transportation Maritime Administration

About this file

Q and A 1

View the file

Other files for this federal contract opportunity

Other files attached to MTSNAC Meeting Support, newest first.
File Type Posted
DTMA-91-R-2013-0002.pdf PDF
DTMA-91-R-2013-0002_Q_ _A__2.pdf PDF
MTSNAC_SOW_Revisions_1-3-12.docx DOCX document
MTSNAC_(SOW)_Statement_Of_Work.pdf PDF
DTMA-91-R-2013-0002_Solicitation_Packeage.pdf PDF
MTSNAC_(SOW)_Statement_Of_Work.docx DOCX document

On GovTribe

Work with this file on GovTribe

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

1. How many copies of are response are required?

Answer: Three (3) copies.

2. Who should we send our response to?

Answer: Send response to each of the following individuals: Vincent.Gonzales@dot.gov, Bruce.Markman@dot.gov, Nicole.Price@dot.gov and Marcus.Moses@dot.gov

3. Please define the difference between the terms in reference to costing and type of contract:

page 31 refers to a "fixed price contract," and page 16 paragraph 3 point 4 refers to the submission of a "lump-sum price for the project proposed."

Answer: The contract is firm fixed price with an element of cost reimbursement for travel and housing. In the CLIN ITEM enter you fixed price (lump sum

4. Is our firm fixed cost/lump sum price for only the first years effort of three full and three subcommittee meetings as described within the solicitation document Answer: You must submit a price for the base year and each of the options years. The base and options should include the effort of three full and three subcommittee meetings as described within the solicitation.

5. Are the requested resumes to be of key personnel only, and is there a page limit to each resume submitted?

Answer: Key personnel only, page limit of three (3) pages for each Resume.

6. Since the anticipated release date of the solicitation has slipped from "around" December 14 to now December 21, will DOT/MARAD consider a new response submission date?

Answer: Yes

7. In our cost response do you require a compilation of labor categories and related rates or just the completion/submission of the SF1449 signed form?

Answer: In the price proposal provide a cost breakdown for each labor category.

8. Do we include just the management cost of the project or do we include travel cost to be included?

Answer: Any travel cost that will be incurred by the management/project team should be included in the firm fixed price. Travel cost for participants of the committee member should not be included.

9. Is this a new or follow-on requirement? If it is a follow-on, please let us know the current contract number contract value and incumbent that name?

Answer: This is a follow-on requirement, the previous contract number awarded:

DTMA1F10108, the contract value: $399,000.00 and the incumbent name: Mega-Tech, Inc.

10. Please let us know how many FTE's are required for this requirement?

Answer: I'm not able to determine how many FTE's are required for the requirement.

mailto:Vincent.Gonzales@dot.gov mailto:Bruce.Markman@dot.gov mailto:Nicole.Price@dot.gov

File details come from the government source that posted it. Updated .