Questions_to_Industry.docx
DOCX document 15 KB Posted
- Solicitation number
- Not on record
View the file
Other files
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| GOVERNMENT_RESPONSE_TO_RFIs.pdf | ||
| Sources_Sought_CENTCOM_RLB_IDIQ.doc | DOC document | |
| 20170118_RLB_Multiple_IDIQ_Characteristics.docx | DOCX document |
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
Questions to Industry.
1. To which countries within the USARCENT AOR can your business deliver containerized RLB systems? ARCENT AOR: Afghanistan, Bahrain, Egypt, Iran, Iraq, Jordan, Kazakhstan, Kuwait, Kyrgyzstan, Lebanon, Oman, Pakistan, Qatar, Saudi Arabia, Syria, Tajikistan, Turkmenistan, United Arab Emirates (UAE), Uzbekistan, and Yemen
2. Does your business offer RLBs as defined by para 6-14 of Army Regulation 420-1, http://www.apd.army.mil/pdffiles/r420_1.pdf? A building designed to be readily moved, erected, disassembled, stored, and reused. All types of buildings or building forms designed to provide relocatable capabilities are included in this definition. In classifying buildings as relocatable, the estimated funded and unfunded costs for average building disassembly, repackaging (including normal repair and refurbishment of components), and non-recoverable building components, including typical foundations, may not exceed 20 percent of the building acquisition cost.
3. Does your business offer existing commercial RLB systems in compliance with Section 1.2 Controlling Authority of the attached Requirement Description?
4. Does your business offer existing commercial RLB systems in compliance with the “Twenty-percent Rule” explained in Army Policy for Relocatable Buildings: Memorandum, DAIM-ZA, Subject: Relocatable Buildings Delegation of Authority, 22 Feb 2011, Enclosure 2, Table 1?
5. If not currently offered as a COTS system, can you explain your business’ process to design a compliant RLB system? What method is used to ensure a newly-designed commercial system will function as required/designed? In other words, how does your business intend to ensure the first issue of a newly designed system is not, in actuality, a prototype?
6. Can your business offer RLB systems which comply with the following requirement:
RLBs in UFC 1-201-01, “Non-Permanent DoD Facilities In Support Of Military Operations” described in Section 1.7 of the draft Requirement Description?
7. Can your business offer RLB systems which comply with the specific structural requirements described in Section 1.8 of the draft Requirement Description?
8. What, if any, experience does your business have delivering projects as described in Section 2.0 (and subsections) of the draft Requirement Description?
9. Does your business offer a catalogue of standard RLB offerings by size/type, and assembly complexity? If so, is it included in your response to this notice?
10. What business attributes does your organization use to increase efficiency and reduce costs required to delivery RLB Systems? For example, can RLB units be ordered with separate floor strengths relative to intended use (dormitory vs fitness area)? Are RLB systems designed to maximize shipping capacity within 20’ and 40’ standard containers? Are RLB systems designed to include maximum amount of preassembled parts and components?
11. Can your business’ RLB system(s) designed to maximize modularity? I.E. Accept differing HVAC units tailored to the climate and support contracts within a specific country or region? Can they be complexed interchangeably to create varied structures (1-story, 2-story, combined use, Shower-Latrine, Kitchen, Fitness Center)?
File details come from the government source that posted it. Updated .