DOL131RQ21667_A0003-Responses_to_Questions.docx

DOCX document 18 KB Posted

Attached to
Warranty and Maintenance Support for HP Storage Area Network (SAN) Hardware/Software.
Solicitation number
DOL131RQ21667
Issued by

View the file

Other files

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

DOL131RQ21667 A0003-Responses to Questions

Question 1: Will DOL IT Department purchase failed equipment?

Answer: No

Question 2: If contractor has to purchase failed equipment is that a separate invoice from the base invoice? Is there a dollar limit for replaced parts?

Answer: Not applicable

Question 3: Who are the 6 contact individuals referenced in the SOW?

Answer: This will be specified at time of award.

Question 4: Who is the COR?

Answer: This will be specified at time of award.

Question 5: How long does it take for invoices to be process?

Answer: We make all attempts to make payments to small businesses within 15 days after receipt of a valid invoice.

Question 6: If the month ends on a weekend, does the contractor invoice on Friday?

Answer: Invoices should not be submitted prior to the end of the calendar month.

Question 7: Does contractor invoice every 30 days?

Answer: Yes

Question 8: Does Net 30 need to be in quote?

Answer: Although we make all attempts to make payments to small business within 15 days after receipt of a valid invoice, payments will be in accordance with the Prompt Payment Act. Any applicable early payment discounts must be addressed in the vendor’s quotation. If no payment terms are specified, Net 30 will be implied.

Question 9: Does DOL do direct deposit or check?

Answer: Electronic payments. Vendor’s must have a valid record in the System for Award Management (SAM).

Question 10: Can Contractor request Direct Deposit?

Answer: See question 9 response.

Question 11: Does the previous contractor have the same SOW with regards to the software and hardware support?

Answer: Yes, the previous contract was the basis for the current Statement of Work (SOW)

Question 12: Did the previous contractor have a modified contract regarding changing out equipment? How was it modified?

Answer: There were no modifications to the previous contract

Question 13: Is the previous contractor in good standing?

Answer: This question is not relevant to this acquisition.

Question 14: Some of the software item numbers are obsolete, please advise.

Answer: This has been brought to our attention and we are communicating with HP to determine the appropriate item numbers. The solicitation is being extended to address this. A subsequent amendment will be issued, if determined necessary. Until that occurs, the requirement is unchanged as it currently stands.

File details come from the government source that posted it. Updated .